Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


kezdolap1.jpgjatekok1.jpgletoltes1.jpg

League of Legends Elo Boost

 

 

 

4.19 Patch

Kha'Zix - the Voidreaver

Magyar Kha'Zix Jungle Guide

"Change is good!"

khazixxx.jpg

 

Sziasztok!
Betrayer33 vagyok EUNE
Platinium 2
https://www.facebook.com/Betrayer33 Likeokat Megköszönöm :)
és ez itt az én Kha'Zix Jungle Magyar Guide-om :)

flash.pngsmite.png

 

Runes and Masteries

 

khazixrunes.jpg

khamasteriesnew.png

 

RUNEOK:

Lila: Greater Quintessence of Attack Damage 3x

Sárga: Greater Seal of Armor 9x

Kék: Greater Glyph of Scaling Magic Resistance(27 Magicres at Level 18) 9x

Piros: Greater Mark of Armor Penetration 9x

 

Spellek Maxolási sorrendje:

khazixskillorder.jpg

Spell Evolve: W,E,Q vagy Q,E,R (ez esetben a Q-t is maxoljuk először)

 

Build:

Kezdés:

 machete.pnghppoti.pngx4   warding-totem.gif

Folytatás:

spiritstone.pnglongsword.pngboots_of_speed_item.pnglongsword.png ------->  mercury.pngelderlizzard.pngbrutalizer.pngtiamat.png

Általános Full Build:

mercury.pngelderlizzard.pnghydra.pngyoumuu-s_ghostblade_item.pnglastwhisperer.png --->Lizzard Elder helyett késöbbblackcleaver.png

Utólsó itemnek ezek közül válassz egyet helyzettől függően:

ga.pngbanshees.pngranduins.png

Egyéb szituációs itemek:

blackcleaver.pngquicksilversword.pngmawofmalmortius.png

 

Kha'zix előnyei/hátrányai:

Előnyök:
+Jó jungle clear time
+Mobilis
+Hatalmas Sebzés
+Jó ganker
+Elég jó carry soloQ-ban

Hátrányok:
-Nehéz pozícionálni
-Squishy
 

Képességek:

 

 khazix-unseen-threat.pngPasszív (The Unseen Threat)
Gankelésre nagyon jó passzív, slowol illetve plus dmg ami levelenként scale-el, csak annyit kell csinálnod hogy bele autoattackolsz az ellenfélbe és le is lesz slowolwa, amit folytathatsz W slowal, illetve az ultival össze van hangolva, ugyanis az ulti áltat újra feljön a passzív (ha az ellenfélnek láthatatlanná válsz, feljön a passzív), így akár 6 secig is letudsz slowolni valakit egy ganken.

 

khazix-taste-their-fear.pngQ (Taste Their Fear)
Kha'zix main sebzése. Nagyon jó base dmg-e van, viszont ad-vel is jól scale-el, tehát ezért is jó neki a korai és a késöbbi armor penetration (páncél áthatolás). Ha valaki isolated (azaz nincs közelében csapattársa/minionok) akkor hatalmas bónusz sebzést kap ami Evolve-al mégtöbb lesz, e miatt khazix egy nagyon erős duelist az egyedül bojongó ellenfelek ellen (mi is vigyázzünk khazix ellen ha egyedül vagyunk). Ha ezt a képességet Evolveoljuk először, akkor próbáljunk meg odafigyelni ha valaki isolated, mert nagyon könnyen veszélybe sodorhatjuk és le is vadászhatjuk.
 

 

khazix-void-spike.pngW (Void Spike)
Kha'zix sustain, CC, poke képessége. Jungleben jó sustaint ad, gankelésnél slow effektívebbé tevése (AA+W), vannak akik azt mondják hogy nem érdemes ezt a spellt Evolveolni, mert waveclear úgyis van a Ravenous Hyda itemből, illetve nem stackel a kilőtt slow, viszont szerintem igenis elég kemény az a 20%-ról 50%-ra erősített Slow, illetve a három irányú lövése kb lehetetlenné teszi hogy dodgeolja az ellenfél, siegelésnél mégnagyobb előny hogy nem csak az ADC, vagy a MIDlaner pokeol, hanem még a Jungler is aminek az 50%os pokeja méginkább lehetővé teszi hogy a Midlaner vagy az Adc könnyebben betaláljon a pokejaival.

 

khazix-leap.pngE (Leap)
Ez Kha'zix AoE Gap closerje, amit inkább csak gapcloserként használnak de van egy kis AoE dmg-e ami szintént nemrossz. Ha ezt a spellt Evolve-oljuk, Kha'zix sokkal nagyobbat fog ugrani ami a simaspellből eredő gapcloserek legnagyobbjai közé tartozik, illetve Kill és Assistoknént resetel a cooldownja, ami tökéletes a teamfightbani újrapozícionáláshoz, vagy hasonlóan mitn Katarinával, egymás után sorban elkezdhetjük levadászni ide oda ugrálásokkal az ellenfeleket. Ennek a spellnek az evolve-olását semmiképp nem hagynám ki.

 

khazix-void-assault.png R (Void Assault)
Ez Kha'zix túlélő gapcloser és CC képessége. Túlélést ad a láthatatlansága miatt, így skillshotokkal nehézkesen fognak eltalálni, AoE-kal még talán és persze a nyomodat is vesztik egy kis időre, Gapcloser képesség mer movementspeedet ad, illetve CC mert újra felhozza a passzívodat. Ha evolve-oljuk, akkor 3szor tudunk láthatatlanná válni 2 helyett, illetve 1 sec helyett 2 secig leszünk láthatatlanok.
Én azért nem pártolom ennek a spellnek az evolveját, mert egy orace lens-el nagyon könnyű counterelni, vagy csa kszimplán egy vision wardal, így a CC, túlélés, gapcloserből csak egy movementspeed boost gapcloserünk marad ami messze nem olyan jó mint egy W evolve nagy AoE dmgel 50%os slow CC-vel.
 

 

Kitérés az Itemekre

 

elderlizzard.pngSpirit of the Elder Lizzard
Ez a legjobb jungler item Kha'zixnak, sustain, mana töltés, gold plusz miatt, Wringle's Lanters felejtsük is el.

mercury.pngMercury's Treads
Mindenképp ezt a cipőt vegyük ha az ellenfél teamben erős a CC, de a Mobility Boots is egy elég jó opció a korai fázisban, hogy hatékonyabbá tegye a roamolást. Cd red-es cipő is szóba jöhet, de én melee squishy fightereken szinte kötelezőnek találom azt a magic resist mennyiséget illetve Tenacityt amit a Mercury's Treads ad.

lastwhisperer.pngLast Whisper
Nagy base dmg-hez egy fincsi armorpenetration mennyiség. 35% Arp + 40 Ad tökéletes ahhoz hogy Carryket és Tankokat egyaránt szétkapjunk.

hydra.pngRavenous Hydra
Tökéletes item mint Flat Ad, AoE, Burst, Sustain.Játék elején ha már meg van a Tiamat, hihetetlen gyors jungle clear time-unk lesz, már a hp regen is elég sustaint ad, illetve az early gankeken a plus Burst amit ad az tökéletes.

blackcleaver.pngBlack Cleaver
Ezt az itemet picit a játék késöbbi fázisaira tartogatnám amikor már elkezdenek még inkább Armort stackelni az ellenfél teamben, illetve az armor/leveljük is elért már egy bizonyos számot, de ne felejtsük el hogy a Brutalizer korai megvásárlása viszont elég jó a CDred, armorpen és az Ad mennyisége miatt, viszont Black Cleavert Rusholni azért nem érdemes, mert viszonylag drága item a korai hatékonyságához képest, viszont a késöbbi fázisokban tökéletes.

youmuu-s_ghostblade_item.pngYoumuu's Ghostblade
Black Cleaver helyett egy opció, vagy Elder Lizzard lecserélése Late Game Fullbuild után.
Nagyonjó 1v1 item, az AS és a MS Activeja miatt, chaselni tökéletes vagy melee fightolni, illetve a 15% crit pluszba nemjön rosszul egyáltalán.

mawofmalmortius.pngMaw of Malmortius
Nemrossz opció, ha az ellenfélnél erős Ap carry van mint pl: Syndra, Orianna vagy Karthus, def itemként nemrossz hogy sok magic resist mellé még sok Ad-t is ad.

banshees.pngBanshee's Veil
AP Teamcomp ellen elég jó tud lenni ez az item, spellshield, magic resist és hp mennyiségből is ad rendesen, vagy előfordulhat az is, hogy Squishy teamed van akik mind arra várnak, hogy te legyél az engager, ilyenkor nagyon jó tud lenni ez az item hogy ne csukjanak egyből össze amit ráugrasz valakire és miután lenyomtál egy szép mennyiségű sebzést, még élve ki is tudsz akár ugrani.

randuins.pngRanduin's Omen
Bármi probléma lenne az ellenfél adc-vel, ez az item tökéletes ellene, hogy ne tudjon a halálba kite-olni, illetve ha az ellenfél full ad, pl yasuo mid, riven top, vi jungle, ez az item teljesen jól szolgál, plusz segít nekünk is kiteolni a melee ad ellenfeleket.

ga.pngGuardian Angel
Last itemnek kell egy Defensive, a Ga elég jó armor és magicres mennyiséget ad, illetve egy "második életet" ami a lategame teamfightokban elég jóljön

quicksilversword.pngMercurial Scimitar
Nos ez az Item elég drága (3700), de nagyon megtudja érni. Érdemes ezt venni ha az ellenfélnek vannak elég veszélyes képességei ránk nézve, mint pl Warwick Ultimateje, vagy Malzahar Ultimate, amik ellen nem használ a sima tenacity és mindenképpen Cleanselnünk kell, ez lehet akár egy ellenfél Zed-nek a DeathMarkja is.
Persze emellett még elég szép mennyiségű Ad-t is ad (80) plusz Magic Resistance (45), és mivel melee-k vagyunk, ezért még plusz 50% movement speed-et is ad 1 másodpercre, de én nem feltétlen szoktam Kha'zix buildbe belerakni sőt.

 

 

 Summoner Spellek:

 

Flash
flash.png
Kha'zixnak nagyon fontos a jó pozícionálás, ezért a flash egy tökéletes Summoner Spell, Assassinoknak életmentő is tud lenni nagyon sok helyzetben a flash illetve a gapcloser nekik sosem árt.

 

Smite
smite.png
Ez egy Jungler Guide, tehát smite-ot egyértelműven viszünk, nem érdemes fölösen bohóckodni.

 

Teleport
tp.jpg
Junglereknek Smite mellé nemrossz opció a Teleport főleg Assassinoknak, de csak akkor ha meg is tanuljuk jól kihasználni és nem kerülünk sűrűn pozíción kívül ami halálunkat okozhatja nagyon sok esetben a flash hiány miatt.
 

Pár Jungler Tipp:

Lehetőleg kezdjünk mindig a Botlane oldali Buff-nál, mert ott mindig erősebb segítséget tudunk kapni, meg aztán Top és Mid lanereknek 1-2 minion és kis xp mennyiség is sorsdöntő tud lenni a lane nyerésben, míg botlane-en ez kevésbbé számottevő. Tehát ha Blue Side-on vagyunk akkor Rednél kezdünk, ha Purple Side-on vagyunk akkor Bluenál.

Az első Buffunk után csak egy jungle campet szoktam megcsinálni, mert azután feljön a Smiteom és azzal megyek is a következő Buffra, ami után jön a lane felmérés és gankelés, persze ha egy overextended lanet nem találsz, és az ellenfél lane-erek elég mobilitással rendelkeznek már early-be, akkro fölösen ne gankeljünk, viszont topra mindenképp felszoktam menni akár csak Dewardolni vagy ha a csapattárs Toplanerem overextendel akkor akár bewardolom, vagy várok egy picikét hátha countergankelni kell.

Mint Kha'zix, semmiképp ne játszunk "jószívű bogárkát" aki minden killt a lanerének ad, sőt menjünk rá arra hogy ha lehet minenképp mi kapjuk a killt, na persze ráFlashelni nem kell az épp beignite-olt 10 hp-s ellenfélre, de a lényeg hogy Kha'zix egy assassin, meg aztán carryzni akarunk ugyebár. Azzal nemérünk semmit ha minden killt elosztunk majd kiderül hogy az egész team ful useless, semmit nemtud kezdeni a killekkel stb.. Carryzni akarunk tehát nekünk kell a kill hogy akcózzunk illetve elég erősek legyünk szinte minden Akcióhoz.

Wardolás:

Igen! wardolni kell, jungler vagy és fontos szereped van arra hogy legyen a csapatodnak Map Controllja. A Wardolás nem csak a te csapatod fogja segíteni hanem saját magadat is. Megakadályozod hogy az ellenfél jungler szétgankeljen mindenkit, illetve te se fogsz váratlan roamoló midlaner és junglert egyszerre az arcodbakapni, vagy egy Hirosimai counterjungelezést ami az egész erdődet kiírtotta a drake-ektől, buffoktól kezdve a lidércszarokig meg a kisfarkasok. Szokd meg hogy mindig amikor hazateleportolsz, veszel legalább 1 kicseszett wardot!!! nem nehéz, nem fáj, és egy kis idő után észre is fogod venni tömkellegével hogy "JÉÉÉ már megint nem vertek szarrá mer láttam hogy jönnek a ward miatt", vagy "JÉÉÉ már megint kinyírtam ezt a szerencsétlent, mer láttam hogy 30% hp 0 manával megy csinálni a következő buffját", és ez tényleg csak ennyi.

 

KÉP A LEGFŐBB WARD POZÍCIÓKRÓL:

trolwarding.jpg

Najó ennyi talán nem kell, meg nem is lehetséges, viszont ez igen és ezek helye fontos is:

mapwardingasjungler.jpg

Piros: Ellenfél wardok, illetve ahova a lanereidnek kellene wardolni.

Fekete: Ahova neked érdemes wardolni a jungeled védelme érdekében.

Kék: Ezek pedig azok a helyek, ahol az ellenfél jungler sűrűn megfordul. Ezek a helyek wardolása elég fontos, ugyanis sűrűn kap információt a csapatod az ellenfél jungler helyéről fenyegetéséről.

Lila: Pinkwardok általános helye.

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Тракторные права

(Jerfgytup, 2022.02.02 22:48)

http://tumgerl.rolbb.me/viewtopic.php?id=2498#p4900

Тракторные права с компанией on-prava это оформление заветного документа в кратчайший срок, гарантированно законное оформление и приветливое отношение сотрудников сделают покупку прав на трактор легким делом. С компанией on-prava права тракторные будет приносить долгие годы пользу и желаемую заработную плату.

Ламинат купить в Киеве

(Michaelwah, 2022.02.02 21:03)

<a href=https://laminat-1.xyz>продажа ламината киев</a>

<a href=http://www.sophrologie-var.com/livre-d-or/>Ламинат купить в Киеве</a> 29cb2b5

business plan template

(Pabloanews, 2022.02.02 19:47)

<a href=https://www.123businessplan.com>business plan Word</a>

berita sumut

(Pabloanews, 2022.02.02 15:18)

<a href=https://bautistaalvarez.org/berita-sumut-terkini>berita sumut</a>

Купить права на поливочную машину

(DwigssSwede, 2022.02.02 11:26)

http://mockwa.com/forum/thread-113536/

Купить права на поливочную машину предлагает фирма prava112, у нас любой желающий без обучения в автошколе и сдачи экзаменов в ГИБДД сможет оформить все необходимые документы на поливочную машину. Обращайтесь в prava112 и получите заветные права на управление поливочной машиной в несколько кликов.

Bassday Sugar Deep 35

(PatrickSaith, 2022.02.02 09:17)

<a href=https://www.tackleaddiction.com.au>Atomic Seekerz #1/0 1/16oz</a>
<a href="https://verstillingsdagen.nl/brief-jacquelien-12-6/#comment-96040">Bassday Sugar Deep 35</a> dd0fd6a

JosephNar

(JosephNar, 2022.02.01 02:51)

https://comeperdpeso.blogspot.com/2022/01/reduslim.html

Аутсорсинг кадровой документации

(Robertler, 2022.02.01 00:11)

Основная ценность любого предприятия — это его кадры. Как бы ни продумывал пути развития своего бизнеса сам владелец, насколько бы выгодным и успешным он ему не казался, без команды опытных профессионалов, которые сумеют воплотить все задуманные планы начальника в жизнь, ничего не получится.
Зачастую руководитель, решивший возложить на себя обязанности по подбору персонала, и при этом, откладывая на потом ведения всей необходимой <a href=https://ptgr.ru/wp-content/pages/vedenie-kadrovogo-deloproizvodstva-autsorsing.html>документации по кадрам</a>, приводит к серьёзной запущенности в документах кадрового делопроизводства. А это, естественно, приводит к серьёзным штрафным санкциям от контролирующих служб.

Зачем рисковать с бухучетом?

(WilliamHot, 2022.01.31 23:18)

9/10 ПРЕДПРИНИМАТЕЛЕЙ СТРАДАЮТ ОТ НЕКОМПЕТЕНТНОСТИ СВОЕГО БУХГАЛТЕРА, НЕХВАТКИ ОРГАНИЗАЦИИ УЧЕТА И РАСЧЕТА СВОЕЙ РЕАЛЬНОЙ СЕБЕСТОИМОСТИ, ПОЛОВИНА ИЗ НИХ ПОСТОЯННО ПЛАТЯТ ЛИШНИЕ ШТРАФЫ, МЕЧТАЮТ РАБОТАТЬ С НДС, НАНЯТЬ СОТРУДНИКОВ, НО НЕ ВЛАДЕЮТ КВАЛИФИКАЦИЕЙ ДЛЯ ПРАВИЛЬНОГО ОФОРМЛЕНИЯ ВСЕХ СВОИХ ПЛАНОВ НА РАЗВИТИЕ.
Зачем рисковать?
Доверьте учет нам. Мы собрали команду, каждый в которой знает свое дело – налоговый <a href=https://www.maxstyle.ru/project/bit/vedenie-buxgalterii-fop.html>учет ФЛП</a> всех систем налогообложения. Наши услуги - это индивидуальный подход, мониторинг законодательства по вашей деятельности, контроль оборота, вовремя оплаченные налоги и профессиональная поддержка вашего развивающегося бизнеса!

Бухгалтерия Для ФОП

(Andrewgaxia, 2022.01.31 22:31)

БУХГАЛТЕРСКИЕ УСЛУГИ
Ваш ФЛП уже ведет бухгалтер, но вы не уверены в правильности <a href=https://rg62.info/news/uslugi-buxgaltera-dlya-fop.html>ведения учета</a>? Хотите работать с НДС, нанять сотрудников, экономить на налогах, но ваш бухгалтер все время термозит ваши планы? Мы возьмем на себя ведение учета, расчет и оптимизацию налогов, начисление зарплаты, кадровый документооборот, НДС учет, подачу всех отчетов. Доверьте учет профессионалам и сосредоточьтесь на развитии своего бизнеса.
АНАЛИЗ
Проведем проверку и анализ всех имеющихся документов. При необходимости восстановим недостающие документы и бухучет.
СООТВЕТСТВИЕ
Проверим учет, первичные документы, зарплатно-кадровый учет и отчетность на соответствие законодательству.
СТАНДАРТЫ
Разработаем наиболее эффективную упорядоченную систему сбора, регистрации и обобщения информации и документов. Ведение ФЛП по принципу 100% готовность к проверке.
ОТЧЕТ
Подготовим и сдадим все необходимые отчеты, аудит кабинета плательщика по налогам. Внедрим управленческий учет, анализ затрат - для понимания себестоимости и прибыльности бизнеса.

JosephNar

(JosephNar, 2022.01.31 21:55)

https://comeperdpeso.blogspot.com/2022/01/reduslim.html

Преимущества открытия ООО

(CharlesDiuby, 2022.01.31 21:45)

К важным причинам, определяющим выбор организационно-правовой формы ведения бизнеса и отвечающим на вопрос «зачем <a href=http://paritetdon.ru/news/registraciya-ooo.html>открывать ООО</a>», относится следующее:
В случае банкротства фирмы его учредители отвечают за убытки общества только стоимостью своих долей и не несут ответственности по его обязательствам собственным имуществом.
Само открытие не требует эмиссии акций, что упрощает процедуру регистрации ООО.
Имеется возможность выбора любого вида деятельности, предусмотренного в ОКВЭД.
На фирму не распространяется ответственность за личные долги одного из ее учредителей.
Конечно у Общества с ограниченной ответственностью имеются и недостатки, в отличие от ИП порядок регистрации фирмы более трудоемкий и требует больше денежных затрат.

Помощь в построении оптимальных схем налогообложения

(Altondreli, 2022.01.31 20:59)

Услуги нашей правовой группы по вопросам налогообложения включают:
<a href=http://moskcson.ru/wp-content/pages/konsultacii-po-voprosam-nalogooblozheniya.html>консультации по вопросам налогообложения</a> и практического применения положений налогового законодательства;
помощь в получении от налоговых органов индивидуальных налоговых консультаций;
консультации относительно ведения бухгалтерского и налогового учета;
помощь в построении оптимальных схем налогообложения;
помощь в проверке благонадежности и налогового статуса контрагента;
представительство интересов в отношениях с налоговыми органами, в том числе при проведении и обжаловании результатов проверок в административном порядке;
юридическое сопровождение налоговых споров, в том числе обжалование в судебном порядке вынесенных налоговых уведомлений решений.

Консультации по налогообложению

(RonaldMex, 2022.01.31 20:00)

Налоговое законодательство, пожалуй, одна из самых динамичных отраслей права, что требует от плательщиков налогов постоянной концентрации на последних изменениях и нововведениях. <a href=https://advokatnow.ru/news/konsultaciya-po-nalogam.html>Консультации по налогообложению</a>.
На сегодня, налогообложение в Украине представляет собой запутанную систему статей Налогового кодекса, в связи с чем, зачастую, возникают сомнения в отношении того, как та или иная норма будет трактоваться и применяться налоговыми органами на практике. Кроме того, система налогообложения требует досконального знания, а также ежедневного мониторинга изменений и обновлений.
Обращаясь к нашим специалистам за помощью в налоговых вопросах, вы можете рассчитывать на квалифицированный ответ не только с точки зрения теории законодательства, но и с точки зрения судебной практики и изменения позиции налоговых органов по тем или иным вопросам.

Что входит в бухгалтерское обслуживание?

(ChrisDon, 2022.01.31 19:04)

<a href=http://afec.ru/wp-content/plugins/elements/?vedenie-buxgalterii-autsorsing.html>Ведение бухгалтерского</a> и налогового учета
Формирование и сдача бухгалтерской и налоговой отчетности
Взаимодействие с государственными налоговыми органами
Работа с банком
Взаимодействие с контрагентами и финансовыми организациями в пределах своей компетенции.
Управленческий учет финансово-хозяйственной деятельности
Кадры и учет

Cctv

(RobertBig, 2022.01.31 18:32)

Thanks! I about how you also enriched my encounter at LCS, both in parentage and a luminary goof to Gettysburg. Congratulations on your recent publications, and wishing you attainment on Crossroads.
Dialect mayhap you beckoning payment this info:
<a href="https://intervision.ua/videonablyudenie">видеонаблюдение</a>

скачать порно видеоролики

(Jeremysix, 2022.01.31 18:28)

<a href=https://xxxp.vip/>новое порно ххх на русском </a>

порно фильмы hd категории xxx https://xxxp.vip/categories/%D0%93%D1%80%D1%83%D0%BF%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D1%83%D1%85%D0%B0/

<a href=https://yooves.com/product/mirror-sun-glasses-2/#comment-107920>селфи голых женщин</a>
<a href=http://formdepot.net/blog/tax-day-goes-to-may-17>картинки голых девушек на телефон</a>
<a href=https://mozhgatv.ru/1-8621?page=72#comment-17741>голые женщины 18</a>
<a href=http://junlinro.six168.com/viewthread.php?tid=246&extra=>девушки сзади порно</a>
<a href=http://centrodeestudiosandalucia100.es/hola-mundo-2/#comment-1175>смотреть онлайн фильмы качестве новинки порно</a>
<a href=https://www.dkki.co.id/forums/topic/%d0%bf%d0%be%d1%80%d0%bd%d0%be-%d0%b2%d0%b8%d0%b4%d0%b5%d0%be-%d0%b4%d0%b2%d0%be%d0%b9%d0%bd%d0%be%d0%b9-%d0%b0%d0%bd%d0%b0%d0%bb>порно видео двойной анал</a>
<a href=https://autosital.com/salon-de-pekin-2012-lamborghini3820/#comment-25850>фото голых женщин в позах</a>
<a href=https://www.richmont.edu/academics/school-of-ministry/master-of-arts-in-ministry/?tfa_next=%2Fforms%2Fview%2F4646045%2F8d0450262886253a0814317186d261f6%2F238797515%3Fjsid%3DeyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.ImFhNGJmZTUyYWE3OTg4NDAyY2U1ZmU2MzI0YzA0NzhmIg.5voDgLA-Co5qnG0YhZDMkCNVSqSWCdMSOFAA3AokOlU>жесткое порно с русскими девушками</a>
<a href=http://www.helpline.ae/why-signboard-helps-in-business/#comment-66024>голые девушки на камеру</a>
<a href=https://ebizshoppe.webs.com/apps/guestbook/>порно русские красивых толстых</a>
8_70029

Бухгалтерские услуги для юридических лиц

(BrentGup, 2022.01.31 18:10)

Хотите доверить бухгалтерию профессионалам?
Любая компания должна <a href=http://buhproffi.ru/news/buxgalterskie-uslugi-dlya-yur-lic.html>вести бухгалтерский учет</a>, а также в сроки и в нужной форме подавать отчетную документацию. Нередко владельцы фирм сталкиваются с различными проблемами при ведении бухучета, допускают ошибки, а, как следствие, получают штрафы и убытки. Такого, конечно, допускать нельзя.
Владельцы бизнеса стремятся вести бухгалтерский учет правильно. При этом не все предприятия используют собственные ресурсы для ведения бухгалтерского учета. Многие делегируют часть задач на аутсорсинг компании. Это существенно сокращает расходы, уменьшает количество обязательств.

Регистрация ФЛП в Харькове

(Bufordsat, 2022.01.31 17:16)

Какие выгоды приносит <a href=http://osvita.org.ua/xtemp/pages/registraciya-flp-v-xarkove.html>регистрация ФЛП</a>?
? Станет проще работать с клиентами. Им не нужно будет переводить деньги в наличные и платить банковские комиссии.
? ФЛП – серьезнее физического лица, что позволяет работать с крупными фирмами.
? Банк не будет блокировать поступающие платежи. Легче получить кредит.
? Позволяет получить трудовой стаж.

Какой минимальный срок регистрации ФЛП?
ФЛП можно зарегистрировать за 2-4 рабочих дня, при условии, что уже выбраны виды деятельности, определена группа налогообложения, оформлена доверенность на представителя (при необходимости). Если нужно получить документ плательщика единого налога, то срок может увеличиваться до 10 рабочих дней.

Документы, необходимые для регистрации ФЛП?
? Паспорт
? Идентификационный код
? Заполненное заявление на регистрацию ФЛП

Что может повлиять на выбор группы единого налога?
? Численность работников
? Ограничение объема дохода за календарный год
? Виды деятельности
? Ставка налога и другие показатели

Шары

(UlyssesPuM, 2022.01.31 16:59)

ТС как всегда прав <a href="https://38sharov.ru/den-rozhdeniya/">https://38sharov.ru/den-rozhdeniya/</a> рекомендую


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131

Következő »