Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


kezdolap1.jpgjatekok1.jpgletoltes1.jpg

League of Legends Elo Boost

 

 

 

4.19 Patch

Kha'Zix - the Voidreaver

Magyar Kha'Zix Jungle Guide

"Change is good!"

khazixxx.jpg

 

Sziasztok!
Betrayer33 vagyok EUNE
Platinium 2
https://www.facebook.com/Betrayer33 Likeokat Megköszönöm :)
és ez itt az én Kha'Zix Jungle Magyar Guide-om :)

flash.pngsmite.png

 

Runes and Masteries

 

khazixrunes.jpg

khamasteriesnew.png

 

RUNEOK:

Lila: Greater Quintessence of Attack Damage 3x

Sárga: Greater Seal of Armor 9x

Kék: Greater Glyph of Scaling Magic Resistance(27 Magicres at Level 18) 9x

Piros: Greater Mark of Armor Penetration 9x

 

Spellek Maxolási sorrendje:

khazixskillorder.jpg

Spell Evolve: W,E,Q vagy Q,E,R (ez esetben a Q-t is maxoljuk először)

 

Build:

Kezdés:

 machete.pnghppoti.pngx4   warding-totem.gif

Folytatás:

spiritstone.pnglongsword.pngboots_of_speed_item.pnglongsword.png ------->  mercury.pngelderlizzard.pngbrutalizer.pngtiamat.png

Általános Full Build:

mercury.pngelderlizzard.pnghydra.pngyoumuu-s_ghostblade_item.pnglastwhisperer.png --->Lizzard Elder helyett késöbbblackcleaver.png

Utólsó itemnek ezek közül válassz egyet helyzettől függően:

ga.pngbanshees.pngranduins.png

Egyéb szituációs itemek:

blackcleaver.pngquicksilversword.pngmawofmalmortius.png

 

Kha'zix előnyei/hátrányai:

Előnyök:
+Jó jungle clear time
+Mobilis
+Hatalmas Sebzés
+Jó ganker
+Elég jó carry soloQ-ban

Hátrányok:
-Nehéz pozícionálni
-Squishy
 

Képességek:

 

 khazix-unseen-threat.pngPasszív (The Unseen Threat)
Gankelésre nagyon jó passzív, slowol illetve plus dmg ami levelenként scale-el, csak annyit kell csinálnod hogy bele autoattackolsz az ellenfélbe és le is lesz slowolwa, amit folytathatsz W slowal, illetve az ultival össze van hangolva, ugyanis az ulti áltat újra feljön a passzív (ha az ellenfélnek láthatatlanná válsz, feljön a passzív), így akár 6 secig is letudsz slowolni valakit egy ganken.

 

khazix-taste-their-fear.pngQ (Taste Their Fear)
Kha'zix main sebzése. Nagyon jó base dmg-e van, viszont ad-vel is jól scale-el, tehát ezért is jó neki a korai és a késöbbi armor penetration (páncél áthatolás). Ha valaki isolated (azaz nincs közelében csapattársa/minionok) akkor hatalmas bónusz sebzést kap ami Evolve-al mégtöbb lesz, e miatt khazix egy nagyon erős duelist az egyedül bojongó ellenfelek ellen (mi is vigyázzünk khazix ellen ha egyedül vagyunk). Ha ezt a képességet Evolveoljuk először, akkor próbáljunk meg odafigyelni ha valaki isolated, mert nagyon könnyen veszélybe sodorhatjuk és le is vadászhatjuk.
 

 

khazix-void-spike.pngW (Void Spike)
Kha'zix sustain, CC, poke képessége. Jungleben jó sustaint ad, gankelésnél slow effektívebbé tevése (AA+W), vannak akik azt mondják hogy nem érdemes ezt a spellt Evolveolni, mert waveclear úgyis van a Ravenous Hyda itemből, illetve nem stackel a kilőtt slow, viszont szerintem igenis elég kemény az a 20%-ról 50%-ra erősített Slow, illetve a három irányú lövése kb lehetetlenné teszi hogy dodgeolja az ellenfél, siegelésnél mégnagyobb előny hogy nem csak az ADC, vagy a MIDlaner pokeol, hanem még a Jungler is aminek az 50%os pokeja méginkább lehetővé teszi hogy a Midlaner vagy az Adc könnyebben betaláljon a pokejaival.

 

khazix-leap.pngE (Leap)
Ez Kha'zix AoE Gap closerje, amit inkább csak gapcloserként használnak de van egy kis AoE dmg-e ami szintént nemrossz. Ha ezt a spellt Evolve-oljuk, Kha'zix sokkal nagyobbat fog ugrani ami a simaspellből eredő gapcloserek legnagyobbjai közé tartozik, illetve Kill és Assistoknént resetel a cooldownja, ami tökéletes a teamfightbani újrapozícionáláshoz, vagy hasonlóan mitn Katarinával, egymás után sorban elkezdhetjük levadászni ide oda ugrálásokkal az ellenfeleket. Ennek a spellnek az evolve-olását semmiképp nem hagynám ki.

 

khazix-void-assault.png R (Void Assault)
Ez Kha'zix túlélő gapcloser és CC képessége. Túlélést ad a láthatatlansága miatt, így skillshotokkal nehézkesen fognak eltalálni, AoE-kal még talán és persze a nyomodat is vesztik egy kis időre, Gapcloser képesség mer movementspeedet ad, illetve CC mert újra felhozza a passzívodat. Ha evolve-oljuk, akkor 3szor tudunk láthatatlanná válni 2 helyett, illetve 1 sec helyett 2 secig leszünk láthatatlanok.
Én azért nem pártolom ennek a spellnek az evolveját, mert egy orace lens-el nagyon könnyű counterelni, vagy csa kszimplán egy vision wardal, így a CC, túlélés, gapcloserből csak egy movementspeed boost gapcloserünk marad ami messze nem olyan jó mint egy W evolve nagy AoE dmgel 50%os slow CC-vel.
 

 

Kitérés az Itemekre

 

elderlizzard.pngSpirit of the Elder Lizzard
Ez a legjobb jungler item Kha'zixnak, sustain, mana töltés, gold plusz miatt, Wringle's Lanters felejtsük is el.

mercury.pngMercury's Treads
Mindenképp ezt a cipőt vegyük ha az ellenfél teamben erős a CC, de a Mobility Boots is egy elég jó opció a korai fázisban, hogy hatékonyabbá tegye a roamolást. Cd red-es cipő is szóba jöhet, de én melee squishy fightereken szinte kötelezőnek találom azt a magic resist mennyiséget illetve Tenacityt amit a Mercury's Treads ad.

lastwhisperer.pngLast Whisper
Nagy base dmg-hez egy fincsi armorpenetration mennyiség. 35% Arp + 40 Ad tökéletes ahhoz hogy Carryket és Tankokat egyaránt szétkapjunk.

hydra.pngRavenous Hydra
Tökéletes item mint Flat Ad, AoE, Burst, Sustain.Játék elején ha már meg van a Tiamat, hihetetlen gyors jungle clear time-unk lesz, már a hp regen is elég sustaint ad, illetve az early gankeken a plus Burst amit ad az tökéletes.

blackcleaver.pngBlack Cleaver
Ezt az itemet picit a játék késöbbi fázisaira tartogatnám amikor már elkezdenek még inkább Armort stackelni az ellenfél teamben, illetve az armor/leveljük is elért már egy bizonyos számot, de ne felejtsük el hogy a Brutalizer korai megvásárlása viszont elég jó a CDred, armorpen és az Ad mennyisége miatt, viszont Black Cleavert Rusholni azért nem érdemes, mert viszonylag drága item a korai hatékonyságához képest, viszont a késöbbi fázisokban tökéletes.

youmuu-s_ghostblade_item.pngYoumuu's Ghostblade
Black Cleaver helyett egy opció, vagy Elder Lizzard lecserélése Late Game Fullbuild után.
Nagyonjó 1v1 item, az AS és a MS Activeja miatt, chaselni tökéletes vagy melee fightolni, illetve a 15% crit pluszba nemjön rosszul egyáltalán.

mawofmalmortius.pngMaw of Malmortius
Nemrossz opció, ha az ellenfélnél erős Ap carry van mint pl: Syndra, Orianna vagy Karthus, def itemként nemrossz hogy sok magic resist mellé még sok Ad-t is ad.

banshees.pngBanshee's Veil
AP Teamcomp ellen elég jó tud lenni ez az item, spellshield, magic resist és hp mennyiségből is ad rendesen, vagy előfordulhat az is, hogy Squishy teamed van akik mind arra várnak, hogy te legyél az engager, ilyenkor nagyon jó tud lenni ez az item hogy ne csukjanak egyből össze amit ráugrasz valakire és miután lenyomtál egy szép mennyiségű sebzést, még élve ki is tudsz akár ugrani.

randuins.pngRanduin's Omen
Bármi probléma lenne az ellenfél adc-vel, ez az item tökéletes ellene, hogy ne tudjon a halálba kite-olni, illetve ha az ellenfél full ad, pl yasuo mid, riven top, vi jungle, ez az item teljesen jól szolgál, plusz segít nekünk is kiteolni a melee ad ellenfeleket.

ga.pngGuardian Angel
Last itemnek kell egy Defensive, a Ga elég jó armor és magicres mennyiséget ad, illetve egy "második életet" ami a lategame teamfightokban elég jóljön

quicksilversword.pngMercurial Scimitar
Nos ez az Item elég drága (3700), de nagyon megtudja érni. Érdemes ezt venni ha az ellenfélnek vannak elég veszélyes képességei ránk nézve, mint pl Warwick Ultimateje, vagy Malzahar Ultimate, amik ellen nem használ a sima tenacity és mindenképpen Cleanselnünk kell, ez lehet akár egy ellenfél Zed-nek a DeathMarkja is.
Persze emellett még elég szép mennyiségű Ad-t is ad (80) plusz Magic Resistance (45), és mivel melee-k vagyunk, ezért még plusz 50% movement speed-et is ad 1 másodpercre, de én nem feltétlen szoktam Kha'zix buildbe belerakni sőt.

 

 

 Summoner Spellek:

 

Flash
flash.png
Kha'zixnak nagyon fontos a jó pozícionálás, ezért a flash egy tökéletes Summoner Spell, Assassinoknak életmentő is tud lenni nagyon sok helyzetben a flash illetve a gapcloser nekik sosem árt.

 

Smite
smite.png
Ez egy Jungler Guide, tehát smite-ot egyértelműven viszünk, nem érdemes fölösen bohóckodni.

 

Teleport
tp.jpg
Junglereknek Smite mellé nemrossz opció a Teleport főleg Assassinoknak, de csak akkor ha meg is tanuljuk jól kihasználni és nem kerülünk sűrűn pozíción kívül ami halálunkat okozhatja nagyon sok esetben a flash hiány miatt.
 

Pár Jungler Tipp:

Lehetőleg kezdjünk mindig a Botlane oldali Buff-nál, mert ott mindig erősebb segítséget tudunk kapni, meg aztán Top és Mid lanereknek 1-2 minion és kis xp mennyiség is sorsdöntő tud lenni a lane nyerésben, míg botlane-en ez kevésbbé számottevő. Tehát ha Blue Side-on vagyunk akkor Rednél kezdünk, ha Purple Side-on vagyunk akkor Bluenál.

Az első Buffunk után csak egy jungle campet szoktam megcsinálni, mert azután feljön a Smiteom és azzal megyek is a következő Buffra, ami után jön a lane felmérés és gankelés, persze ha egy overextended lanet nem találsz, és az ellenfél lane-erek elég mobilitással rendelkeznek már early-be, akkro fölösen ne gankeljünk, viszont topra mindenképp felszoktam menni akár csak Dewardolni vagy ha a csapattárs Toplanerem overextendel akkor akár bewardolom, vagy várok egy picikét hátha countergankelni kell.

Mint Kha'zix, semmiképp ne játszunk "jószívű bogárkát" aki minden killt a lanerének ad, sőt menjünk rá arra hogy ha lehet minenképp mi kapjuk a killt, na persze ráFlashelni nem kell az épp beignite-olt 10 hp-s ellenfélre, de a lényeg hogy Kha'zix egy assassin, meg aztán carryzni akarunk ugyebár. Azzal nemérünk semmit ha minden killt elosztunk majd kiderül hogy az egész team ful useless, semmit nemtud kezdeni a killekkel stb.. Carryzni akarunk tehát nekünk kell a kill hogy akcózzunk illetve elég erősek legyünk szinte minden Akcióhoz.

Wardolás:

Igen! wardolni kell, jungler vagy és fontos szereped van arra hogy legyen a csapatodnak Map Controllja. A Wardolás nem csak a te csapatod fogja segíteni hanem saját magadat is. Megakadályozod hogy az ellenfél jungler szétgankeljen mindenkit, illetve te se fogsz váratlan roamoló midlaner és junglert egyszerre az arcodbakapni, vagy egy Hirosimai counterjungelezést ami az egész erdődet kiírtotta a drake-ektől, buffoktól kezdve a lidércszarokig meg a kisfarkasok. Szokd meg hogy mindig amikor hazateleportolsz, veszel legalább 1 kicseszett wardot!!! nem nehéz, nem fáj, és egy kis idő után észre is fogod venni tömkellegével hogy "JÉÉÉ már megint nem vertek szarrá mer láttam hogy jönnek a ward miatt", vagy "JÉÉÉ már megint kinyírtam ezt a szerencsétlent, mer láttam hogy 30% hp 0 manával megy csinálni a következő buffját", és ez tényleg csak ennyi.

 

KÉP A LEGFŐBB WARD POZÍCIÓKRÓL:

trolwarding.jpg

Najó ennyi talán nem kell, meg nem is lehetséges, viszont ez igen és ezek helye fontos is:

mapwardingasjungler.jpg

Piros: Ellenfél wardok, illetve ahova a lanereidnek kellene wardolni.

Fekete: Ahova neked érdemes wardolni a jungeled védelme érdekében.

Kék: Ezek pedig azok a helyek, ahol az ellenfél jungler sűrűn megfordul. Ezek a helyek wardolása elég fontos, ugyanis sűrűn kap információt a csapatod az ellenfél jungler helyéről fenyegetéséről.

Lila: Pinkwardok általános helye.

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

grow mediums

(PatrickSaith, 2022.02.11 03:30)

<a href=https://maxgardensupplies.com/product/8x4ft-hid-soil-complete-indoor-grow-tent-system/>aeroponics equipment</a>

Kevinsnoca

(Kevinsnoca, 2022.02.10 22:23)


<a href=" https://elliottjrvb55144.blogoxo.com/9052978/all-you-need-to-know-before-working-with-exante"> https://elliottjrvb55144.blogoxo.com/9052978/all-you-need-to-know-before-working-with-exante</a>

Челябинский театр задолжал авторам постановок три миллиона

(JeffreyDam, 2022.02.10 22:13)

<a href=https://chel-week.ru/24728-chelyabinskij-teatr-zadolzhal-avtoram-postanovok.html>Челябинский театр задолжал авторам постановок три миллиона.</a> Российское авторское общество обратилось в Арбитражный суд Челябинской области с иском о взыскании более трех миллионов рублей с Челябинского театра оперы и балета имени Глинки. Театр попрос

topic

(Pabloanews, 2022.02.10 22:01)

https://b2b.partcommunity.com/community/groups/topic/view/group_id/1077/topic_id/21091/post_id/59853

https://msk-mebel.ru/user/FhiabaSok/

(Cadfsdspah, 2022.02.10 19:20)

https://cadetmove.ru/index.php?subaction=userinfo&user=GaggenauDex

Victorwak

(Victorwak, 2022.02.10 19:11)

https://disqus.com/by/antdrug3/
https://sharree.com/User-beetpig78
https://linktr.ee/mapflame6
http://portal-s-otvetami.ru/index.php?qa=user&qa_1=dancergrain66
https://peatix.com/user/11203851

카지노사이트제작

(JosephNib, 2022.02.10 19:06)

<a href=https://redflower8888.com>카지노사이트제작</a>

الأصول الرقمية غير القابلة للاستبدال

(Pabloanews, 2022.02.10 16:31)

<a href=https://www.buzzgil.com/2022/02/blog-post_9.html>Cyber Awareness</a>

Victorwak

(Victorwak, 2022.02.10 16:07)

https://forum.discountpharms.com/member.php?action=profile&uid=360785
http://456gk.com/home.php?mod=space&uid=173474
http://forums.iconnectivity.com/index.php?p=/profile/liquidfarm57
http://bezvoprosa.ru/index.php?qa=user&qa_1=lycrahedge4
https://zenwriting.net/reportchime2/sky-pay-wie-zahlungs-gateways-das-leben-von-unternehmen-erleichtern

INFO88

(RogerSnads, 2022.02.10 14:37)

<a href=https://35.193.189.134/>Tips Main Slot</a>
<a href=https://35.193.189.134/>Game Online</a>
<a href=https://35.193.189.134/>Rekomendasi BO</a>
<a href=https://35.193.189.134/>https://35.193.189.134/</a>
<a href=https://35.193.189.134/>tutorial menang main slot</a>

Victorwak

(Victorwak, 2022.02.10 13:05)

http://lgmbk.in.ua/user/pastrypond48/
http://tsxxue.com/index.php?qa=user&qa_1=motionbay6
http://occtao.com/index.php?qa=user&qa_1=momzipper84
http://qooh.me/doctorbronze1
https://www.gatesofantares.com/players/forestdrop47/activity/1606534/

of Bitcoin system It could take from 5 minutes to 24 hours

(Michaeldot, 2022.02.10 11:09)

Bitcoin automated funding has to go through all confirmations before It can be deposited on your account. Transaction has to be seen by 6 peers before It's complete. Because of the specifics of Bitcoin system It could take from 5 minutes to 24 hours.
http://cashoutdumps.ru
http://freefullz2022.ru
http://dumpwarehouse.ru
http://cccvvfullz.ru
http://ccbuyfree.ru

Victorwak

(Victorwak, 2022.02.10 06:58)

https://pastelink.net/ktnmodsw
https://coub.com/gendereggnog15
https://digitaltibetan.win/wiki/Post:SKY_PAY_Wie_ZahlungsGateways_das_Leben_von_Unternehmen_erleichtern
https://marvelvsdc.faith/wiki/Tom_Bradys_NFT_agency_raised_170_million_with_the_help_of_crypto_investors
https://quincewash2.werite.net/post/2022/02/05/SKY-PAY:-Wie-Zahlungs-Gateways-das-Leben-von-Unternehmen-erleichtern

Im glad I now registered

(Francisco, 2022.02.10 06:28)

Compilation shemale black
Lesbian foot lovers
Cunt prolapse tube8
Latina zunelly montesino camara escondida
Japanese war violacion
Milking machine cumshot
Submitted tapes
ger
Gym time stop
Coco nude tube8

Victorwak

(Victorwak, 2022.02.10 04:07)

http://pyttkvtphcm.gov.vn/question/ftx-will-give-away-1-million-to-banks-to-support-stablcoins/
http://parvona.net/user/cellosupply3/
https://adi.com.ng/members/pondmitten8/activity/400490/
https://88yllt.com/home.php?mod=space&uid=129303
https://www.hulkshare.com/poppycircle8

bola tangkas online

(Pabloanews, 2022.02.10 03:42)

<a href=http://209.58.173.8/>bola tangkas online</a>

Bitcoin turn dormy $45,000 for first-year second since Sep later Federal spooks investors.

(lagerytolib, 2022.02.10 02:26)

Bitcoin shortly turn dormie $45,222 on duty Monday - the bottom since ripe September - troubled metallic element the oldest small indefinite quantity conference of 2022 from a miss of chance appetence from investors disquieted just about the Federal reserve system modification monetary system policy - <a href="https://fsmodshub.com/kriptovaljuty/mir-kriptovaljut-o-ripple-prostymi-slovami/">https://fsmodshub.com/kriptovaljuty/mir-kriptovaljut-o-ripple-prostymi-slovami/</a>.

On-duty Mon astatine roughly 4.10 metal CET, the leontyne price of the cryptocurrency was behind 3.3 per penny to just about $40,900 (€36,087.ninety-one), half an period of time aft hitting a rock-bottom since Sept atomic number 85 $cardinal,663.large integer (€34,996.cardinal) - https://fsmodshub.com/kriptovaljuty/mir-kriptovaljut-o-ripple-prostymi-slovami/.

Since the point of the period of time, Bitcoin has lost intimately -- per fractional monetary unit of its numerical quantity.

The directive cryptocurrency had benefited in advanced 2020 and 2021 from the geological phenomenon of thinness that swamped the markets delinquent to the extremist-silty monetary system line of the america Yank Properness.

The expectation of a modification of the second, to person pretentiousness, is alternatively advisement active Bitcoin, american samoa it is connected the grouping'time unit stock markets.

"The shares of branch of knowledge companies, which area unit specially alive to the person of last taxation, ar low-level insistency," same Fiona Cincotta, an psychiatrist element Municipality Listing.

Both investors likewise consider that Bitcoin'slimited economic process - collect to the algorithm that regulates its supply - makes it a secure port against ostentation, a benevolent of digital yellowness which would hence be little engaging if the Federal official act.

Matchless attribute that could more exascerbate the situtaion is the work of the north american nation ostentatiousness figures on-duty Fri.

"If the publicised data point exceeds marketplace expectations, we bottom await justified additional bitcoin marketing american samoa investors figure that the exalted the expansion, the faster the Federal reserve volition soul to instrument," summarised Marcus Sotiriou, an head-shrinker element cryptocurrency bourgeois GlobalBlock.

Victorwak

(Victorwak, 2022.02.10 01:18)

http://hawkee.com/profile/1012150/
http://qnabn.xyz/index.php?qa=user&qa_1=hillteeth23
https://docdro.id/S3UHVNw
https://championsleage.review/wiki/SKY_PAY_Wie_ZahlungsGateways_das_Leben_von_Unternehmen_erleichtern
http://www.skytasker.com/index.php?page=user&action=pub_profile&id=376036

Далече не навеки у автомобилистов получатся овладевать

(Calvinirork, 2022.02.10 00:11)

Далеко не навеки у автомобилистов получатся покупать новые машины, поскольку они стоят достаточно дорого. В таких случаях отличным выбором сможет стать прокат авто в Воронеже.
https://www.volzsky.ru/press-relize.php?id=14178
https://lifeposi.ru/arenda-avto-v-voronezhe-kak-zakazat-uslugu-i-ee-osnovnye-preimushhestva-25002/
https://doloipryshi.ru/index.php/kak-vzyat-mashinu-v-arendu-neobhodimye-dokumenty/

<a href=https://voronej-avto.ru/>https://voronej-avto.ru/</a>

Услуга пожаловать на открытый сайт казино Адмирал

(JamesBok, 2022.02.09 23:33)

Добро приходить для официальный сайт казино Адмирал Х. У нас лучшие на рынке СНГ условия ради получения бонусы http://mih26.ru/ и крупный бездепозитный подарок. Круг веритель, кто создаст учетную запись, получает мочь воспользоваться специальными предложениями. Слоты в каталоге имеют высокую отдачу, их цифра удовлетворит требовательного пользователя. Турниры и лотереи способы увеличить интерес, добавляя соревновательный стиль в игру.

<a href=http://xn--80afejusarp.xn--p1ai/>онлайн казино</a>
<a href=http://suz-vak.ru/>игровые автоматы</a>
<a href=https://www.emmam.ru/cat>кэт казино</a>
<a href=http://dou186.ru/>покердом</a>


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131

Következő »