Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


kezdolap1.jpgjatekok1.jpgletoltes1.jpg

League of Legends Elo Boost

 

 

 

4.19 Patch

Kha'Zix - the Voidreaver

Magyar Kha'Zix Jungle Guide

"Change is good!"

khazixxx.jpg

 

Sziasztok!
Betrayer33 vagyok EUNE
Platinium 2
https://www.facebook.com/Betrayer33 Likeokat Megköszönöm :)
és ez itt az én Kha'Zix Jungle Magyar Guide-om :)

flash.pngsmite.png

 

Runes and Masteries

 

khazixrunes.jpg

khamasteriesnew.png

 

RUNEOK:

Lila: Greater Quintessence of Attack Damage 3x

Sárga: Greater Seal of Armor 9x

Kék: Greater Glyph of Scaling Magic Resistance(27 Magicres at Level 18) 9x

Piros: Greater Mark of Armor Penetration 9x

 

Spellek Maxolási sorrendje:

khazixskillorder.jpg

Spell Evolve: W,E,Q vagy Q,E,R (ez esetben a Q-t is maxoljuk először)

 

Build:

Kezdés:

 machete.pnghppoti.pngx4   warding-totem.gif

Folytatás:

spiritstone.pnglongsword.pngboots_of_speed_item.pnglongsword.png ------->  mercury.pngelderlizzard.pngbrutalizer.pngtiamat.png

Általános Full Build:

mercury.pngelderlizzard.pnghydra.pngyoumuu-s_ghostblade_item.pnglastwhisperer.png --->Lizzard Elder helyett késöbbblackcleaver.png

Utólsó itemnek ezek közül válassz egyet helyzettől függően:

ga.pngbanshees.pngranduins.png

Egyéb szituációs itemek:

blackcleaver.pngquicksilversword.pngmawofmalmortius.png

 

Kha'zix előnyei/hátrányai:

Előnyök:
+Jó jungle clear time
+Mobilis
+Hatalmas Sebzés
+Jó ganker
+Elég jó carry soloQ-ban

Hátrányok:
-Nehéz pozícionálni
-Squishy
 

Képességek:

 

 khazix-unseen-threat.pngPasszív (The Unseen Threat)
Gankelésre nagyon jó passzív, slowol illetve plus dmg ami levelenként scale-el, csak annyit kell csinálnod hogy bele autoattackolsz az ellenfélbe és le is lesz slowolwa, amit folytathatsz W slowal, illetve az ultival össze van hangolva, ugyanis az ulti áltat újra feljön a passzív (ha az ellenfélnek láthatatlanná válsz, feljön a passzív), így akár 6 secig is letudsz slowolni valakit egy ganken.

 

khazix-taste-their-fear.pngQ (Taste Their Fear)
Kha'zix main sebzése. Nagyon jó base dmg-e van, viszont ad-vel is jól scale-el, tehát ezért is jó neki a korai és a késöbbi armor penetration (páncél áthatolás). Ha valaki isolated (azaz nincs közelében csapattársa/minionok) akkor hatalmas bónusz sebzést kap ami Evolve-al mégtöbb lesz, e miatt khazix egy nagyon erős duelist az egyedül bojongó ellenfelek ellen (mi is vigyázzünk khazix ellen ha egyedül vagyunk). Ha ezt a képességet Evolveoljuk először, akkor próbáljunk meg odafigyelni ha valaki isolated, mert nagyon könnyen veszélybe sodorhatjuk és le is vadászhatjuk.
 

 

khazix-void-spike.pngW (Void Spike)
Kha'zix sustain, CC, poke képessége. Jungleben jó sustaint ad, gankelésnél slow effektívebbé tevése (AA+W), vannak akik azt mondják hogy nem érdemes ezt a spellt Evolveolni, mert waveclear úgyis van a Ravenous Hyda itemből, illetve nem stackel a kilőtt slow, viszont szerintem igenis elég kemény az a 20%-ról 50%-ra erősített Slow, illetve a három irányú lövése kb lehetetlenné teszi hogy dodgeolja az ellenfél, siegelésnél mégnagyobb előny hogy nem csak az ADC, vagy a MIDlaner pokeol, hanem még a Jungler is aminek az 50%os pokeja méginkább lehetővé teszi hogy a Midlaner vagy az Adc könnyebben betaláljon a pokejaival.

 

khazix-leap.pngE (Leap)
Ez Kha'zix AoE Gap closerje, amit inkább csak gapcloserként használnak de van egy kis AoE dmg-e ami szintént nemrossz. Ha ezt a spellt Evolve-oljuk, Kha'zix sokkal nagyobbat fog ugrani ami a simaspellből eredő gapcloserek legnagyobbjai közé tartozik, illetve Kill és Assistoknént resetel a cooldownja, ami tökéletes a teamfightbani újrapozícionáláshoz, vagy hasonlóan mitn Katarinával, egymás után sorban elkezdhetjük levadászni ide oda ugrálásokkal az ellenfeleket. Ennek a spellnek az evolve-olását semmiképp nem hagynám ki.

 

khazix-void-assault.png R (Void Assault)
Ez Kha'zix túlélő gapcloser és CC képessége. Túlélést ad a láthatatlansága miatt, így skillshotokkal nehézkesen fognak eltalálni, AoE-kal még talán és persze a nyomodat is vesztik egy kis időre, Gapcloser képesség mer movementspeedet ad, illetve CC mert újra felhozza a passzívodat. Ha evolve-oljuk, akkor 3szor tudunk láthatatlanná válni 2 helyett, illetve 1 sec helyett 2 secig leszünk láthatatlanok.
Én azért nem pártolom ennek a spellnek az evolveját, mert egy orace lens-el nagyon könnyű counterelni, vagy csa kszimplán egy vision wardal, így a CC, túlélés, gapcloserből csak egy movementspeed boost gapcloserünk marad ami messze nem olyan jó mint egy W evolve nagy AoE dmgel 50%os slow CC-vel.
 

 

Kitérés az Itemekre

 

elderlizzard.pngSpirit of the Elder Lizzard
Ez a legjobb jungler item Kha'zixnak, sustain, mana töltés, gold plusz miatt, Wringle's Lanters felejtsük is el.

mercury.pngMercury's Treads
Mindenképp ezt a cipőt vegyük ha az ellenfél teamben erős a CC, de a Mobility Boots is egy elég jó opció a korai fázisban, hogy hatékonyabbá tegye a roamolást. Cd red-es cipő is szóba jöhet, de én melee squishy fightereken szinte kötelezőnek találom azt a magic resist mennyiséget illetve Tenacityt amit a Mercury's Treads ad.

lastwhisperer.pngLast Whisper
Nagy base dmg-hez egy fincsi armorpenetration mennyiség. 35% Arp + 40 Ad tökéletes ahhoz hogy Carryket és Tankokat egyaránt szétkapjunk.

hydra.pngRavenous Hydra
Tökéletes item mint Flat Ad, AoE, Burst, Sustain.Játék elején ha már meg van a Tiamat, hihetetlen gyors jungle clear time-unk lesz, már a hp regen is elég sustaint ad, illetve az early gankeken a plus Burst amit ad az tökéletes.

blackcleaver.pngBlack Cleaver
Ezt az itemet picit a játék késöbbi fázisaira tartogatnám amikor már elkezdenek még inkább Armort stackelni az ellenfél teamben, illetve az armor/leveljük is elért már egy bizonyos számot, de ne felejtsük el hogy a Brutalizer korai megvásárlása viszont elég jó a CDred, armorpen és az Ad mennyisége miatt, viszont Black Cleavert Rusholni azért nem érdemes, mert viszonylag drága item a korai hatékonyságához képest, viszont a késöbbi fázisokban tökéletes.

youmuu-s_ghostblade_item.pngYoumuu's Ghostblade
Black Cleaver helyett egy opció, vagy Elder Lizzard lecserélése Late Game Fullbuild után.
Nagyonjó 1v1 item, az AS és a MS Activeja miatt, chaselni tökéletes vagy melee fightolni, illetve a 15% crit pluszba nemjön rosszul egyáltalán.

mawofmalmortius.pngMaw of Malmortius
Nemrossz opció, ha az ellenfélnél erős Ap carry van mint pl: Syndra, Orianna vagy Karthus, def itemként nemrossz hogy sok magic resist mellé még sok Ad-t is ad.

banshees.pngBanshee's Veil
AP Teamcomp ellen elég jó tud lenni ez az item, spellshield, magic resist és hp mennyiségből is ad rendesen, vagy előfordulhat az is, hogy Squishy teamed van akik mind arra várnak, hogy te legyél az engager, ilyenkor nagyon jó tud lenni ez az item hogy ne csukjanak egyből össze amit ráugrasz valakire és miután lenyomtál egy szép mennyiségű sebzést, még élve ki is tudsz akár ugrani.

randuins.pngRanduin's Omen
Bármi probléma lenne az ellenfél adc-vel, ez az item tökéletes ellene, hogy ne tudjon a halálba kite-olni, illetve ha az ellenfél full ad, pl yasuo mid, riven top, vi jungle, ez az item teljesen jól szolgál, plusz segít nekünk is kiteolni a melee ad ellenfeleket.

ga.pngGuardian Angel
Last itemnek kell egy Defensive, a Ga elég jó armor és magicres mennyiséget ad, illetve egy "második életet" ami a lategame teamfightokban elég jóljön

quicksilversword.pngMercurial Scimitar
Nos ez az Item elég drága (3700), de nagyon megtudja érni. Érdemes ezt venni ha az ellenfélnek vannak elég veszélyes képességei ránk nézve, mint pl Warwick Ultimateje, vagy Malzahar Ultimate, amik ellen nem használ a sima tenacity és mindenképpen Cleanselnünk kell, ez lehet akár egy ellenfél Zed-nek a DeathMarkja is.
Persze emellett még elég szép mennyiségű Ad-t is ad (80) plusz Magic Resistance (45), és mivel melee-k vagyunk, ezért még plusz 50% movement speed-et is ad 1 másodpercre, de én nem feltétlen szoktam Kha'zix buildbe belerakni sőt.

 

 

 Summoner Spellek:

 

Flash
flash.png
Kha'zixnak nagyon fontos a jó pozícionálás, ezért a flash egy tökéletes Summoner Spell, Assassinoknak életmentő is tud lenni nagyon sok helyzetben a flash illetve a gapcloser nekik sosem árt.

 

Smite
smite.png
Ez egy Jungler Guide, tehát smite-ot egyértelműven viszünk, nem érdemes fölösen bohóckodni.

 

Teleport
tp.jpg
Junglereknek Smite mellé nemrossz opció a Teleport főleg Assassinoknak, de csak akkor ha meg is tanuljuk jól kihasználni és nem kerülünk sűrűn pozíción kívül ami halálunkat okozhatja nagyon sok esetben a flash hiány miatt.
 

Pár Jungler Tipp:

Lehetőleg kezdjünk mindig a Botlane oldali Buff-nál, mert ott mindig erősebb segítséget tudunk kapni, meg aztán Top és Mid lanereknek 1-2 minion és kis xp mennyiség is sorsdöntő tud lenni a lane nyerésben, míg botlane-en ez kevésbbé számottevő. Tehát ha Blue Side-on vagyunk akkor Rednél kezdünk, ha Purple Side-on vagyunk akkor Bluenál.

Az első Buffunk után csak egy jungle campet szoktam megcsinálni, mert azután feljön a Smiteom és azzal megyek is a következő Buffra, ami után jön a lane felmérés és gankelés, persze ha egy overextended lanet nem találsz, és az ellenfél lane-erek elég mobilitással rendelkeznek már early-be, akkro fölösen ne gankeljünk, viszont topra mindenképp felszoktam menni akár csak Dewardolni vagy ha a csapattárs Toplanerem overextendel akkor akár bewardolom, vagy várok egy picikét hátha countergankelni kell.

Mint Kha'zix, semmiképp ne játszunk "jószívű bogárkát" aki minden killt a lanerének ad, sőt menjünk rá arra hogy ha lehet minenképp mi kapjuk a killt, na persze ráFlashelni nem kell az épp beignite-olt 10 hp-s ellenfélre, de a lényeg hogy Kha'zix egy assassin, meg aztán carryzni akarunk ugyebár. Azzal nemérünk semmit ha minden killt elosztunk majd kiderül hogy az egész team ful useless, semmit nemtud kezdeni a killekkel stb.. Carryzni akarunk tehát nekünk kell a kill hogy akcózzunk illetve elég erősek legyünk szinte minden Akcióhoz.

Wardolás:

Igen! wardolni kell, jungler vagy és fontos szereped van arra hogy legyen a csapatodnak Map Controllja. A Wardolás nem csak a te csapatod fogja segíteni hanem saját magadat is. Megakadályozod hogy az ellenfél jungler szétgankeljen mindenkit, illetve te se fogsz váratlan roamoló midlaner és junglert egyszerre az arcodbakapni, vagy egy Hirosimai counterjungelezést ami az egész erdődet kiírtotta a drake-ektől, buffoktól kezdve a lidércszarokig meg a kisfarkasok. Szokd meg hogy mindig amikor hazateleportolsz, veszel legalább 1 kicseszett wardot!!! nem nehéz, nem fáj, és egy kis idő után észre is fogod venni tömkellegével hogy "JÉÉÉ már megint nem vertek szarrá mer láttam hogy jönnek a ward miatt", vagy "JÉÉÉ már megint kinyírtam ezt a szerencsétlent, mer láttam hogy 30% hp 0 manával megy csinálni a következő buffját", és ez tényleg csak ennyi.

 

KÉP A LEGFŐBB WARD POZÍCIÓKRÓL:

trolwarding.jpg

Najó ennyi talán nem kell, meg nem is lehetséges, viszont ez igen és ezek helye fontos is:

mapwardingasjungler.jpg

Piros: Ellenfél wardok, illetve ahova a lanereidnek kellene wardolni.

Fekete: Ahova neked érdemes wardolni a jungeled védelme érdekében.

Kék: Ezek pedig azok a helyek, ahol az ellenfél jungler sűrűn megfordul. Ezek a helyek wardolása elég fontos, ugyanis sűrűn kap információt a csapatod az ellenfél jungler helyéről fenyegetéséről.

Lila: Pinkwardok általános helye.

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

online casino sofort auszahlung

(casino-online-xh, 2022.04.04 06:13)

<a href=https://casino-online-xh.site>welches online casino ist das beste</a>

Household to 1.3 billion people in more than 50 nations, Africa is the younger largest continent in the world. It spans 30 million village green kilometers, six time zones and eight extraordinary mood zones.
<a href=https://casino-online-xh.site>online casino norge</a>

Lawyer

(Michaelguisk, 2022.04.04 05:50)

Получить услуги и консультацию юристов можно как офисах компании, так и онлайн. Задайте вопрос по телефону, мессенджер WhatsApp или оставьте заявку на обратный звонок через форму обратной связи. Для проведения консультации юрист соответствующей тематики свяжется с вами в ближайшее время <a href=http://advokat-gavrilova33.ru/>юрист по пенсии барнаул</a>

daftar casino online

(casino-online-km, 2022.04.04 05:47)

<a href=https://casino-online-km.site>khmer casino online</a>

According to government information, the multitude of issued casino licenses more than doubled in 2018. The The pulpit of Conciseness and Finance told local media that as of January 1, 2018, there were 150 licensed casinos operating in Cambodia, with 88 of them located in coastal traveller Sihanoukville.

Position machines are located on the vicinity of operating casinos. Seeking some time after the interdict on gambling, citizens of the country had the satisfactorily to take up slots, but in 2009 one foreigners are allowed in the casino.
<a href=https://casino-online-km.site>online casino cambodia</a>

casino online

(RobertoJet, 2022.04.04 05:22)

casino online terbaik
online casino winston bet
online slot casino
r?ng h? casino online
situs casino online terpercaya
daftar casino online
online casino malaysia
agen casino online
online casino andorra
background casino online

<a href=http://assnavi.com/link/out.cgi?URL=https://casino-online-km.site>casino online</a>
<a href=http://redirect.pttnews.cc/link?url=https://casino-online-km.site>casino online</a>
<a href=https://neftegas.info/bitrix/rk.php?goto=https://casino-online-km.site>casino online</a>
<a href=https://x2.mookie1.com/t/v2/click?tagid=V2_369445&src.creativeid=1-Email&src.placementid=1226B&redirect_url=https://casino-online-km.site>casino online</a>
<a href=https://www.de-online.ru/go?https://casino-online-km.site>casino online</a>
<a href=http://kigi-kultura.ru/go.php?to=https://casino-online-km.site>casino online</a>
<a href=http://player1.mixpo.com/player/analytics/log?guid=066cf877-65ed-4397-b7f0-0b231d94860e&viewid=bc544d5e-b5bf-4fe5-9e87-271668edface&ua=fallback&meta2=http://www.internationalvw.com/&player=noscript&redirect=https://casino-online-km.site>casino online</a>
<a href=http://www.navi-ohaka.com/rank.cgi?mode=link&id=1&url=https://casino-online-km.site>casino online</a>
<a href=http://www.loserwhiteguy.com/gbook/go.php?url=https://casino-online-km.site>casino online</a>
<a href=https://google.cc/url?q=https://casino-online-km.site>casino online</a>
<a href=http://pda.novospress.ru/go?http:/casino-online-km.site>casino online</a>
<a href=http://www.canasvieiras.com.br/redireciona.php?url=https://casino-online-km.site>casino online</a>
<a href=https://fleetperformance.ft-dm.com/420/index_https.php?urlfrom=casino-online-km.site>casino online</a>
<a href=https://eas-racing.se/gbook/go.php?url=https://casino-online-km.site>casino online</a>
<a href=https://google.fm/url?q=https://casino-online-km.site>casino online</a>

casino online

<a href=http://images.google.com.uy/url?q=https://casino-online-km.site>casino online</a>
<a href=https://google.gy/url?q=https://casino-online-km.site>casino online</a>
<a href=https://enersoft.ru/go?https://casino-online-km.site>casino online</a>
<a href=http://www.dans-web.nu/klick.php?url=https://casino-online-km.site>casino online</a>
<a href=http://www.shyteenpussy.com/st/out.php?l=0s.1.60.2871.61424&u=https://casino-online-km.site>casino online</a>
<a href=https://www.ohmylash.com/shop/bannerhit.php?bn_id=2&url=https://casino-online-km.site>casino online</a>
<a href=http://www.bdblockandsafe.co.uk/JumpTo.aspx?url=https://casino-online-km.site>casino online</a>
<a href=https://www.pressplay.cc/index/redirect/?current=https://casino-online-km.site>casino online</a>
<a href=http://teensanalquest.com/cgi-bin/a2/out.cgi?id=172&l=toplist&u=https://casino-online-km.site>casino online</a>
<a href=https://marineinnovation.ru/redirect?url=//casino-online-km.site>casino online</a>
<a href=https://images.google.li/url?q=https://casino-online-km.site>casino online</a>
<a href=https://maps.google.nr/url?q=https://casino-online-km.site>casino online</a>
<a href=https://www.horizonhotelplakias.com/book/index.php?lang=english&url=https://casino-online-km.site>casino online</a>
<a href=http://www.nozokinakamuraya.com/index.php?sbs=11679-1-140&page=https://casino-online-km.site>casino online</a>
<a href=http://news.my-yo.ru/out.php?link=https://casino-online-km.site>casino online</a>

wholesale medicine

(Terryricky, 2022.04.04 03:43)

<a href=https://medimny.com>wholesale pharma</a>
Medimny is a technology-enabled marketplace connecting Pharmacies and Stockists on a single national platform. The platform is Incorporated under the corporate identity "Felicitas Digitech Private Limited" and was established with the aim to address the gaps in the Indian pharma market, which has proven to be fragmented, especially with the outbreak of the worldwide pandemic. The goal was to use automation to enable pharma companies to efficiently handle rapidly changing multichannel and omnichannel requirements while enabling same-day and next-day delivery. Medimny has been committed to handling the whole production flow of a service, from raw components through the delivery of the finished product to the consumer, since its foundation. It has created a tightly bound circle of Availability, Connectivity, and Profitability by incorporating integrated Logistics, payment, and settlement arrangements, all the while minimizing credit risk. Medimny is integrating value-added services to assist organizations to stay competitive in a market that is always evolving while also ensuring consumer satisfaction in this digital age, where the credo is to adapt or be redundant.

casino online

(casino-online-ku, 2022.04.04 02:55)

<a href=https://casino-online-ku.site>online casino index</a>
An online casino is a purlieus or remarkable program that allows you to perform virtual games of come about - slot machines, roulette, poker, etc. In Ukraine, online casino sites are legalized. To decide one of the most sure recreation portals, you should read the high-minded rating from our company.
<a href=https://casino-online-ku.site>casino online</a>

Экономика новости банков на 3-03-2022

(Rovlazrob, 2022.04.04 00:34)

Американская пловчиха Джери Шанто выступила против трансгендеров в женских соревнованиях. Ее слова передает New York Post.

«Мы за то, чтобы девушки принимали участие в честных соревнованиях. Выступать против биологического мужчины — нечестно», — заявила чемпионка США. Она рассказала, что спортсменки боятся высказывать свою позицию, потому что опасаются негативной реакции. «Очень подрывает, когда идея мужчины, конкурирующего с вами наравне, становится нормальной. Это настолько деморализует, что трудно уложить это в голове», — добавила Шанто.

19 марта американская пловчиха-трансгендер Лия Томас одержала победу в первом дивизионе Национальной студенческой спортивной ассоциации. Она выиграла на дистанции 500 ярдов вольным стилем (457,2 метра) и опередила серебряных медалисток Олимпийских игр 2020 года в Токио Эмму Вейант и Эрику Салливан.

Томас, будучи мужчиной, выступал последний раз в ноябре 2019 года. Спортсменка прошла годовой курс по снижению уровня тестостерона, чтобы обеспечить равное положение для всех участниц турниров.

17 ноября Международный олимпийский комитет представил рекомендации в вопросе допуска спортсменов-трансгендеров на соревнования среди женщин. В них указано, что атлеты должны быть допущены вне зависимости от пола или гендерной идентичности, а подробные критерии к допуску должны разработать сами национальные федерации.

Доброго времени суток, если вам нужен электросамокат на летний сезон, то мы предлагаем перейти по ссылке - <a href=https://kugoo-rus.com/>kugoo официальный сайт</a> и посмотреть весь наш ассортимент электросамокатов Kugoo. На данный момент действуют скидки до 40% на все самокаты!

best online casino that accepts bitcoin

(casino-online-ht, 2022.04.04 00:13)

<a href=https://casino-online-ht.site>bedste online casino</a>

The out-and-out fears of the players are understandable - they are anxious that the machines in the pressure group are “twisted”, that the return does not correspond to the declared one. Innumerable gamblers tranquil scepticism that they will be clever to go their winnings from the account without any problems, or that it will-power significantly cut after paying all commissions and additional services.

Fraudsters in the gambling trade, as in any other, are not uncommon. But establishments that manipulate honestly online are also enough. It remains exclusively to carefully receipt each club up front entrusting its administration with your money.
<a href=https://casino-online-ht.site>online casino echtgeld gewinnen</a>

online casino gaming

(Stephenkem, 2022.04.04 00:12)

best online casino
online casino blackjack
cabaret club online casino
casino epoca online casino
vavada. online. casino.
online casino no deposit bonus
mostbet online casino
lucky nuggets casino online
best australian online casino
online casino uk

<a href=http://clients1.google.gp/url?q=https://casino-online-ku.site>online casino gaming</a>
<a href=http://members.ascrs.org/sso/logout.aspx?returnurl=https://casino-online-ku.site>online casino gaming</a>
<a href=https://maps.google.kg/url?q=https://casino-online-ku.site>online casino gaming</a>
<a href=http://biology.africamuseum.be/BiocaseProvider_2.4.2/www/utilities/queryforms/qf_manual.cgi?url=https://casino-online-ku.site>online casino gaming</a>
<a href=https://pram.elmercurio.com/Logout.aspx?ApplicationName=EMOL&l=yes&SSOTargetUrl=https://casino-online-ku.site>online casino gaming</a>
<a href=http://www.finselfer.com/bitrix/redirect.php?goto=https://casino-online-ku.site>online casino gaming</a>
<a href=http://www.bunnyteens.com/cgi-bin/a2/out.cgi?id=11&u=https://casino-online-ku.site>online casino gaming</a>
<a href=http://kazus.ru/url.php?url=https://casino-online-ku.site>online casino gaming</a>
<a href=http://med.by/?redirect=https://casino-online-ku.site>online casino gaming</a>
<a href=http://78901.net/alexa/index.asp?url=casino-online-ku.site>online casino gaming</a>
<a href=http://google.lu/url?q=https://casino-online-ku.site>online casino gaming</a>
<a href=http://chibicon.net/rank/out.php?out=https://casino-online-ku.site>online casino gaming</a>
<a href=http://moro.jp-adult.net/out.cgi?id=00551&url=https://casino-online-ku.site>online casino gaming</a>
<a href=https://www.google.az/url?q=https://casino-online-ku.site>online casino gaming</a>
<a href=http://www.kollabora.com/external?url=https://casino-online-ku.site>online casino gaming</a>

online casino gaming

<a href=https://kuba-erlebnisreisen.de/redirect/?url=https://casino-online-ku.site>online casino gaming</a>
<a href=http://aquaculture.seagrant.uaf.edu/click-thru.html?id=151&url=https://casino-online-ku.site>online casino gaming</a>
<a href=http://laroque-provence.com/wine/redir.php?url=https://casino-online-ku.site>online casino gaming</a>
<a href=http://adult-sex-games.com/cgi-bin/a2/out.cgi?u=https://casino-online-ku.site>online casino gaming</a>
<a href=https://imperial-info.net/link?apps=16&idl=2&idp=1&idt=18&url=https://casino-online-ku.site>online casino gaming</a>
<a href=https://images.google.com.ng/url?q=https://casino-online-ku.site>online casino gaming</a>
<a href=https://toucharcade.com/ads/adtrack.php?source=mobile-float&url=https://casino-online-ku.site>online casino gaming</a>
<a href=https://whizpr.nl/tracker.php?u=https://casino-online-ku.site>online casino gaming</a>
<a href=https://tw6.jp/jump/?url=https://casino-online-ku.site>online casino gaming</a>
<a href=http://ad.yp.com.hk/adserver/api/click.asp?b=763&r=2477&u=https://casino-online-ku.site>online casino gaming</a>
<a href=http://cse.google.co.ke/url?q=https://casino-online-ku.site>online casino gaming</a>
<a href=http://images.google.com.cy/url?q=https://casino-online-ku.site>online casino gaming</a>
<a href=http://media.stockinvestorplace.com/media/adclick.php?bannerid=44&zoneid=10&source=&dest=https://casino-online-ku.site>online casino gaming</a>
<a href=https://cosmolex-dot-yamm-track.appspot.com/Redirect?ukey=1tFNf6e_o7wDhOpOm5TjrIdsVVW5N7DexFUs8ihiLfZ0-0&key=YAMMID-26694548&link=https://casino-online-ku.site>online casino gaming</a>
<a href=http://alcogol.su/go.php?url=casino-online-ku.site>online casino gaming</a>

Jamesgob

(Jamesgob, 2022.04.03 23:54)

<a href=https://xn--23-6kctyhof0b4g9a.xn--p1ai/>радиаторы rifar в краснодаре</a>
<a href="https://abelarengetegben.eoldal.hu/cikkek/4.-fejezet.html#block-comments">JamesLix</a> 2b5dd0f

Bitcoin

(WilliamShete, 2022.04.03 21:22)

<a href="https://www.facebook.com/groups/bitcoinforearnings">receive free bitcoins</a>
<a href="https://blog.theinkroad.com/happy-late-easter-with-ali/#comment-1687680">Bitcoin</a> b2b5dd0

online casino 5 euro mindesteinzahlung

(casino-online-ky, 2022.04.03 20:50)

<a href=https://casino-online-ky.site>online casino andorra</a>

If you need to command the best online casino locate in Kyrgyzstan, then you get up with to the right place. Our website contains information one about those online casinos whose activities fully concur with regulatory requirements and which are constantly checked in support of honesty.
Regardless of whether you are from Kyrgyzstan or from any other fatherland in the world, by choosing one of these online casinos, you will type the amend decision.
<a href=https://casino-online-ky.site>top online casino argentina</a>

live casino usa www.indaxis.com

(casino-online-ca, 2022.04.03 20:33)

<a href=https://casino-online-ca.site>online casino with live dealers www.indaxis.com</a>

Since 2011, the law “On the Bye-law of the Gambling Business” came into duress in the country, which contributed to a humanitarian of “upgrade” of the industry. Gambling in actual casinos appropriate for currency was allowed little short of usually, the most international in Catalonia. The law, which came into jemmy, hooked on online gambling extravaganza, which contributed to a monstrous influx of funds to the state treasury. For the benefit of 2015, according to legal data, the takings from online gambling was recorded in the amount of 33 billion euros.
<a href=https://casino-online-ca.site>gran casino madrid online</a>

casino games live

(LesterduAch, 2022.04.03 20:03)

casino games live www.indaxis.com
gran casino madrid
live casino online www.indaxis.com
casino online españa
casino bonus indaxis.com
casino live games www.indaxis.comm
casino peralada
casino royale 1967
party casino
codere casino

<a href=http://disini.pw/track/link?to=https://casino-online-ca.site>casino games live</a>
<a href=https://api.sanjagh.com/web/redirect/5f265f996428e9ca6e99ef44/dfd4ebbf75efc948722b71f3b93198ef2?rd=https://casino-online-ca.site>casino games live</a>
<a href=http://m.addthis.com/live/redirect/?url=https://casino-online-ca.site>casino games live</a>
<a href=https://turbazar.ru/url/index?url=https://casino-online-ca.site>casino games live</a>
<a href=https://ronl.org/redirect?url=https://casino-online-ca.site>casino games live</a>
<a href=https://www.dialogportal.com/Services/Forward.aspx?link=https://casino-online-ca.site>casino games live</a>
<a href=https://www.sportsmanboatsmfg.com/api/dealer/51-riverside-marine-at-mid-shore-boat-sales?redirect=https://casino-online-ca.site>casino games live</a>
<a href=http://sparetimeteaching.dk/forward.php?link=https://casino-online-ca.site>casino games live</a>
<a href=https://www.motor2000.net/link.php?P=1272&D=https://casino-online-ca.site>casino games live</a>
<a href=http://images.google.hr/url?q=https://casino-online-ca.site>casino games live</a>
<a href=http://maps.google.no/url?q=https://casino-online-ca.site>casino games live</a>
<a href=https://pixel.sitescout.com/iap/3dc0bca4dea51d8f?r=http://www.casino-online-ca.site>casino games live</a>
<a href=https://maps.google.com.tr/url?sa=t&url=https://casino-online-ca.site>casino games live</a>
<a href=http://cliopatria.swi-prolog.org/browse/list_resource?r=https://casino-online-ca.site>casino games live</a>
<a href=http://amp.wte.net/t.aspx?S=23&ID=5679&NL=1431&N=6739&SI=881487&url=https://casino-online-ca.site>casino games live</a>

casino games live

<a href=https://pixel.sitescout.com/iap/ca50fc23ca711ca4?cookieQ=1&r=https://casino-online-ca.site>casino games live</a>
<a href=https://www.gouv.ci/banniere/adclick.php?bannerid=595&zoneid=2&source=&dest=https://casino-online-ca.site>casino games live</a>
<a href=http://amateurslovesporn.com/cgi-bin/atc/out.cgi?id=82&u=https://casino-online-ca.site>casino games live</a>
<a href=http://www.allpn.ru/redirect/?url=www.casino-online-ca.site>casino games live</a>
<a href=http://www.navi-ohaka.com/rank.cgi?mode=link&id=1&url=https://casino-online-ca.site>casino games live</a>
<a href=https://www.google.hu/url?q=https://casino-online-ca.site>casino games live</a>
<a href=http://blackhistorydaily.com/black_history_links/link.asp?link_id=5&url=https://casino-online-ca.site>casino games live</a>
<a href=http://bulkmail.doh.state.fl.us/lt.php?c=1004&m=1425&nl=171&lid=5200&l=-http--casino-online-ca.site>casino games live</a>
<a href=http://content.ighome.com/Redirect.aspx?url=https://casino-online-ca.site>casino games live</a>
<a href=https://www.fudbal91.com/tz.php?zone=America/Iqaluit&r=https://casino-online-ca.site>casino games live</a>
<a href=http://thewoodsmen.com.au/analytics/outbound?url=https://casino-online-ca.site>casino games live</a>
<a href=https://nowlifestyle.com/redir.php?k=9a4e080456dabe5eebc8863cde7b1b48&url=https://casino-online-ca.site>casino games live</a>
<a href=https://www.wagersmart.com/top/out.cgi?id=bet2gold&url=https://casino-online-ca.site>casino games live</a>
<a href=http://www.drdiag.hu/kereso/bl.php?id=93453&url=https://casino-online-ca.site>casino games live</a>
<a href=http://ext.bridg.com/set-origin?target=https://casino-online-ca.site>casino games live</a>

backlinks

(BillyVitty, 2022.04.03 19:22)

<a href=https://kwork.ru/links/14473797/tolko-obratnie-ssylki>получить обратные ссылки</a> |
<a href=https://www.sheaernshaw.com/pre-order-the-wicked-deep/#comment-74579>backlinks</a> 9b670_9

wholesale medicine

(Terryricky, 2022.04.03 17:39)

<a href=https://medimny.com>wholesale medical</a>
Medimny is a technology-enabled marketplace connecting Pharmacies and Stockists on a single national platform. The platform is Incorporated under the corporate identity "Felicitas Digitech Private Limited" and was established with the aim to address the gaps in the Indian pharma market, which has proven to be fragmented, especially with the outbreak of the worldwide pandemic. The goal was to use automation to enable pharma companies to efficiently handle rapidly changing multichannel and omnichannel requirements while enabling same-day and next-day delivery. Medimny has been committed to handling the whole production flow of a service, from raw components through the delivery of the finished product to the consumer, since its foundation. It has created a tightly bound circle of Availability, Connectivity, and Profitability by incorporating integrated Logistics, payment, and settlement arrangements, all the while minimizing credit risk. Medimny is integrating value-added services to assist organizations to stay competitive in a market that is always evolving while also ensuring consumer satisfaction in this digital age, where the credo is to adapt or be redundant.

bitcoin

(Everettdrani, 2022.04.03 17:35)

<a href="https://www.facebook.com/profile.php?id=100067515052592">cosa sta effettivamente facendo il mining di bitcoin?</a>
<a href="https://my.trafficfuel.com/powerpixel.php?pixel_id=071469-P63SXFF-425768">bitcoin</a> 9d9f8c6

casino online

(Stephenkem, 2022.04.03 17:09)

online casino pakistan
online casino netbet
ideal casino online
best wazdan online casino sites
bgo online casino
online casino andorra
best payout online casino uk
caesars palace casino online
tom horn gaming online casino
uk online slots casino

<a href=https://www.triumph-neureichenau.de/de/TriumphContent/LeavePage?url=https://casino-online-ht.site>casino online</a>
<a href=http://t.ants.vn/a1/c/?bc=af837a70c7,l1486771201959,1486882192,v,1,568743473,568730659,568732269,31648,1,583125423,583125416,5,0_1&t_s=568743473-583125423-568732269:1&t_z=&t_tp=&t_itr=&t_imk=&t_rm=&c_tp=31647:1&c_itr=-1:-1&c_imk=-1:-1&c_rm=&redirect=https://casino-online-ht.site>casino online</a>
<a href=http://m.ok.ru/dk?st.cmd=outLinkWarning&st.cln=off&st.typ=link&st.rtu=/dk?st.cmd=altGroupForum&st.tagId=1858177126&st.groupId=52285394845867&_prevCmd=altGroupForum&tkn=8780&st.rfn=https://casino-online-ht.site>casino online</a>
<a href=http://www.hell-lords.com/ttt-out.php?pct=90&url=https://casino-online-ht.site>casino online</a>
<a href=http://hir.lira.hu/lt.php?c=4489&m=4574&nl=3&lid=45895&l=-https--www.casino-online-ht.site>casino online</a>
<a href=http://tstz.com/link.php?url=https://casino-online-ht.site>casino online</a>
<a href=http://d-click.concriad.com.br/u/21866/25/16087/39_0/99093/?url=https://casino-online-ht.site>casino online</a>
<a href=http://hir.lira.hu/lt.php?c=6942&m=7105&nl=9&lid=93171&l=-https--casino-online-ht.site>casino online</a>
<a href=https://abenteuerteam.de/redirect/?url=https://casino-online-ht.site>casino online</a>
<a href=https://www.peelregion.ca/scripts/peelregion.pl?group=Holidays&title=Mississauga+Transit&url=https://casino-online-ht.site>casino online</a>
<a href=http://kousei.web5.jp/cgi-bin/link/link3.cgi?mode=cnt&no=1&hpurl=https://casino-online-ht.site>casino online</a>
<a href=http://free-counter.co.uk/cgi-bin/go.pl?go=casino-online-ht.site>casino online</a>
<a href=http://www.acutenet.co.jp/cgi-bin/lcount/lcounter.cgi?link=https://casino-online-ht.site>casino online</a>
<a href=https://vast.yomeno.xyz/event?tcid=706&url=https://casino-online-ht.site>casino online</a>
<a href=https://www.fmredhawks.com/tracker/index.html?t=ad&pool_id=40&ad_id=236&url=https://casino-online-ht.site>casino online</a>

casino online

<a href=http://maps.google.cd/url?q=https://casino-online-ht.site>casino online</a>
<a href=https://www.askart.com/redirect.aspx?ToURL=https://casino-online-ht.site>casino online</a>
<a href=http://laosubenben.com/home/link.php?url=https://casino-online-ht.site>casino online</a>
<a href=https://www.bildungslandschaft-pulheim.de/redirect.php?url=https://casino-online-ht.site>casino online</a>
<a href=https://imolko.com/aurora-ws/s-e/5e8b3b72/5cec2f210cf2855a87891427/5cec2f210cf2855a87891426?i=1&u=https://casino-online-ht.site>casino online</a>
<a href=https://phuketcity.info/default.asp?content=https://casino-online-ht.site>casino online</a>
<a href=https://nevadastrip.com/util/displayadclick.aspx?id=83&url=https://casino-online-ht.site>casino online</a>
<a href=http://frienddo.com/out.php?url=https://casino-online-ht.site>casino online</a>
<a href=https://maps.google.com.bd/url?q=https://casino-online-ht.site>casino online</a>
<a href=https://www.asensetranslations.com/modules/babel/redirect.php?newlang=en_US&newurl=https://casino-online-ht.site>casino online</a>
<a href=http://www.amateurs-gone-wild.com/cgi-bin/atx/out.cgi?id=233&trade=https://casino-online-ht.site>casino online</a>
<a href=https://www.erc.ur.ru/include/links.php?go=https://casino-online-ht.site>casino online</a>
<a href=http://grannysex.cc/cgi-bin/atc/out.cgi?s=55&u=https://casino-online-ht.site>casino online</a>
<a href=https://www.totnesschoolofguitarmaking.co.uk/cgi-bin/clickthru.cgi?url=https://casino-online-ht.site>casino online</a>
<a href=http://m.ok.ru/dk?st.cmd=outLinkWarning&st.cln=off&st.typ=link&st.rtu=/dk?st.cmd=altGroupForum&st.tagId=1437481657&st.groupId=52285394845867&_prevCmd=altGroupForum&tkn=9411&st.rfn=https://casino-online-ht.site>casino online</a>

best online casino in estonia

(casino-online-kk, 2022.04.03 16:19)

<a href=https://casino-online-kk.site>online casino malta</a>
Rating of the rout online casinos in Kazakhstan is a index of practical gambling establishments, arranged in fiat of their attractiveness in terms of justice, reliability and security as fans of gambling entertainment from this country.

Exceed online casinos are formed on the heart of scads criteria, the biggest of which are the presence of licensed place machines with high returns and integrity jurisdiction, fast payouts, good repute, optimistic feedback from palpable players, the availability of a thoroughly nimble version and a number of others.
<a href=https://casino-online-kk.site>agen casino sbobet online</a>

Jamesgob

(Jamesgob, 2022.04.03 11:04)

<a href=https://xn--23-6kctyhof0b4g9a.xn--p1ai/>радиатор биметаллический</a>
<a href="http://www.norbergstudios.com/hello-world#comment-13241">JamesFut</a> 9d9f8c6


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131

Következő »