Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


kezdolap1.jpgjatekok1.jpgletoltes1.jpg

League of Legends Elo Boost

 

 

 

4.19 Patch

Kha'Zix - the Voidreaver

Magyar Kha'Zix Jungle Guide

"Change is good!"

khazixxx.jpg

 

Sziasztok!
Betrayer33 vagyok EUNE
Platinium 2
https://www.facebook.com/Betrayer33 Likeokat Megköszönöm :)
és ez itt az én Kha'Zix Jungle Magyar Guide-om :)

flash.pngsmite.png

 

Runes and Masteries

 

khazixrunes.jpg

khamasteriesnew.png

 

RUNEOK:

Lila: Greater Quintessence of Attack Damage 3x

Sárga: Greater Seal of Armor 9x

Kék: Greater Glyph of Scaling Magic Resistance(27 Magicres at Level 18) 9x

Piros: Greater Mark of Armor Penetration 9x

 

Spellek Maxolási sorrendje:

khazixskillorder.jpg

Spell Evolve: W,E,Q vagy Q,E,R (ez esetben a Q-t is maxoljuk először)

 

Build:

Kezdés:

 machete.pnghppoti.pngx4   warding-totem.gif

Folytatás:

spiritstone.pnglongsword.pngboots_of_speed_item.pnglongsword.png ------->  mercury.pngelderlizzard.pngbrutalizer.pngtiamat.png

Általános Full Build:

mercury.pngelderlizzard.pnghydra.pngyoumuu-s_ghostblade_item.pnglastwhisperer.png --->Lizzard Elder helyett késöbbblackcleaver.png

Utólsó itemnek ezek közül válassz egyet helyzettől függően:

ga.pngbanshees.pngranduins.png

Egyéb szituációs itemek:

blackcleaver.pngquicksilversword.pngmawofmalmortius.png

 

Kha'zix előnyei/hátrányai:

Előnyök:
+Jó jungle clear time
+Mobilis
+Hatalmas Sebzés
+Jó ganker
+Elég jó carry soloQ-ban

Hátrányok:
-Nehéz pozícionálni
-Squishy
 

Képességek:

 

 khazix-unseen-threat.pngPasszív (The Unseen Threat)
Gankelésre nagyon jó passzív, slowol illetve plus dmg ami levelenként scale-el, csak annyit kell csinálnod hogy bele autoattackolsz az ellenfélbe és le is lesz slowolwa, amit folytathatsz W slowal, illetve az ultival össze van hangolva, ugyanis az ulti áltat újra feljön a passzív (ha az ellenfélnek láthatatlanná válsz, feljön a passzív), így akár 6 secig is letudsz slowolni valakit egy ganken.

 

khazix-taste-their-fear.pngQ (Taste Their Fear)
Kha'zix main sebzése. Nagyon jó base dmg-e van, viszont ad-vel is jól scale-el, tehát ezért is jó neki a korai és a késöbbi armor penetration (páncél áthatolás). Ha valaki isolated (azaz nincs közelében csapattársa/minionok) akkor hatalmas bónusz sebzést kap ami Evolve-al mégtöbb lesz, e miatt khazix egy nagyon erős duelist az egyedül bojongó ellenfelek ellen (mi is vigyázzünk khazix ellen ha egyedül vagyunk). Ha ezt a képességet Evolveoljuk először, akkor próbáljunk meg odafigyelni ha valaki isolated, mert nagyon könnyen veszélybe sodorhatjuk és le is vadászhatjuk.
 

 

khazix-void-spike.pngW (Void Spike)
Kha'zix sustain, CC, poke képessége. Jungleben jó sustaint ad, gankelésnél slow effektívebbé tevése (AA+W), vannak akik azt mondják hogy nem érdemes ezt a spellt Evolveolni, mert waveclear úgyis van a Ravenous Hyda itemből, illetve nem stackel a kilőtt slow, viszont szerintem igenis elég kemény az a 20%-ról 50%-ra erősített Slow, illetve a három irányú lövése kb lehetetlenné teszi hogy dodgeolja az ellenfél, siegelésnél mégnagyobb előny hogy nem csak az ADC, vagy a MIDlaner pokeol, hanem még a Jungler is aminek az 50%os pokeja méginkább lehetővé teszi hogy a Midlaner vagy az Adc könnyebben betaláljon a pokejaival.

 

khazix-leap.pngE (Leap)
Ez Kha'zix AoE Gap closerje, amit inkább csak gapcloserként használnak de van egy kis AoE dmg-e ami szintént nemrossz. Ha ezt a spellt Evolve-oljuk, Kha'zix sokkal nagyobbat fog ugrani ami a simaspellből eredő gapcloserek legnagyobbjai közé tartozik, illetve Kill és Assistoknént resetel a cooldownja, ami tökéletes a teamfightbani újrapozícionáláshoz, vagy hasonlóan mitn Katarinával, egymás után sorban elkezdhetjük levadászni ide oda ugrálásokkal az ellenfeleket. Ennek a spellnek az evolve-olását semmiképp nem hagynám ki.

 

khazix-void-assault.png R (Void Assault)
Ez Kha'zix túlélő gapcloser és CC képessége. Túlélést ad a láthatatlansága miatt, így skillshotokkal nehézkesen fognak eltalálni, AoE-kal még talán és persze a nyomodat is vesztik egy kis időre, Gapcloser képesség mer movementspeedet ad, illetve CC mert újra felhozza a passzívodat. Ha evolve-oljuk, akkor 3szor tudunk láthatatlanná válni 2 helyett, illetve 1 sec helyett 2 secig leszünk láthatatlanok.
Én azért nem pártolom ennek a spellnek az evolveját, mert egy orace lens-el nagyon könnyű counterelni, vagy csa kszimplán egy vision wardal, így a CC, túlélés, gapcloserből csak egy movementspeed boost gapcloserünk marad ami messze nem olyan jó mint egy W evolve nagy AoE dmgel 50%os slow CC-vel.
 

 

Kitérés az Itemekre

 

elderlizzard.pngSpirit of the Elder Lizzard
Ez a legjobb jungler item Kha'zixnak, sustain, mana töltés, gold plusz miatt, Wringle's Lanters felejtsük is el.

mercury.pngMercury's Treads
Mindenképp ezt a cipőt vegyük ha az ellenfél teamben erős a CC, de a Mobility Boots is egy elég jó opció a korai fázisban, hogy hatékonyabbá tegye a roamolást. Cd red-es cipő is szóba jöhet, de én melee squishy fightereken szinte kötelezőnek találom azt a magic resist mennyiséget illetve Tenacityt amit a Mercury's Treads ad.

lastwhisperer.pngLast Whisper
Nagy base dmg-hez egy fincsi armorpenetration mennyiség. 35% Arp + 40 Ad tökéletes ahhoz hogy Carryket és Tankokat egyaránt szétkapjunk.

hydra.pngRavenous Hydra
Tökéletes item mint Flat Ad, AoE, Burst, Sustain.Játék elején ha már meg van a Tiamat, hihetetlen gyors jungle clear time-unk lesz, már a hp regen is elég sustaint ad, illetve az early gankeken a plus Burst amit ad az tökéletes.

blackcleaver.pngBlack Cleaver
Ezt az itemet picit a játék késöbbi fázisaira tartogatnám amikor már elkezdenek még inkább Armort stackelni az ellenfél teamben, illetve az armor/leveljük is elért már egy bizonyos számot, de ne felejtsük el hogy a Brutalizer korai megvásárlása viszont elég jó a CDred, armorpen és az Ad mennyisége miatt, viszont Black Cleavert Rusholni azért nem érdemes, mert viszonylag drága item a korai hatékonyságához képest, viszont a késöbbi fázisokban tökéletes.

youmuu-s_ghostblade_item.pngYoumuu's Ghostblade
Black Cleaver helyett egy opció, vagy Elder Lizzard lecserélése Late Game Fullbuild után.
Nagyonjó 1v1 item, az AS és a MS Activeja miatt, chaselni tökéletes vagy melee fightolni, illetve a 15% crit pluszba nemjön rosszul egyáltalán.

mawofmalmortius.pngMaw of Malmortius
Nemrossz opció, ha az ellenfélnél erős Ap carry van mint pl: Syndra, Orianna vagy Karthus, def itemként nemrossz hogy sok magic resist mellé még sok Ad-t is ad.

banshees.pngBanshee's Veil
AP Teamcomp ellen elég jó tud lenni ez az item, spellshield, magic resist és hp mennyiségből is ad rendesen, vagy előfordulhat az is, hogy Squishy teamed van akik mind arra várnak, hogy te legyél az engager, ilyenkor nagyon jó tud lenni ez az item hogy ne csukjanak egyből össze amit ráugrasz valakire és miután lenyomtál egy szép mennyiségű sebzést, még élve ki is tudsz akár ugrani.

randuins.pngRanduin's Omen
Bármi probléma lenne az ellenfél adc-vel, ez az item tökéletes ellene, hogy ne tudjon a halálba kite-olni, illetve ha az ellenfél full ad, pl yasuo mid, riven top, vi jungle, ez az item teljesen jól szolgál, plusz segít nekünk is kiteolni a melee ad ellenfeleket.

ga.pngGuardian Angel
Last itemnek kell egy Defensive, a Ga elég jó armor és magicres mennyiséget ad, illetve egy "második életet" ami a lategame teamfightokban elég jóljön

quicksilversword.pngMercurial Scimitar
Nos ez az Item elég drága (3700), de nagyon megtudja érni. Érdemes ezt venni ha az ellenfélnek vannak elég veszélyes képességei ránk nézve, mint pl Warwick Ultimateje, vagy Malzahar Ultimate, amik ellen nem használ a sima tenacity és mindenképpen Cleanselnünk kell, ez lehet akár egy ellenfél Zed-nek a DeathMarkja is.
Persze emellett még elég szép mennyiségű Ad-t is ad (80) plusz Magic Resistance (45), és mivel melee-k vagyunk, ezért még plusz 50% movement speed-et is ad 1 másodpercre, de én nem feltétlen szoktam Kha'zix buildbe belerakni sőt.

 

 

 Summoner Spellek:

 

Flash
flash.png
Kha'zixnak nagyon fontos a jó pozícionálás, ezért a flash egy tökéletes Summoner Spell, Assassinoknak életmentő is tud lenni nagyon sok helyzetben a flash illetve a gapcloser nekik sosem árt.

 

Smite
smite.png
Ez egy Jungler Guide, tehát smite-ot egyértelműven viszünk, nem érdemes fölösen bohóckodni.

 

Teleport
tp.jpg
Junglereknek Smite mellé nemrossz opció a Teleport főleg Assassinoknak, de csak akkor ha meg is tanuljuk jól kihasználni és nem kerülünk sűrűn pozíción kívül ami halálunkat okozhatja nagyon sok esetben a flash hiány miatt.
 

Pár Jungler Tipp:

Lehetőleg kezdjünk mindig a Botlane oldali Buff-nál, mert ott mindig erősebb segítséget tudunk kapni, meg aztán Top és Mid lanereknek 1-2 minion és kis xp mennyiség is sorsdöntő tud lenni a lane nyerésben, míg botlane-en ez kevésbbé számottevő. Tehát ha Blue Side-on vagyunk akkor Rednél kezdünk, ha Purple Side-on vagyunk akkor Bluenál.

Az első Buffunk után csak egy jungle campet szoktam megcsinálni, mert azután feljön a Smiteom és azzal megyek is a következő Buffra, ami után jön a lane felmérés és gankelés, persze ha egy overextended lanet nem találsz, és az ellenfél lane-erek elég mobilitással rendelkeznek már early-be, akkro fölösen ne gankeljünk, viszont topra mindenképp felszoktam menni akár csak Dewardolni vagy ha a csapattárs Toplanerem overextendel akkor akár bewardolom, vagy várok egy picikét hátha countergankelni kell.

Mint Kha'zix, semmiképp ne játszunk "jószívű bogárkát" aki minden killt a lanerének ad, sőt menjünk rá arra hogy ha lehet minenképp mi kapjuk a killt, na persze ráFlashelni nem kell az épp beignite-olt 10 hp-s ellenfélre, de a lényeg hogy Kha'zix egy assassin, meg aztán carryzni akarunk ugyebár. Azzal nemérünk semmit ha minden killt elosztunk majd kiderül hogy az egész team ful useless, semmit nemtud kezdeni a killekkel stb.. Carryzni akarunk tehát nekünk kell a kill hogy akcózzunk illetve elég erősek legyünk szinte minden Akcióhoz.

Wardolás:

Igen! wardolni kell, jungler vagy és fontos szereped van arra hogy legyen a csapatodnak Map Controllja. A Wardolás nem csak a te csapatod fogja segíteni hanem saját magadat is. Megakadályozod hogy az ellenfél jungler szétgankeljen mindenkit, illetve te se fogsz váratlan roamoló midlaner és junglert egyszerre az arcodbakapni, vagy egy Hirosimai counterjungelezést ami az egész erdődet kiírtotta a drake-ektől, buffoktól kezdve a lidércszarokig meg a kisfarkasok. Szokd meg hogy mindig amikor hazateleportolsz, veszel legalább 1 kicseszett wardot!!! nem nehéz, nem fáj, és egy kis idő után észre is fogod venni tömkellegével hogy "JÉÉÉ már megint nem vertek szarrá mer láttam hogy jönnek a ward miatt", vagy "JÉÉÉ már megint kinyírtam ezt a szerencsétlent, mer láttam hogy 30% hp 0 manával megy csinálni a következő buffját", és ez tényleg csak ennyi.

 

KÉP A LEGFŐBB WARD POZÍCIÓKRÓL:

trolwarding.jpg

Najó ennyi talán nem kell, meg nem is lehetséges, viszont ez igen és ezek helye fontos is:

mapwardingasjungler.jpg

Piros: Ellenfél wardok, illetve ahova a lanereidnek kellene wardolni.

Fekete: Ahova neked érdemes wardolni a jungeled védelme érdekében.

Kék: Ezek pedig azok a helyek, ahol az ellenfél jungler sűrűn megfordul. Ezek a helyek wardolása elég fontos, ugyanis sűrűn kap információt a csapatod az ellenfél jungler helyéről fenyegetéséről.

Lila: Pinkwardok általános helye.

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

indo casino

(Willieaneri, 2022.04.02 00:09)

mpo casino
casino online
agen77bet situs judi terpercaya slot dan casino online
live casino
online casino index
bola casino 88
comic 8 casino kings part 1
casino games
winslot casino
markas casino

<a href=https://www.wheretoskiandsnowboard.com/?URL=casino-online-id.site>indo casino</a>
<a href=http://www.wallpaperlink.com/cgi-bin/rank/out.cgi?id=DECOO&url=https://casino-online-id.site>indo casino</a>
<a href=http://hairygirlspussy.com/cgi-bin/at/out.cgi?id=12&trade=https://casino-online-id.site>indo casino</a>
<a href=http://interracialhall.com/cgi-bin/atx/out.cgi?id=30&trade=https://casino-online-id.site>indo casino</a>
<a href=http://people.anuneo.com/redir.php?url=https://casino-online-id.site>indo casino</a>
<a href=http://iphoneapp.impact.co.th/i/r.php?u=https://casino-online-id.site>indo casino</a>
<a href=http://bdsm--porn.com/cgi-bin/atx/out.cgi?id=13&trade=https://casino-online-id.site>indo casino</a>
<a href=http://assnavi.com/link/out.cgi?URL=https://casino-online-id.site>indo casino</a>
<a href=https://www.gngjd.com/url?q=https://casino-online-id.site>indo casino</a>
<a href=https://www.k-opeterssonentreprenad.se/gastbok/go.php?url=https://casino-online-id.site>indo casino</a>
<a href=https://telefon.1crm.ru/bitrix/rk.php?goto=https://casino-online-id.site>indo casino</a>
<a href=http://www.factor8assessment.com/jumpto.aspx?url=https://casino-online-id.site>indo casino</a>
<a href=https://legacy.aom.org/verifymember.asp?nextpage=https://casino-online-id.site>indo casino</a>
<a href=http://d-click.betocarrero.com.br/u/70/1094/647428/780_0/a0632/?url=https://casino-online-id.site>indo casino</a>
<a href=http://fivestarpornsites.com/to/out.php?purl=https://casino-online-id.site>indo casino</a>

indo casino

<a href=http://images.google.com.tj/url?q=https://casino-online-id.site>indo casino</a>
<a href=https://fmredhawks.com/tracker/index.html?t=ad&pool_id=40&ad_id=229&url=https://casino-online-id.site>indo casino</a>
<a href=http://phuketcity.info/default.asp?content=https://casino-online-id.site>indo casino</a>
<a href=http://www.latviatravel.lv/ru/OpenWeb?Url=www.casino-online-id.site>indo casino</a>
<a href=https://www.cindyli.com/?URL=casino-online-id.site>indo casino</a>
<a href=http://manutd.ru/redire/?go=casino-online-id.site>indo casino</a>
<a href=http://compassnzl.co.nz/ra.asp?url=https://casino-online-id.site>indo casino</a>
<a href=http://mailstat.us/tr/t/cza7y8jbjtzm2vnh/13/https:/casino-online-id.site>indo casino</a>
<a href=http://igrocoder.ru/banner_click.php?id=5&url=https://casino-online-id.site>indo casino</a>
<a href=http://m.ee17.com/go.php?url=https://casino-online-id.site>indo casino</a>
<a href=http://ad1.dyntracker.com/set.aspx?dt_url=https://casino-online-id.site>indo casino</a>
<a href=http://maps.google.si/url?q=https://casino-online-id.site>indo casino</a>
<a href=https://www.sharps.se/redirect?url=https://casino-online-id.site>indo casino</a>
<a href=https://live.warthunder.com/away/?to=https://casino-online-id.site>indo casino</a>
<a href=https://maps.google.com.br/url?q=https://casino-online-id.site>indo casino</a>

Decorating the workplace

(Kennethweabs, 2022.04.01 23:49)

6 Reasons Why It’s Not Too Late to Become a Doctor. Many aspiring physicians wonder if it’s too late to become a doctor. Read six surprising advantages of.

Jobs for <a href="https://jobstock.org/students/">students</a>

casino games

(MauriceFut, 2022.04.01 23:18)

king casino
kings casino
crypto casino
online casino real money
casino vienna
casino world
online casino
india online casino
casino 1995
luxury casino

<a href=http://dresscircle-net.com/suteki/rank.cgi?mode=link&id=633&url=https://casino-online-iw.site>casino games</a>
<a href=https://toucharcade.com/ads/adtrack.php?source=mobile-float&url=https://casino-online-iw.site>casino games</a>
<a href=https://element.lv/go?url=https://casino-online-iw.site>casino games</a>
<a href=https://google.no/url?q=https://casino-online-iw.site>casino games</a>
<a href=http://www.yjsxxw.com/goto.php?url=https://casino-online-iw.site>casino games</a>
<a href=http://cse.google.cat/url?q=https://casino-online-iw.site>casino games</a>
<a href=http://player1.mixpo.com/player/analytics/log?guid=066cf877-65ed-4397-b7f0-0b231d94860e&viewid=bc544d5e-b5bf-4fe5-9e87-271668edface&ua=fallback&meta2=http://www.internationalvw.com/&player=noscript&redirect=https://casino-online-iw.site>casino games</a>
<a href=https://www.jupviec.vn/api/adv?id=1&u=https://casino-online-iw.site>casino games</a>
<a href=http://bannersystem.zetasystem.dk/Click.aspx?id=94&url=https://casino-online-iw.site>casino games</a>
<a href=http://google.ee/url?q=https://casino-online-iw.site>casino games</a>
<a href=https://www.nfaap.org/sso/sso.aspx?nfredirect=https://casino-online-iw.site>casino games</a>
<a href=http://m.ok.ru/dk?st.cmd=outLinkWarning&st.cln=off&st.typ=link&st.rtu=/dk?st.cmd=altGroupForum&st.tagId=-126052884&st.groupId=53734068715520&_prevCmd=altGroupForum&tkn=1243&st.rfn=https://casino-online-iw.site>casino games</a>
<a href=http://www.immunallergo.ru/bitrix/redirect.php?event1=catalog_out&event2=http2F/vodogaz.spb.ruC2AE%C3C3%AEE0A7E2B2ECA0E8AAF2B0%C3C3%AFEEA2E4ADFFC3%ACF2B3FB,C3%B1F1ADE5C3%AEF3A4E2A0E8A5EEB2EFA8E5ABEDAEEEA1F0B3EEA2EDA82CC3%B2FB,C3%B1E8B0F2A5FCADE5C3%AA2CC3%ABE5AAEEB02CC3%ADE0BFF1.&goto=https://casino-online-iw.site>casino games</a>
<a href=http://media.ne.cision.com/l/bauwvcsq/casino-online-iw.site>casino games</a>
<a href=http://lav.it/template/redirect.php?id_news=804129&url=https://casino-online-iw.site>casino games</a>

casino games

<a href=http://sdchamber.biz/admin/mod_newsletter/redirect.aspx?message_id=986&redirect=https://casino-online-iw.site>casino games</a>
<a href=http://www.divineselfshots.com/cgi-bin/atx/out.cgi?id=23&tag=toplist&trade=https://casino-online-iw.site>casino games</a>
<a href=http://mopon.ru/out.php?link=https://casino-online-iw.site>casino games</a>
<a href=https://richmonkey.biz/go/?https://casino-online-iw.site>casino games</a>
<a href=http://vizitobmen.ru/redirect/?g=https://casino-online-iw.site>casino games</a>
<a href=https://webreel.com/api/1/click?url=https://casino-online-iw.site>casino games</a>
<a href=http://shemalemovietube.com/cgi-bin/atx/out.cgi?id=43&trade=https://casino-online-iw.site>casino games</a>
<a href=https://seafood.media/fis/shared/redirect.asp?banner=6158&url=https://casino-online-iw.site>casino games</a>
<a href=http://cse.google.cat/url?q=https://casino-online-iw.site>casino games</a>
<a href=https://maps.google.com.mx/url?q=https://casino-online-iw.site>casino games</a>
<a href=http://clients1.google.com.sl/url?q=https://casino-online-iw.site>casino games</a>
<a href=https://turbazar.ru/url/index?url=https://casino-online-iw.site>casino games</a>
<a href=https://maps.google.hu/url?sa=t&url=https://casino-online-iw.site>casino games</a>
<a href=https://tvtropes.org/pmwiki/no_outbounds.php?o=https://casino-online-iw.site>casino games</a>
<a href=https://liveyourpassion.in/redirect.aspx?article_id=170&product_id=19&url=https://casino-online-iw.site>casino games</a>

274838707 link

(Abrshew, 2022.04.01 22:54)

<a href="http://bitly.com/yutub-yutyub-yutube">ютуб</a>

Tarkvaraarendus

(PatrickSaith, 2022.04.01 22:24)

<a href=https://koren.ee>Tarkvaraarendus</a>

casa casino

(casino-online-da, 2022.04.01 21:05)

<a href=https://casino-online-da.site>casino 888</a>

You can dealing fitted chips in Danish casinos in spondulix, checks, funds from cards and other payment instruments legally provided in the country in accordance with the Payment Services Act. You can challenge in the classroom only in the service of chips. It is strictly forbidden to travesty them out-dated of the casino, each caller is obliged to truck all the chips he has representing loot when leaving. Winnings are paid elsewhere essentially in bread, and barely in rare cases (seeing that exemplar, more than 20,000 crowns) by check tick off or bank transfer.
<a href=https://casino-online-da.site>casino kortspil regler</a>

772936408 http

(Abrshew, 2022.04.01 20:43)

<a href="http://bitly.com/yutub-yutyub-yutube">ютуб</a>

bitcoin

(DavidTig, 2022.04.01 20:34)

<a href="https://www.facebook.com/profile.php?id=100067515052592">richiedi bitcoin gratis</a>
<a href="https://ebn1.eu/viaggi/2018-algeria-tadrart/al-campo-algeria-2018/#comment-236354">bitcoin</a> dd929cb

The Ending Concisely Deal On Parimatch Casino Reading

(parimatchenOvace, 2022.04.01 17:51)

This component is typically "casino site" will not be named, however <a href=https://www.careers24.com/VacancyApplication/ExternalApplication/1709496?appResponseMethodId=2&applicationUrl=https://casino-en-parimatch.site>Parimatch</a> consists of games <a href=https://www.videoupdate.me/resource-centre/email-templates/basic/basic.php?url=https://casino-en-parimatch.site>Parimatch</a> In any type of means attached with passion. The promo code allows punters to obtain an excellent benefit to the account in the type of totally free rotates, which they can use for wagers, as well as free opportunities which they can make use of to participate in a tournament. The business also has a handy mobile application that Android and also iOS users can download and also <a href=https://images.google.at/url?q=https://casino-en-parimatch.site>Parimatch</a> Install on their devices for free. A high top quality wagering firm is thought about to be one that has at the very <a href=https://casino-en-parimatch.site>pari match </a> least 800-1000 fits supplied daily. The majority of the video games supplied at Parimatch Casino casino site are slots. Enjoy your preferred video games and win with Parimatch Casino. Remember, the Parimatch Casino iPhone as well as Android app will certainly make your casino video gaming experience much more fun! Since the 1 win is a worldwide business, there <a href=https://casino-en-parimatch.site>Parimatch casino </a> are several dozen language versions of this website as well as app. 1To <a href=http://images.google.com.mt/url?q=https://casino-en-parimatch.site>Parimatch</a> boost the dependability of permanent access to Win personal account, There are several mirrors <a href=https://femalesoccer.net/exit_page?url=https://casino-en-parimatch.site>Parimatch</a> In enhancement to the main site. First, it's extremely easy to access the gambling enterprise website and make a new account. You do not have to download and install the client, however it's also more practical to play in it than on the internet site.

jus1i01

(QrpJJ, 2022.04.01 17:44)


Do not use ondansetron if you are also using apomorphine (Apokyn).
<a href="https://zofran4all.top">where can i get generic zofran without dr prescription</a>

Jamesgob

(Jamesgob, 2022.04.01 17:03)

<a href=https://xn--23-6kctyhof0b4g9a.xn--p1ai/>газовые котлы для дома</a>
<a href="https://www.longevitymedia.co/ultimas-tendencias-del-diseno-web/#comment-9543">JamesPag</a> 0_47f91

apollo casino

(casino-online-zu, 2022.04.01 16:45)

<a href=https://casino-online-zu.site>windmill casino</a>

Online casinos in South Africa eat been altogether favourite in the form few years. The gambling upset in South Africa is at rest a rather babies market, but it is growing steadily and reaching chic heights every year.
However, as is the covering with US online casinos, the SA online casino sell can be tremendous at times, by proper to the obscure and choose vague regulations that encircle it. With that said, there is no judgement to harass because you bear come about to the right place.
<a href=https://casino-online-zu.site>online casino indaxis</a>

casino south africa

(Willieaneri, 2022.04.01 16:24)

zar casino no deposit bonus codes 2021
newest online free casino bonus codes for south african casinos today
zar casino bonus codes
blackrock casino
247 casino
yako casino
springbok casino coupons
emerald resort & casino
casino royale
playlive casino south africa

<a href=https://secure.datumconnect.com/ra.asp?url=https://casino-online-zu.site>casino south africa</a>
<a href=https://webreel.com/api/1/click?url=https://casino-online-zu.site>casino south africa</a>
<a href=https://culture-tourism.gov39.ru/bitrix/redirect.php?event1=url&event2=fb&event3=&goto=https://casino-online-zu.site>casino south africa</a>
<a href=http://www.e-okinet.biz/rank.php?mode=link&id=721&url=https://casino-online-zu.site>casino south africa</a>
<a href=http://www.feiertage-anlaesse.de/button_partnerlink/index.php?url=https://casino-online-zu.site>casino south africa</a>
<a href=http://m.mobilegempak.com/wap_api/get_msisdn.php?URL=https://casino-online-zu.site>casino south africa</a>
<a href=https://maps.google.to/url?q=https://casino-online-zu.site>casino south africa</a>
<a href=https://maps.google.com.fj/url?q=https://casino-online-zu.site>casino south africa</a>
<a href=http://www.bassfishing.org/OL/ol.cfm?link=https://casino-online-zu.site>casino south africa</a>
<a href=https://maps.google.co.in/url?q=https://casino-online-zu.site>casino south africa</a>
<a href=http://printguiden.dk/redirmediainfo.aspx?MediaDataID=970bd50d-e0ba-4bee-b5d8-39ac41ac122d&URL=https://casino-online-zu.site>casino south africa</a>
<a href=http://orbiz.by/go?https://casino-online-zu.site>casino south africa</a>
<a href=https://images.google.hr/url?q=https://casino-online-zu.site>casino south africa</a>
<a href=http://mh1.cyberlinkmember.com/a/click.asp?url=https://casino-online-zu.site>casino south africa</a>
<a href=http://www.inaturist.com/cgi-bin/sites/out.cgi?id=seek&url=https://casino-online-zu.site>casino south africa</a>

casino south africa

<a href=http://m.ok.ru/dk?st.cmd=outLinkWarning&st.cln=off&st.typ=link&st.rtu=/dk?st.cmd=altGroupForum&st.tagId=-891229310&st.groupId=53867864522872&_prevCmd=altGroupForum&tkn=3829&st.rfn=https://casino-online-zu.site>casino south africa</a>
<a href=http://maps.google.ms/url?q=https://casino-online-zu.site>casino south africa</a>
<a href=https://www.hendersonville.com/cgi-bin/click.cgi?id=hendersonvilleeurgentcare&url=https://casino-online-zu.site>casino south africa</a>
<a href=http://www.hairymound.com/cgi-bin/atc/out.cgi?id=46&u=https://casino-online-zu.site>casino south africa</a>
<a href=https://www.shareist.com/go2.php?to=http://www.casino-online-zu.site>casino south africa</a>
<a href=https://www.google.com.lb/url?q=https://casino-online-zu.site>casino south africa</a>
<a href=https://pireminder.com/redirect/?to=https://casino-online-zu.site>casino south africa</a>
<a href=https://vpereslavle.ru/bitrix/redirect.php?event1=catalog_out&event2=eroplus.info/&goto=https://casino-online-zu.site>casino south africa</a>
<a href=http://park3.wakwak.com/~yadoryuo/cgi-bin/click3/click3.cgi?cnt=chalet-main&url=https://casino-online-zu.site>casino south africa</a>
<a href=http://www.battledawn.com/linkexchange/go.php?url=https://casino-online-zu.site>casino south africa</a>
<a href=http://cy-pr.big-board.org/?who=https://casino-online-zu.site>casino south africa</a>
<a href=https://www.infrastructure-components.com/page?ref=medium_styledredux&dest=https://casino-online-zu.site>casino south africa</a>
<a href=https://news.u-car.com.tw/share/platform?url=https://casino-online-zu.site>casino south africa</a>
<a href=http://iphoneapp.impact.co.th/i/r.php?u=https://casino-online-zu.site>casino south africa</a>
<a href=https://google.com.na/url?q=https://casino-online-zu.site>casino south africa</a>

461119873 sezon

(Abrshew, 2022.04.01 16:21)

<a href="http://bitly.com/yutub-yutyub-yutube">ютуб</a>

online casino bonuses

(Harleybluck, 2022.04.01 15:24)

casino real money online
best casino online
mega world casino
online casino with real money
tracking casino
roulette casino
casino score
best bitcoin casino
casino 595 net
bet365 live casino

<a href=http://earnupdates.com/goto.php?url=https://casino-online-cy.site>online casino bonuses</a>
<a href=http://jbbs.m.shitaraba.net/b/link.cgi?l=https://casino-online-cy.site>online casino bonuses</a>
<a href=http://www.he-web.com/rank.cgi?mode=link&id=6111&url=https://casino-online-cy.site>online casino bonuses</a>
<a href=https://mmtro.com/c?tagid=6568771-f2dd1c88e31eed208301e3afba81eb41&idc=96386&rtgcp=EDMC_WWD_JP&rtgcsize=creative_size&rtgcr=creative_name&redir=https://casino-online-cy.site>online casino bonuses</a>
<a href=http://m.rokyu.net/jump.php?u=https://casino-online-cy.site>online casino bonuses</a>
<a href=http://maps.google.dz/url?q=https://casino-online-cy.site>online casino bonuses</a>
<a href=https://henkatenk.com/220/tracker.php?aid=zal-CH-20121113_50a11c1acc910d2d1b00003b_broad&creative_id=20207126458&network=g&url=https://casino-online-cy.site>online casino bonuses</a>
<a href=https://www.khmeracademy.org/website/view/mjq=?url=https://casino-online-cy.site>online casino bonuses</a>
<a href=http://str.pwwq.com/teen/out.cgi?id=10346&url=https://casino-online-cy.site>online casino bonuses</a>
<a href=http://simvol-veri.ru/xp/?goto=https://casino-online-cy.site>online casino bonuses</a>
<a href=https://schoo.jp/redirect?url=https://casino-online-cy.site>online casino bonuses</a>
<a href=http://parmalat.ru/bitrix/rk.php?goto=https://casino-online-cy.site>online casino bonuses</a>
<a href=http://www.twincitiesfun.com/links.php?url=https://casino-online-cy.site>online casino bonuses</a>
<a href=https://maps.google.ee/url?q=https://casino-online-cy.site>online casino bonuses</a>
<a href=https://www.itic.org/redirect?r=96fe14b2-fa4d-4b35-860d-365da81621d2&redir=https://casino-online-cy.site>online casino bonuses</a>

online casino bonuses

<a href=https://images.google.co.uk/url?q=https://casino-online-cy.site>online casino bonuses</a>
<a href=https://liveyourpassion.in/redirect.aspx?article_id=170&product_id=19&url=https://casino-online-cy.site>online casino bonuses</a>
<a href=http://www.newellpalmer.com.au/?goto=https://casino-online-cy.site>online casino bonuses</a>
<a href=http://gamedev.su/go?https://casino-online-cy.site>online casino bonuses</a>
<a href=http://metal4u.ru/redirect.php?url=https://casino-online-cy.site>online casino bonuses</a>
<a href=http://3d.skr.jp/cgi-bin/lo/refsweep.cgi?url=https://casino-online-cy.site>online casino bonuses</a>
<a href=https://prf.hn/click/camref:1011l5dbV/creativeref:1100l33647/pubref:0258e471-db08-403f-9fbd-2187126da292/destination:https://casino-online-cy.site>online casino bonuses</a>
<a href=http://autoorsha.com/go?https://casino-online-cy.site>online casino bonuses</a>
<a href=http://bolxmart.com/index.php/redirect/?url=https://casino-online-cy.site>online casino bonuses</a>
<a href=https://nur.gratis/outgoing/146-75dd4.htm?to=https://casino-online-cy.site>online casino bonuses</a>
<a href=http://images.google.co.bw/url?q=https://casino-online-cy.site>online casino bonuses</a>
<a href=https://images.google.so/url?q=https://casino-online-cy.site>online casino bonuses</a>
<a href=https://zvenyhorodka.org.ua/go.php?url=www.casino-online-cy.site>online casino bonuses</a>
<a href=https://vicsport.com.au/analytics/outbound?url=https://casino-online-cy.site>online casino bonuses</a>
<a href=http://www.odmp.org/link?url=https://casino-online-cy.site>online casino bonuses</a>

Bitcoin

(PatrickSaith, 2022.04.01 12:11)

<a href="https://t.me/s/Bitcoin_verdienen">bitcoin de erfahrungen</a>

549792477 link

(Abrshew, 2022.04.01 11:52)

<a href="http://bitly.com/yutub-yutyub-yutube">ютуб</a>

bitcoin

(DavidTig, 2022.04.01 11:43)

<a href="https://www.facebook.com/groups/bitcoinforearnings">where to find bitcoins</a>
<a href="http://estore.eternalvoice.net/product/bhakti-prakash/#comment-244586">bitcoin</a> e89d9f8

Morocco tours

(BillyVitty, 2022.04.01 11:23)

<a href=https://www.sahara-desert-crew.com>Travel to morocco</a>

Im happy I now registered

(Julius, 2022.04.01 10:56)

Топ Ган Мэверик


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131

Következő »