Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


kezdolap1.jpgjatekok1.jpgletoltes1.jpg

League of Legends Elo Boost

 

 

 

4.19 Patch

Kha'Zix - the Voidreaver

Magyar Kha'Zix Jungle Guide

"Change is good!"

khazixxx.jpg

 

Sziasztok!
Betrayer33 vagyok EUNE
Platinium 2
https://www.facebook.com/Betrayer33 Likeokat Megköszönöm :)
és ez itt az én Kha'Zix Jungle Magyar Guide-om :)

flash.pngsmite.png

 

Runes and Masteries

 

khazixrunes.jpg

khamasteriesnew.png

 

RUNEOK:

Lila: Greater Quintessence of Attack Damage 3x

Sárga: Greater Seal of Armor 9x

Kék: Greater Glyph of Scaling Magic Resistance(27 Magicres at Level 18) 9x

Piros: Greater Mark of Armor Penetration 9x

 

Spellek Maxolási sorrendje:

khazixskillorder.jpg

Spell Evolve: W,E,Q vagy Q,E,R (ez esetben a Q-t is maxoljuk először)

 

Build:

Kezdés:

 machete.pnghppoti.pngx4   warding-totem.gif

Folytatás:

spiritstone.pnglongsword.pngboots_of_speed_item.pnglongsword.png ------->  mercury.pngelderlizzard.pngbrutalizer.pngtiamat.png

Általános Full Build:

mercury.pngelderlizzard.pnghydra.pngyoumuu-s_ghostblade_item.pnglastwhisperer.png --->Lizzard Elder helyett késöbbblackcleaver.png

Utólsó itemnek ezek közül válassz egyet helyzettől függően:

ga.pngbanshees.pngranduins.png

Egyéb szituációs itemek:

blackcleaver.pngquicksilversword.pngmawofmalmortius.png

 

Kha'zix előnyei/hátrányai:

Előnyök:
+Jó jungle clear time
+Mobilis
+Hatalmas Sebzés
+Jó ganker
+Elég jó carry soloQ-ban

Hátrányok:
-Nehéz pozícionálni
-Squishy
 

Képességek:

 

 khazix-unseen-threat.pngPasszív (The Unseen Threat)
Gankelésre nagyon jó passzív, slowol illetve plus dmg ami levelenként scale-el, csak annyit kell csinálnod hogy bele autoattackolsz az ellenfélbe és le is lesz slowolwa, amit folytathatsz W slowal, illetve az ultival össze van hangolva, ugyanis az ulti áltat újra feljön a passzív (ha az ellenfélnek láthatatlanná válsz, feljön a passzív), így akár 6 secig is letudsz slowolni valakit egy ganken.

 

khazix-taste-their-fear.pngQ (Taste Their Fear)
Kha'zix main sebzése. Nagyon jó base dmg-e van, viszont ad-vel is jól scale-el, tehát ezért is jó neki a korai és a késöbbi armor penetration (páncél áthatolás). Ha valaki isolated (azaz nincs közelében csapattársa/minionok) akkor hatalmas bónusz sebzést kap ami Evolve-al mégtöbb lesz, e miatt khazix egy nagyon erős duelist az egyedül bojongó ellenfelek ellen (mi is vigyázzünk khazix ellen ha egyedül vagyunk). Ha ezt a képességet Evolveoljuk először, akkor próbáljunk meg odafigyelni ha valaki isolated, mert nagyon könnyen veszélybe sodorhatjuk és le is vadászhatjuk.
 

 

khazix-void-spike.pngW (Void Spike)
Kha'zix sustain, CC, poke képessége. Jungleben jó sustaint ad, gankelésnél slow effektívebbé tevése (AA+W), vannak akik azt mondják hogy nem érdemes ezt a spellt Evolveolni, mert waveclear úgyis van a Ravenous Hyda itemből, illetve nem stackel a kilőtt slow, viszont szerintem igenis elég kemény az a 20%-ról 50%-ra erősített Slow, illetve a három irányú lövése kb lehetetlenné teszi hogy dodgeolja az ellenfél, siegelésnél mégnagyobb előny hogy nem csak az ADC, vagy a MIDlaner pokeol, hanem még a Jungler is aminek az 50%os pokeja méginkább lehetővé teszi hogy a Midlaner vagy az Adc könnyebben betaláljon a pokejaival.

 

khazix-leap.pngE (Leap)
Ez Kha'zix AoE Gap closerje, amit inkább csak gapcloserként használnak de van egy kis AoE dmg-e ami szintént nemrossz. Ha ezt a spellt Evolve-oljuk, Kha'zix sokkal nagyobbat fog ugrani ami a simaspellből eredő gapcloserek legnagyobbjai közé tartozik, illetve Kill és Assistoknént resetel a cooldownja, ami tökéletes a teamfightbani újrapozícionáláshoz, vagy hasonlóan mitn Katarinával, egymás után sorban elkezdhetjük levadászni ide oda ugrálásokkal az ellenfeleket. Ennek a spellnek az evolve-olását semmiképp nem hagynám ki.

 

khazix-void-assault.png R (Void Assault)
Ez Kha'zix túlélő gapcloser és CC képessége. Túlélést ad a láthatatlansága miatt, így skillshotokkal nehézkesen fognak eltalálni, AoE-kal még talán és persze a nyomodat is vesztik egy kis időre, Gapcloser képesség mer movementspeedet ad, illetve CC mert újra felhozza a passzívodat. Ha evolve-oljuk, akkor 3szor tudunk láthatatlanná válni 2 helyett, illetve 1 sec helyett 2 secig leszünk láthatatlanok.
Én azért nem pártolom ennek a spellnek az evolveját, mert egy orace lens-el nagyon könnyű counterelni, vagy csa kszimplán egy vision wardal, így a CC, túlélés, gapcloserből csak egy movementspeed boost gapcloserünk marad ami messze nem olyan jó mint egy W evolve nagy AoE dmgel 50%os slow CC-vel.
 

 

Kitérés az Itemekre

 

elderlizzard.pngSpirit of the Elder Lizzard
Ez a legjobb jungler item Kha'zixnak, sustain, mana töltés, gold plusz miatt, Wringle's Lanters felejtsük is el.

mercury.pngMercury's Treads
Mindenképp ezt a cipőt vegyük ha az ellenfél teamben erős a CC, de a Mobility Boots is egy elég jó opció a korai fázisban, hogy hatékonyabbá tegye a roamolást. Cd red-es cipő is szóba jöhet, de én melee squishy fightereken szinte kötelezőnek találom azt a magic resist mennyiséget illetve Tenacityt amit a Mercury's Treads ad.

lastwhisperer.pngLast Whisper
Nagy base dmg-hez egy fincsi armorpenetration mennyiség. 35% Arp + 40 Ad tökéletes ahhoz hogy Carryket és Tankokat egyaránt szétkapjunk.

hydra.pngRavenous Hydra
Tökéletes item mint Flat Ad, AoE, Burst, Sustain.Játék elején ha már meg van a Tiamat, hihetetlen gyors jungle clear time-unk lesz, már a hp regen is elég sustaint ad, illetve az early gankeken a plus Burst amit ad az tökéletes.

blackcleaver.pngBlack Cleaver
Ezt az itemet picit a játék késöbbi fázisaira tartogatnám amikor már elkezdenek még inkább Armort stackelni az ellenfél teamben, illetve az armor/leveljük is elért már egy bizonyos számot, de ne felejtsük el hogy a Brutalizer korai megvásárlása viszont elég jó a CDred, armorpen és az Ad mennyisége miatt, viszont Black Cleavert Rusholni azért nem érdemes, mert viszonylag drága item a korai hatékonyságához képest, viszont a késöbbi fázisokban tökéletes.

youmuu-s_ghostblade_item.pngYoumuu's Ghostblade
Black Cleaver helyett egy opció, vagy Elder Lizzard lecserélése Late Game Fullbuild után.
Nagyonjó 1v1 item, az AS és a MS Activeja miatt, chaselni tökéletes vagy melee fightolni, illetve a 15% crit pluszba nemjön rosszul egyáltalán.

mawofmalmortius.pngMaw of Malmortius
Nemrossz opció, ha az ellenfélnél erős Ap carry van mint pl: Syndra, Orianna vagy Karthus, def itemként nemrossz hogy sok magic resist mellé még sok Ad-t is ad.

banshees.pngBanshee's Veil
AP Teamcomp ellen elég jó tud lenni ez az item, spellshield, magic resist és hp mennyiségből is ad rendesen, vagy előfordulhat az is, hogy Squishy teamed van akik mind arra várnak, hogy te legyél az engager, ilyenkor nagyon jó tud lenni ez az item hogy ne csukjanak egyből össze amit ráugrasz valakire és miután lenyomtál egy szép mennyiségű sebzést, még élve ki is tudsz akár ugrani.

randuins.pngRanduin's Omen
Bármi probléma lenne az ellenfél adc-vel, ez az item tökéletes ellene, hogy ne tudjon a halálba kite-olni, illetve ha az ellenfél full ad, pl yasuo mid, riven top, vi jungle, ez az item teljesen jól szolgál, plusz segít nekünk is kiteolni a melee ad ellenfeleket.

ga.pngGuardian Angel
Last itemnek kell egy Defensive, a Ga elég jó armor és magicres mennyiséget ad, illetve egy "második életet" ami a lategame teamfightokban elég jóljön

quicksilversword.pngMercurial Scimitar
Nos ez az Item elég drága (3700), de nagyon megtudja érni. Érdemes ezt venni ha az ellenfélnek vannak elég veszélyes képességei ránk nézve, mint pl Warwick Ultimateje, vagy Malzahar Ultimate, amik ellen nem használ a sima tenacity és mindenképpen Cleanselnünk kell, ez lehet akár egy ellenfél Zed-nek a DeathMarkja is.
Persze emellett még elég szép mennyiségű Ad-t is ad (80) plusz Magic Resistance (45), és mivel melee-k vagyunk, ezért még plusz 50% movement speed-et is ad 1 másodpercre, de én nem feltétlen szoktam Kha'zix buildbe belerakni sőt.

 

 

 Summoner Spellek:

 

Flash
flash.png
Kha'zixnak nagyon fontos a jó pozícionálás, ezért a flash egy tökéletes Summoner Spell, Assassinoknak életmentő is tud lenni nagyon sok helyzetben a flash illetve a gapcloser nekik sosem árt.

 

Smite
smite.png
Ez egy Jungler Guide, tehát smite-ot egyértelműven viszünk, nem érdemes fölösen bohóckodni.

 

Teleport
tp.jpg
Junglereknek Smite mellé nemrossz opció a Teleport főleg Assassinoknak, de csak akkor ha meg is tanuljuk jól kihasználni és nem kerülünk sűrűn pozíción kívül ami halálunkat okozhatja nagyon sok esetben a flash hiány miatt.
 

Pár Jungler Tipp:

Lehetőleg kezdjünk mindig a Botlane oldali Buff-nál, mert ott mindig erősebb segítséget tudunk kapni, meg aztán Top és Mid lanereknek 1-2 minion és kis xp mennyiség is sorsdöntő tud lenni a lane nyerésben, míg botlane-en ez kevésbbé számottevő. Tehát ha Blue Side-on vagyunk akkor Rednél kezdünk, ha Purple Side-on vagyunk akkor Bluenál.

Az első Buffunk után csak egy jungle campet szoktam megcsinálni, mert azután feljön a Smiteom és azzal megyek is a következő Buffra, ami után jön a lane felmérés és gankelés, persze ha egy overextended lanet nem találsz, és az ellenfél lane-erek elég mobilitással rendelkeznek már early-be, akkro fölösen ne gankeljünk, viszont topra mindenképp felszoktam menni akár csak Dewardolni vagy ha a csapattárs Toplanerem overextendel akkor akár bewardolom, vagy várok egy picikét hátha countergankelni kell.

Mint Kha'zix, semmiképp ne játszunk "jószívű bogárkát" aki minden killt a lanerének ad, sőt menjünk rá arra hogy ha lehet minenképp mi kapjuk a killt, na persze ráFlashelni nem kell az épp beignite-olt 10 hp-s ellenfélre, de a lényeg hogy Kha'zix egy assassin, meg aztán carryzni akarunk ugyebár. Azzal nemérünk semmit ha minden killt elosztunk majd kiderül hogy az egész team ful useless, semmit nemtud kezdeni a killekkel stb.. Carryzni akarunk tehát nekünk kell a kill hogy akcózzunk illetve elég erősek legyünk szinte minden Akcióhoz.

Wardolás:

Igen! wardolni kell, jungler vagy és fontos szereped van arra hogy legyen a csapatodnak Map Controllja. A Wardolás nem csak a te csapatod fogja segíteni hanem saját magadat is. Megakadályozod hogy az ellenfél jungler szétgankeljen mindenkit, illetve te se fogsz váratlan roamoló midlaner és junglert egyszerre az arcodbakapni, vagy egy Hirosimai counterjungelezést ami az egész erdődet kiírtotta a drake-ektől, buffoktól kezdve a lidércszarokig meg a kisfarkasok. Szokd meg hogy mindig amikor hazateleportolsz, veszel legalább 1 kicseszett wardot!!! nem nehéz, nem fáj, és egy kis idő után észre is fogod venni tömkellegével hogy "JÉÉÉ már megint nem vertek szarrá mer láttam hogy jönnek a ward miatt", vagy "JÉÉÉ már megint kinyírtam ezt a szerencsétlent, mer láttam hogy 30% hp 0 manával megy csinálni a következő buffját", és ez tényleg csak ennyi.

 

KÉP A LEGFŐBB WARD POZÍCIÓKRÓL:

trolwarding.jpg

Najó ennyi talán nem kell, meg nem is lehetséges, viszont ez igen és ezek helye fontos is:

mapwardingasjungler.jpg

Piros: Ellenfél wardok, illetve ahova a lanereidnek kellene wardolni.

Fekete: Ahova neked érdemes wardolni a jungeled védelme érdekében.

Kék: Ezek pedig azok a helyek, ahol az ellenfél jungler sűrűn megfordul. Ezek a helyek wardolása elég fontos, ugyanis sűrűn kap információt a csapatod az ellenfél jungler helyéről fenyegetéséről.

Lila: Pinkwardok általános helye.

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Test

(Karindwext, 2022.02.20 01:29)

<a href="http://www.gk-pusk.ru/">http://www.gk-pusk.ru/</a>

Срочно Зефир масло, холст смотреть Живопись и графика

(ErnestoJoday, 2022.02.20 01:16)

https://updown.ru/items/picture/11547/ -Инвестиции Зефир масло, холст вложить Живопись и графика

Test

(Barbaragal, 2022.02.19 23:46)

<a href="http://masterskaja-ujuta.ru">http://masterskaja-ujuta.ru</a>

Кто все эти «Женщины»

(JeffreyDam, 2022.02.19 23:37)

<a href=https://chel-week.ru/6644-kto-vse-jeti-zhenshhiny.html>Кто все эти «Женщины».</a> «Синема Парк», «Мегаполис» У кинохита «sекс в большом городе» появился соперник – комедия Дайан Инглиш «Женщины», в которой четыре подружки из Нью-Йорка обсуждают свою личную и общественную жизнь. Сюжет закручен на истории Мэри Хайнс, обеспеченной и успешной женщины, которая узнает, что у ее мужа

aarp recommended canadian pharmacies

(Bobbygal, 2022.02.19 17:30)

viagra generic canadian pharmacy <a href=https://medicine-online.yolasite.com/#>canada pharmaceuticals online </a>
online pharmacy canada <a href="https://medicine-online.yolasite.com/#">canada pharmaceuticals online </a>
canada drugs pharmacy online https://medicine-online.yolasite.com/

Thomasjoumb

(Thomasjoumb, 2022.02.19 17:29)

Нашел превосходный сайт обслуживания цифровой техники. <a href="https://servise-centr.ru/rolsen/pushkin.html">Детально тут</a>

Test

(CynthiaFaX, 2022.02.19 07:10)

<a href="http://good-service24.ru">http://good-service24.ru</a>

WheelinnonnA

(Wheelfluix, 2022.02.19 06:52)

michelle jean porn 3d anime porn tube mind control porn story quagmire porn witcher porn reddit mia fey porn pokemon porn dawn boococky porn fucking in public porn britney amber porn gif gay porn hot kaylynn kennedy porn paige jennings porn star drawn porn tumblr porn mix hd <a href=http://www.zsproc.ru/>muscle porn stars </a> girls do porn 427 tera joy porn joi porn games shrmale porn legs spread wide porn tessa porn sarah vandella porn star stuck in sink porn 70 porn latina anal porn virtualgeisha porn leander gay porn white porn gif clevland porn amateur moms porn <a href=http://www.zsproc.ru/>bruce timm porn </a> rumspringa porn plushie porn leni porn bbw porn stars dee love porn porn star martinis anime porn gif james hamilton porn captain falcon gay porn rk porn free deepfaje porn watching porn with sister foxx porn porn stars.com el goonish shive porn <a href=http://www.zsproc.ru/>wichita kansas porn </a> 1950s porn pics porn stars bikini pokemon carton porn foxy brown porn interracial porn video veronica radke porn tranny porn hub katies world porn sucky fucky porn gay moaning porn candid porn pics amature first time porn free black xxx porn erica lauren porn baby cakes porn <a href=http://www.zsproc.ru/>wendy marvell porn </a> free hard core gay porn ryan conner hd porn gay porn video free download archer gay porn homemade missionary porn japanese uncensored porn cartoon porn galleries movies that are porn please daddy porn gay porn colby jansen killua x gon porn surprise cum in mouth porn mexican cousin porn mutilated porn manager porn <a href=http://jet680.ru/>flowers porn </a> vicky stark porn button's mom porn sucky fucky porn yukina saeki porn batxbabi porn gorgeous granny porn quest failed porn free naruto porn games mum porn gay cbt porn anime porn train amateur homemade porn movies just the tip porn gif chantel024 porn stepsister porn tube reality kings yoga porn cliffside porn flapper porn maya moreno porn father and daughter porn homemade black girl porn helena lopez porn ben masters porn dakota sky porn animated pov porn tumblr porn hot muscular girl porn kris evans porn savior gay porn selfsuck porn pam poovey porn rachel demita porn porn underwater zoey nixon porn k zaye porn erotica porn porn hammer nikki reed porn fucked by a horse porn straight guy porn mary beth haglin porn erin mcnish porn porn scat rycuda porn bear gay porn anime big ass porn anime porn cute large porn big tit anime porn kendra kouture porn porn tubes anal britanya porn porn kids lucy o'hara porn peehole porn

approved canadian online pharmacies

(Bobbygal, 2022.02.19 03:14)

pharmacy cheap no prescription <a href=https://medicine-online.yolasite.com/#>pharmacies </a>
best canadian online pharmacies <a href="https://medicine-online.yolasite.com/#">drugstore online </a>
canadian drugstore https://medicine-online.yolasite.com/

Test

(Crystalrow, 2022.02.19 01:09)

<a href="https://sandmade.ru/">https://sandmade.ru/</a>

порно скачать трое

(BrianCox, 2022.02.19 01:04)

1 смотреть онлайн порно https://perdosa.online/

домашнее групповое порно бесплатно <a href=https://perdosa.online/search/%D0%98%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5/>порно ебут изнасилование </a>

<a href=https://wyomingcountymuseum.webs.com/apps/guestbook/>русское порно зрелых с молодыми</a>
<a href=https://leomuniz.com.ar/blog/publicidad-coto-te-conozco-nos-conocemos/#comment-6808>скачать порно видео зрелых женщин</a>
<a href=https://kovacsking.eoldal.hu/cikkek/vedegkonyv.html#block-comments>полнометражные порно фильмы зрелые</a>
<a href=https://topshambaptist.com/the-heritage-of-sunday-morning/#comment-664>русское порно 18 анал</a>
<a href=https://www.belike.ro/forum/viewtopic.php?f=8&t=104>порно девушки в автобусе</a>
<a href=http://ev-innovation-group.com/ev-forum/topic/%d0%b5%d0%b1%d0%bb%d0%b8-%d0%bf%d0%be%d1%80%d0%bd%d0%be-%d0%b1%d0%b5%d1%81%d0%bf%d0%bb%d0%b0%d1%82%d0%bd%d0%be-%d1%81%d0%bc%d0%be%d1%82%d1%80%d0%b5%d1%82%d1%8c-%d0%be%d0%bd%d0%bb%d0%b0%d0%b9%d0%bd/>ебли порно бесплатно смотреть онлайн</a>
<a href=https://csajokk.eoldal.hu/cikkek/vendegkonyv.html#block-comments>порно женщин с большими сиськами</a>
<a href=https://xforums.tk/showthread.php?tid=10806&pid=30110#pid30110>порно большая настоящая грудь</a>
<a href=http://www.chickenwheel.com/guild/forums/viewtopic.php?f=3&t=147863>банг банг порно онлайн</a>
<a href=https://wordsbyj.blogg.se/2013/july/hello-there-blueeyes.html>русские домашние порно фильмы</a>
fd6ae89

Бады чтобы мужчин и женщин

(JaimeAcene, 2022.02.18 22:17)

Обещать бады чтобы мужчин ради повышения либидо и потенции, китайская медицина.
Женские возбудители и афродизиаки. Безвыездно дозволено Обещать тогда :
fito-shop.in.ua

Europos Sajungos paramos centras, UAB

(GruvikHoK, 2022.02.18 22:05)

Laba diena!

Draugai, jus zino, UAB <a href=https://katalogas.link/company/europos_sajungos_paramos_centras>Europos Sajungos paramos centras, UAB</a> mieste veikia Jonava? Aciu uz pagalba!

Test

(Emilyqueve, 2022.02.18 20:40)

<a href="http://istoricheskaya-spravedlivost-express.ru">http://istoricheskaya-spravedlivost-express.ru</a>

ривердейл выход серий

(PatrickSmugs, 2022.02.18 20:24)

Необычный городок Ривердейл, сосредоточивший в себе много злодеяний и загадочных дел, с которыми приходиться побороться Арчи и его товарищи
<a href=http://natpressru.info/index.php?subaction=userinfo&user=ysydego>ривердейл выход серий</a>

Metaverse

(Patrickexons, 2022.02.18 16:00)

<a href=https://cryptolockers.net/>NFT marketplace</a>

Test

(StellaKek, 2022.02.18 13:06)

<a href="http://oko777.ru">http://oko777.ru</a>

canadian drugs online pharmacy

(Bobbygal, 2022.02.18 12:59)

canadian pharmacies-24h <a href=https://medicine-online.yolasite.com/#>walmart pharmacy online </a>
medical pharmacies <a href="https://medicine-online.yolasite.com/#">online medicine to buy </a>
walgreens pharmacy online https://medicine-online.yolasite.com/

Test

(BaileyMix, 2022.02.18 12:15)

<a href="http://mikstudio.ru">http://mikstudio.ru</a>

Best crypto trading platform in India

(RogerSnads, 2022.02.18 12:15)

<a href=https://bitroyalexchange.com/>Bitcoin trader in India</a>


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131

Következő »