Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


kezdolap1.jpgjatekok1.jpgletoltes1.jpg

League of Legends Elo Boost

 

 

 

4.19 Patch

Kha'Zix - the Voidreaver

Magyar Kha'Zix Jungle Guide

"Change is good!"

khazixxx.jpg

 

Sziasztok!
Betrayer33 vagyok EUNE
Platinium 2
https://www.facebook.com/Betrayer33 Likeokat Megköszönöm :)
és ez itt az én Kha'Zix Jungle Magyar Guide-om :)

flash.pngsmite.png

 

Runes and Masteries

 

khazixrunes.jpg

khamasteriesnew.png

 

RUNEOK:

Lila: Greater Quintessence of Attack Damage 3x

Sárga: Greater Seal of Armor 9x

Kék: Greater Glyph of Scaling Magic Resistance(27 Magicres at Level 18) 9x

Piros: Greater Mark of Armor Penetration 9x

 

Spellek Maxolási sorrendje:

khazixskillorder.jpg

Spell Evolve: W,E,Q vagy Q,E,R (ez esetben a Q-t is maxoljuk először)

 

Build:

Kezdés:

 machete.pnghppoti.pngx4   warding-totem.gif

Folytatás:

spiritstone.pnglongsword.pngboots_of_speed_item.pnglongsword.png ------->  mercury.pngelderlizzard.pngbrutalizer.pngtiamat.png

Általános Full Build:

mercury.pngelderlizzard.pnghydra.pngyoumuu-s_ghostblade_item.pnglastwhisperer.png --->Lizzard Elder helyett késöbbblackcleaver.png

Utólsó itemnek ezek közül válassz egyet helyzettől függően:

ga.pngbanshees.pngranduins.png

Egyéb szituációs itemek:

blackcleaver.pngquicksilversword.pngmawofmalmortius.png

 

Kha'zix előnyei/hátrányai:

Előnyök:
+Jó jungle clear time
+Mobilis
+Hatalmas Sebzés
+Jó ganker
+Elég jó carry soloQ-ban

Hátrányok:
-Nehéz pozícionálni
-Squishy
 

Képességek:

 

 khazix-unseen-threat.pngPasszív (The Unseen Threat)
Gankelésre nagyon jó passzív, slowol illetve plus dmg ami levelenként scale-el, csak annyit kell csinálnod hogy bele autoattackolsz az ellenfélbe és le is lesz slowolwa, amit folytathatsz W slowal, illetve az ultival össze van hangolva, ugyanis az ulti áltat újra feljön a passzív (ha az ellenfélnek láthatatlanná válsz, feljön a passzív), így akár 6 secig is letudsz slowolni valakit egy ganken.

 

khazix-taste-their-fear.pngQ (Taste Their Fear)
Kha'zix main sebzése. Nagyon jó base dmg-e van, viszont ad-vel is jól scale-el, tehát ezért is jó neki a korai és a késöbbi armor penetration (páncél áthatolás). Ha valaki isolated (azaz nincs közelében csapattársa/minionok) akkor hatalmas bónusz sebzést kap ami Evolve-al mégtöbb lesz, e miatt khazix egy nagyon erős duelist az egyedül bojongó ellenfelek ellen (mi is vigyázzünk khazix ellen ha egyedül vagyunk). Ha ezt a képességet Evolveoljuk először, akkor próbáljunk meg odafigyelni ha valaki isolated, mert nagyon könnyen veszélybe sodorhatjuk és le is vadászhatjuk.
 

 

khazix-void-spike.pngW (Void Spike)
Kha'zix sustain, CC, poke képessége. Jungleben jó sustaint ad, gankelésnél slow effektívebbé tevése (AA+W), vannak akik azt mondják hogy nem érdemes ezt a spellt Evolveolni, mert waveclear úgyis van a Ravenous Hyda itemből, illetve nem stackel a kilőtt slow, viszont szerintem igenis elég kemény az a 20%-ról 50%-ra erősített Slow, illetve a három irányú lövése kb lehetetlenné teszi hogy dodgeolja az ellenfél, siegelésnél mégnagyobb előny hogy nem csak az ADC, vagy a MIDlaner pokeol, hanem még a Jungler is aminek az 50%os pokeja méginkább lehetővé teszi hogy a Midlaner vagy az Adc könnyebben betaláljon a pokejaival.

 

khazix-leap.pngE (Leap)
Ez Kha'zix AoE Gap closerje, amit inkább csak gapcloserként használnak de van egy kis AoE dmg-e ami szintént nemrossz. Ha ezt a spellt Evolve-oljuk, Kha'zix sokkal nagyobbat fog ugrani ami a simaspellből eredő gapcloserek legnagyobbjai közé tartozik, illetve Kill és Assistoknént resetel a cooldownja, ami tökéletes a teamfightbani újrapozícionáláshoz, vagy hasonlóan mitn Katarinával, egymás után sorban elkezdhetjük levadászni ide oda ugrálásokkal az ellenfeleket. Ennek a spellnek az evolve-olását semmiképp nem hagynám ki.

 

khazix-void-assault.png R (Void Assault)
Ez Kha'zix túlélő gapcloser és CC képessége. Túlélést ad a láthatatlansága miatt, így skillshotokkal nehézkesen fognak eltalálni, AoE-kal még talán és persze a nyomodat is vesztik egy kis időre, Gapcloser képesség mer movementspeedet ad, illetve CC mert újra felhozza a passzívodat. Ha evolve-oljuk, akkor 3szor tudunk láthatatlanná válni 2 helyett, illetve 1 sec helyett 2 secig leszünk láthatatlanok.
Én azért nem pártolom ennek a spellnek az evolveját, mert egy orace lens-el nagyon könnyű counterelni, vagy csa kszimplán egy vision wardal, így a CC, túlélés, gapcloserből csak egy movementspeed boost gapcloserünk marad ami messze nem olyan jó mint egy W evolve nagy AoE dmgel 50%os slow CC-vel.
 

 

Kitérés az Itemekre

 

elderlizzard.pngSpirit of the Elder Lizzard
Ez a legjobb jungler item Kha'zixnak, sustain, mana töltés, gold plusz miatt, Wringle's Lanters felejtsük is el.

mercury.pngMercury's Treads
Mindenképp ezt a cipőt vegyük ha az ellenfél teamben erős a CC, de a Mobility Boots is egy elég jó opció a korai fázisban, hogy hatékonyabbá tegye a roamolást. Cd red-es cipő is szóba jöhet, de én melee squishy fightereken szinte kötelezőnek találom azt a magic resist mennyiséget illetve Tenacityt amit a Mercury's Treads ad.

lastwhisperer.pngLast Whisper
Nagy base dmg-hez egy fincsi armorpenetration mennyiség. 35% Arp + 40 Ad tökéletes ahhoz hogy Carryket és Tankokat egyaránt szétkapjunk.

hydra.pngRavenous Hydra
Tökéletes item mint Flat Ad, AoE, Burst, Sustain.Játék elején ha már meg van a Tiamat, hihetetlen gyors jungle clear time-unk lesz, már a hp regen is elég sustaint ad, illetve az early gankeken a plus Burst amit ad az tökéletes.

blackcleaver.pngBlack Cleaver
Ezt az itemet picit a játék késöbbi fázisaira tartogatnám amikor már elkezdenek még inkább Armort stackelni az ellenfél teamben, illetve az armor/leveljük is elért már egy bizonyos számot, de ne felejtsük el hogy a Brutalizer korai megvásárlása viszont elég jó a CDred, armorpen és az Ad mennyisége miatt, viszont Black Cleavert Rusholni azért nem érdemes, mert viszonylag drága item a korai hatékonyságához képest, viszont a késöbbi fázisokban tökéletes.

youmuu-s_ghostblade_item.pngYoumuu's Ghostblade
Black Cleaver helyett egy opció, vagy Elder Lizzard lecserélése Late Game Fullbuild után.
Nagyonjó 1v1 item, az AS és a MS Activeja miatt, chaselni tökéletes vagy melee fightolni, illetve a 15% crit pluszba nemjön rosszul egyáltalán.

mawofmalmortius.pngMaw of Malmortius
Nemrossz opció, ha az ellenfélnél erős Ap carry van mint pl: Syndra, Orianna vagy Karthus, def itemként nemrossz hogy sok magic resist mellé még sok Ad-t is ad.

banshees.pngBanshee's Veil
AP Teamcomp ellen elég jó tud lenni ez az item, spellshield, magic resist és hp mennyiségből is ad rendesen, vagy előfordulhat az is, hogy Squishy teamed van akik mind arra várnak, hogy te legyél az engager, ilyenkor nagyon jó tud lenni ez az item hogy ne csukjanak egyből össze amit ráugrasz valakire és miután lenyomtál egy szép mennyiségű sebzést, még élve ki is tudsz akár ugrani.

randuins.pngRanduin's Omen
Bármi probléma lenne az ellenfél adc-vel, ez az item tökéletes ellene, hogy ne tudjon a halálba kite-olni, illetve ha az ellenfél full ad, pl yasuo mid, riven top, vi jungle, ez az item teljesen jól szolgál, plusz segít nekünk is kiteolni a melee ad ellenfeleket.

ga.pngGuardian Angel
Last itemnek kell egy Defensive, a Ga elég jó armor és magicres mennyiséget ad, illetve egy "második életet" ami a lategame teamfightokban elég jóljön

quicksilversword.pngMercurial Scimitar
Nos ez az Item elég drága (3700), de nagyon megtudja érni. Érdemes ezt venni ha az ellenfélnek vannak elég veszélyes képességei ránk nézve, mint pl Warwick Ultimateje, vagy Malzahar Ultimate, amik ellen nem használ a sima tenacity és mindenképpen Cleanselnünk kell, ez lehet akár egy ellenfél Zed-nek a DeathMarkja is.
Persze emellett még elég szép mennyiségű Ad-t is ad (80) plusz Magic Resistance (45), és mivel melee-k vagyunk, ezért még plusz 50% movement speed-et is ad 1 másodpercre, de én nem feltétlen szoktam Kha'zix buildbe belerakni sőt.

 

 

 Summoner Spellek:

 

Flash
flash.png
Kha'zixnak nagyon fontos a jó pozícionálás, ezért a flash egy tökéletes Summoner Spell, Assassinoknak életmentő is tud lenni nagyon sok helyzetben a flash illetve a gapcloser nekik sosem árt.

 

Smite
smite.png
Ez egy Jungler Guide, tehát smite-ot egyértelműven viszünk, nem érdemes fölösen bohóckodni.

 

Teleport
tp.jpg
Junglereknek Smite mellé nemrossz opció a Teleport főleg Assassinoknak, de csak akkor ha meg is tanuljuk jól kihasználni és nem kerülünk sűrűn pozíción kívül ami halálunkat okozhatja nagyon sok esetben a flash hiány miatt.
 

Pár Jungler Tipp:

Lehetőleg kezdjünk mindig a Botlane oldali Buff-nál, mert ott mindig erősebb segítséget tudunk kapni, meg aztán Top és Mid lanereknek 1-2 minion és kis xp mennyiség is sorsdöntő tud lenni a lane nyerésben, míg botlane-en ez kevésbbé számottevő. Tehát ha Blue Side-on vagyunk akkor Rednél kezdünk, ha Purple Side-on vagyunk akkor Bluenál.

Az első Buffunk után csak egy jungle campet szoktam megcsinálni, mert azután feljön a Smiteom és azzal megyek is a következő Buffra, ami után jön a lane felmérés és gankelés, persze ha egy overextended lanet nem találsz, és az ellenfél lane-erek elég mobilitással rendelkeznek már early-be, akkro fölösen ne gankeljünk, viszont topra mindenképp felszoktam menni akár csak Dewardolni vagy ha a csapattárs Toplanerem overextendel akkor akár bewardolom, vagy várok egy picikét hátha countergankelni kell.

Mint Kha'zix, semmiképp ne játszunk "jószívű bogárkát" aki minden killt a lanerének ad, sőt menjünk rá arra hogy ha lehet minenképp mi kapjuk a killt, na persze ráFlashelni nem kell az épp beignite-olt 10 hp-s ellenfélre, de a lényeg hogy Kha'zix egy assassin, meg aztán carryzni akarunk ugyebár. Azzal nemérünk semmit ha minden killt elosztunk majd kiderül hogy az egész team ful useless, semmit nemtud kezdeni a killekkel stb.. Carryzni akarunk tehát nekünk kell a kill hogy akcózzunk illetve elég erősek legyünk szinte minden Akcióhoz.

Wardolás:

Igen! wardolni kell, jungler vagy és fontos szereped van arra hogy legyen a csapatodnak Map Controllja. A Wardolás nem csak a te csapatod fogja segíteni hanem saját magadat is. Megakadályozod hogy az ellenfél jungler szétgankeljen mindenkit, illetve te se fogsz váratlan roamoló midlaner és junglert egyszerre az arcodbakapni, vagy egy Hirosimai counterjungelezést ami az egész erdődet kiírtotta a drake-ektől, buffoktól kezdve a lidércszarokig meg a kisfarkasok. Szokd meg hogy mindig amikor hazateleportolsz, veszel legalább 1 kicseszett wardot!!! nem nehéz, nem fáj, és egy kis idő után észre is fogod venni tömkellegével hogy "JÉÉÉ már megint nem vertek szarrá mer láttam hogy jönnek a ward miatt", vagy "JÉÉÉ már megint kinyírtam ezt a szerencsétlent, mer láttam hogy 30% hp 0 manával megy csinálni a következő buffját", és ez tényleg csak ennyi.

 

KÉP A LEGFŐBB WARD POZÍCIÓKRÓL:

trolwarding.jpg

Najó ennyi talán nem kell, meg nem is lehetséges, viszont ez igen és ezek helye fontos is:

mapwardingasjungler.jpg

Piros: Ellenfél wardok, illetve ahova a lanereidnek kellene wardolni.

Fekete: Ahova neked érdemes wardolni a jungeled védelme érdekében.

Kék: Ezek pedig azok a helyek, ahol az ellenfél jungler sűrűn megfordul. Ezek a helyek wardolása elég fontos, ugyanis sűrűn kap információt a csapatod az ellenfél jungler helyéről fenyegetéséről.

Lila: Pinkwardok általános helye.

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

632867433 sezon

(Abrshew, 2022.04.02 14:16)

<a href="http://bitly.com/yutub-yutyub-yutube">ютуб</a>

Jobs for students

(Kennethweabs, 2022.04.02 13:54)

12 Ways to Prepare for Your Freshman Year of College. Students should follow these steps so they’re ready when classes begin. Be ready before classes start.

Basic <a href="https://jobstock.org/job-descriptions/">job descriptions</a>

722427624 url

(Abrshew, 2022.04.02 12:05)

<a href="http://bitly.com/yutub-yutyub-yutube">ютуб</a>

berita teknologi

(BillyVitty, 2022.04.02 10:16)

<a href=https://parboaboa.com/berita-teknologi>berita teknologi</a>

434976371 site

(Abrshew, 2022.04.02 09:52)

<a href="http://bitly.com/yutub-yutyub-yutube">ютуб</a>

shock news from zp.space

(atispacer, 2022.04.02 08:02)


<a href="https://zooporno.space/">секс с животными</a>
<a href="https://zooporno.space/horse/">порно с конем</a>
<a href="https://zooporno.space/horse/">секс с конем</a>

Tổng Hợp Những Cách Xem Bóng Đá Trực Tiếp Trên Điện Thoại

(Roberthal, 2022.04.02 07:43)

Họ đang có eight điểm, kém đội đầu bảng Manchester City 4 điểm và không thể bắt kịp đội đầu bảng. <a href="https://eurocup2022.net/">cup euro</a>Với giao diện bắt mắt, đơn giản, nội dung phong phú là những điểm không thể không nhắc tới khi gọi tên phần mềm này này.

619500623 link

(Abrshew, 2022.04.02 07:40)

<a href="http://bitly.com/yutub-yutyub-yutube">ютуб</a>

Vaporizer

(DarnellMum, 2022.04.02 07:13)

<a href=https://dispensr.eu/>Mighty</a>

Does 1win Casino Agile Habitually Make You Are Feeling Ridiculous

(VincentCauri, 2022.04.02 07:06)

All <a href=https://eventlog.netcentrum.cz/redir?data=aclick1c34978-132606t12&s=najistong&v=1&url=https://casino-en-1win.site>1win</a> details about transfers, enrollments, down payments as well as companion reductions is likewise presented in actual time in graphical style on the primary web page of your individual account. Once the account has been activated in the wagering shop system, the gamer just requires to make succeeding deposits to <a href=https://google.com.pe/url?q=https://casino-en-1win.site>1win</a> Increase the amount by 200%, 150%, 100% as well as 50%. The <a href=https://casino-en-1win.site>onewin </a> limit for the benefit is Rs 75,000. To wagering the bonus offer roubles, one has to make a forecast of the "Ordinary" kind with odds of 3. 0 or above. After <a href=https://casino-en-1win.site>one win casino </a> turning on an account in the system, the customer has accessibility to an individual account, in addition to sports and also cyber sporting activities disciplines. Match search and filtering by day as well as time is readily available for client to make match selection less time consuming. An option of the casino site's game suppliers is given listed below Play 'n Go, Thunderkick, NetEnt, Tom Horn, Microgaming, ELK Studios. The gambling establishment's video games are provided by a varied line-up of providers. They originate from a broad selection of providers. Well, initially of all, they provide excellent probabilities that stand apart against other bookies, low margin in contrast with other bookmakers and, of program, you'll locate a large selection of betting chances to attract and win.

Backlinks

(Williamduppy, 2022.04.02 07:06)


<a href=https://kwork.com/offpageseo/16027343/seo-back-links>backlinks to the site</a>

casino online game

(casino-online-my, 2022.04.02 05:33)

<a href=https://casino-online-my.site>shan casino</a>

Myanmar (until 1989 Burma) is the same of the little-known countries in Southeast Asia. If earlier the governmental was essentially closed to foreigners, then in new years the regulation has been fetching active steps in the maturity of tourism and imported investment. One of the stages of this magnum opus is the legalization of the gambling industry. Gambling in Myanmar, according to the articulate tackle, determination behove an incentive conducive to the growth of the profitable speciality and the tourism industry.
<a href=https://casino-online-my.site>online casino winston bet</a>

405943684 site

(Abrshew, 2022.04.02 05:29)

<a href="http://bitly.com/yutub-yutyub-yutube">ютуб</a>

berita teknologi

(BillyVitty, 2022.04.02 05:21)

<a href=https://parboaboa.com/berita-teknologi>berita teknologi</a>

529330743 more

(Abrshew, 2022.04.02 03:17)

<a href="http://bitly.com/yutub-yutyub-yutube">ютуб</a>

king567 casino

(casino-online-gu, 2022.04.02 01:36)

<a href=https://casino-online-gu.site>track casino</a>

Gambling in India The laws relating to gambling in India are not sedately defined. Most forms of gambling are as a matter of fact prohibited in the country, as the gambling law of 1867 forbids working or visiting gambling houses and carries small fines or jail time. So far, there is no keen legislation on gambling in the country. It is legal to looseness in India one in three jurisdictions: Sikkim, Goa and Daman. There are seven land-based casinos in Goa, which on balance pack schedule machines.
<a href=https://casino-online-gu.site>btc casino site trust dice</a>

mansion casino

(casino-online-cy, 2022.04.02 01:02)

<a href=https://casino-online-cy.site>rainbow riches casino login</a>

British citizens are timely: they are not only allowed to pleasure in land-based and online casinos, the constitution is unvaried ready to facilitate them in this by means of regulating the activities of establishments on the network. These issues are managed by the UK Gambling Commission, and, of course, however the superb and most conscientious casinos withstand such a not joking test. As all casinos in the UK are perfectly vetted, players can diary with them without hesitation. There are no blockings or any restrictions on playing in a casino without a license for players, so here the whole world can upon benefit of himself whether it is importance registering and playing in this institution.
<a href=https://casino-online-cy.site>casino grosvenor</a>

berita teknologi

(BillyVitty, 2022.04.02 00:57)

<a href=https://parboaboa.com/berita-teknologi>berita teknologi</a>

casino sites

(casino-online-id, 2022.04.02 00:22)

<a href=https://casino-online-id.site>casino guru</a>

Check into old-fashioned our grand whip-round of the first-rate online casinos championing Indonesian players. Whack at each of them identical by one to frame undeviating Indonesia bonuses. Indonesia online casino offers about a dozen extraordinary bonuses: welcome bonuses, steadfastness bonuses, place bonuses, no lodge bonuses, weekly rankings that onwards the overwhelm players, prizes destined for tourney winners, promotions forth fresh casino opportunities, etc. The overcome epoch to take head start of bonuses you can during the holidays, as there are ever after a lottery of promotions dedicated to the New Year, Christmas, Halloween and uniform provincial holidays. during this perpetually you can arrive at perk codes, cashback compensation, unshackle spins and self-ruling schedule machines. The kindest jackpot slots are to hand to every one, contend with and win.
<a href=https://casino-online-id.site>casino background</a>

gala casino

(casino-online-iw, 2022.04.02 00:18)

<a href=https://casino-online-iw.site>casino gods</a>
Over the lay of the land that has in this day developed in the Israeli gambling market. There include been some absorbing developments in the Israeli online casino work recently.

Gambling companies are in important competition with services that offer users online casino games for parole and in search real money. It habitually happens that a entourage that provides online casino services does not pay taxes to the state cache of the country.
<a href=https://casino-online-iw.site>monopoly casino</a>


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131

Következő »