Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


kezdolap1.jpgjatekok1.jpgletoltes1.jpg

League of Legends Elo Boost

 

 

 

4.19 Patch

Kha'Zix - the Voidreaver

Magyar Kha'Zix Jungle Guide

"Change is good!"

khazixxx.jpg

 

Sziasztok!
Betrayer33 vagyok EUNE
Platinium 2
https://www.facebook.com/Betrayer33 Likeokat Megköszönöm :)
és ez itt az én Kha'Zix Jungle Magyar Guide-om :)

flash.pngsmite.png

 

Runes and Masteries

 

khazixrunes.jpg

khamasteriesnew.png

 

RUNEOK:

Lila: Greater Quintessence of Attack Damage 3x

Sárga: Greater Seal of Armor 9x

Kék: Greater Glyph of Scaling Magic Resistance(27 Magicres at Level 18) 9x

Piros: Greater Mark of Armor Penetration 9x

 

Spellek Maxolási sorrendje:

khazixskillorder.jpg

Spell Evolve: W,E,Q vagy Q,E,R (ez esetben a Q-t is maxoljuk először)

 

Build:

Kezdés:

 machete.pnghppoti.pngx4   warding-totem.gif

Folytatás:

spiritstone.pnglongsword.pngboots_of_speed_item.pnglongsword.png ------->  mercury.pngelderlizzard.pngbrutalizer.pngtiamat.png

Általános Full Build:

mercury.pngelderlizzard.pnghydra.pngyoumuu-s_ghostblade_item.pnglastwhisperer.png --->Lizzard Elder helyett késöbbblackcleaver.png

Utólsó itemnek ezek közül válassz egyet helyzettől függően:

ga.pngbanshees.pngranduins.png

Egyéb szituációs itemek:

blackcleaver.pngquicksilversword.pngmawofmalmortius.png

 

Kha'zix előnyei/hátrányai:

Előnyök:
+Jó jungle clear time
+Mobilis
+Hatalmas Sebzés
+Jó ganker
+Elég jó carry soloQ-ban

Hátrányok:
-Nehéz pozícionálni
-Squishy
 

Képességek:

 

 khazix-unseen-threat.pngPasszív (The Unseen Threat)
Gankelésre nagyon jó passzív, slowol illetve plus dmg ami levelenként scale-el, csak annyit kell csinálnod hogy bele autoattackolsz az ellenfélbe és le is lesz slowolwa, amit folytathatsz W slowal, illetve az ultival össze van hangolva, ugyanis az ulti áltat újra feljön a passzív (ha az ellenfélnek láthatatlanná válsz, feljön a passzív), így akár 6 secig is letudsz slowolni valakit egy ganken.

 

khazix-taste-their-fear.pngQ (Taste Their Fear)
Kha'zix main sebzése. Nagyon jó base dmg-e van, viszont ad-vel is jól scale-el, tehát ezért is jó neki a korai és a késöbbi armor penetration (páncél áthatolás). Ha valaki isolated (azaz nincs közelében csapattársa/minionok) akkor hatalmas bónusz sebzést kap ami Evolve-al mégtöbb lesz, e miatt khazix egy nagyon erős duelist az egyedül bojongó ellenfelek ellen (mi is vigyázzünk khazix ellen ha egyedül vagyunk). Ha ezt a képességet Evolveoljuk először, akkor próbáljunk meg odafigyelni ha valaki isolated, mert nagyon könnyen veszélybe sodorhatjuk és le is vadászhatjuk.
 

 

khazix-void-spike.pngW (Void Spike)
Kha'zix sustain, CC, poke képessége. Jungleben jó sustaint ad, gankelésnél slow effektívebbé tevése (AA+W), vannak akik azt mondják hogy nem érdemes ezt a spellt Evolveolni, mert waveclear úgyis van a Ravenous Hyda itemből, illetve nem stackel a kilőtt slow, viszont szerintem igenis elég kemény az a 20%-ról 50%-ra erősített Slow, illetve a három irányú lövése kb lehetetlenné teszi hogy dodgeolja az ellenfél, siegelésnél mégnagyobb előny hogy nem csak az ADC, vagy a MIDlaner pokeol, hanem még a Jungler is aminek az 50%os pokeja méginkább lehetővé teszi hogy a Midlaner vagy az Adc könnyebben betaláljon a pokejaival.

 

khazix-leap.pngE (Leap)
Ez Kha'zix AoE Gap closerje, amit inkább csak gapcloserként használnak de van egy kis AoE dmg-e ami szintént nemrossz. Ha ezt a spellt Evolve-oljuk, Kha'zix sokkal nagyobbat fog ugrani ami a simaspellből eredő gapcloserek legnagyobbjai közé tartozik, illetve Kill és Assistoknént resetel a cooldownja, ami tökéletes a teamfightbani újrapozícionáláshoz, vagy hasonlóan mitn Katarinával, egymás után sorban elkezdhetjük levadászni ide oda ugrálásokkal az ellenfeleket. Ennek a spellnek az evolve-olását semmiképp nem hagynám ki.

 

khazix-void-assault.png R (Void Assault)
Ez Kha'zix túlélő gapcloser és CC képessége. Túlélést ad a láthatatlansága miatt, így skillshotokkal nehézkesen fognak eltalálni, AoE-kal még talán és persze a nyomodat is vesztik egy kis időre, Gapcloser képesség mer movementspeedet ad, illetve CC mert újra felhozza a passzívodat. Ha evolve-oljuk, akkor 3szor tudunk láthatatlanná válni 2 helyett, illetve 1 sec helyett 2 secig leszünk láthatatlanok.
Én azért nem pártolom ennek a spellnek az evolveját, mert egy orace lens-el nagyon könnyű counterelni, vagy csa kszimplán egy vision wardal, így a CC, túlélés, gapcloserből csak egy movementspeed boost gapcloserünk marad ami messze nem olyan jó mint egy W evolve nagy AoE dmgel 50%os slow CC-vel.
 

 

Kitérés az Itemekre

 

elderlizzard.pngSpirit of the Elder Lizzard
Ez a legjobb jungler item Kha'zixnak, sustain, mana töltés, gold plusz miatt, Wringle's Lanters felejtsük is el.

mercury.pngMercury's Treads
Mindenképp ezt a cipőt vegyük ha az ellenfél teamben erős a CC, de a Mobility Boots is egy elég jó opció a korai fázisban, hogy hatékonyabbá tegye a roamolást. Cd red-es cipő is szóba jöhet, de én melee squishy fightereken szinte kötelezőnek találom azt a magic resist mennyiséget illetve Tenacityt amit a Mercury's Treads ad.

lastwhisperer.pngLast Whisper
Nagy base dmg-hez egy fincsi armorpenetration mennyiség. 35% Arp + 40 Ad tökéletes ahhoz hogy Carryket és Tankokat egyaránt szétkapjunk.

hydra.pngRavenous Hydra
Tökéletes item mint Flat Ad, AoE, Burst, Sustain.Játék elején ha már meg van a Tiamat, hihetetlen gyors jungle clear time-unk lesz, már a hp regen is elég sustaint ad, illetve az early gankeken a plus Burst amit ad az tökéletes.

blackcleaver.pngBlack Cleaver
Ezt az itemet picit a játék késöbbi fázisaira tartogatnám amikor már elkezdenek még inkább Armort stackelni az ellenfél teamben, illetve az armor/leveljük is elért már egy bizonyos számot, de ne felejtsük el hogy a Brutalizer korai megvásárlása viszont elég jó a CDred, armorpen és az Ad mennyisége miatt, viszont Black Cleavert Rusholni azért nem érdemes, mert viszonylag drága item a korai hatékonyságához képest, viszont a késöbbi fázisokban tökéletes.

youmuu-s_ghostblade_item.pngYoumuu's Ghostblade
Black Cleaver helyett egy opció, vagy Elder Lizzard lecserélése Late Game Fullbuild után.
Nagyonjó 1v1 item, az AS és a MS Activeja miatt, chaselni tökéletes vagy melee fightolni, illetve a 15% crit pluszba nemjön rosszul egyáltalán.

mawofmalmortius.pngMaw of Malmortius
Nemrossz opció, ha az ellenfélnél erős Ap carry van mint pl: Syndra, Orianna vagy Karthus, def itemként nemrossz hogy sok magic resist mellé még sok Ad-t is ad.

banshees.pngBanshee's Veil
AP Teamcomp ellen elég jó tud lenni ez az item, spellshield, magic resist és hp mennyiségből is ad rendesen, vagy előfordulhat az is, hogy Squishy teamed van akik mind arra várnak, hogy te legyél az engager, ilyenkor nagyon jó tud lenni ez az item hogy ne csukjanak egyből össze amit ráugrasz valakire és miután lenyomtál egy szép mennyiségű sebzést, még élve ki is tudsz akár ugrani.

randuins.pngRanduin's Omen
Bármi probléma lenne az ellenfél adc-vel, ez az item tökéletes ellene, hogy ne tudjon a halálba kite-olni, illetve ha az ellenfél full ad, pl yasuo mid, riven top, vi jungle, ez az item teljesen jól szolgál, plusz segít nekünk is kiteolni a melee ad ellenfeleket.

ga.pngGuardian Angel
Last itemnek kell egy Defensive, a Ga elég jó armor és magicres mennyiséget ad, illetve egy "második életet" ami a lategame teamfightokban elég jóljön

quicksilversword.pngMercurial Scimitar
Nos ez az Item elég drága (3700), de nagyon megtudja érni. Érdemes ezt venni ha az ellenfélnek vannak elég veszélyes képességei ránk nézve, mint pl Warwick Ultimateje, vagy Malzahar Ultimate, amik ellen nem használ a sima tenacity és mindenképpen Cleanselnünk kell, ez lehet akár egy ellenfél Zed-nek a DeathMarkja is.
Persze emellett még elég szép mennyiségű Ad-t is ad (80) plusz Magic Resistance (45), és mivel melee-k vagyunk, ezért még plusz 50% movement speed-et is ad 1 másodpercre, de én nem feltétlen szoktam Kha'zix buildbe belerakni sőt.

 

 

 Summoner Spellek:

 

Flash
flash.png
Kha'zixnak nagyon fontos a jó pozícionálás, ezért a flash egy tökéletes Summoner Spell, Assassinoknak életmentő is tud lenni nagyon sok helyzetben a flash illetve a gapcloser nekik sosem árt.

 

Smite
smite.png
Ez egy Jungler Guide, tehát smite-ot egyértelműven viszünk, nem érdemes fölösen bohóckodni.

 

Teleport
tp.jpg
Junglereknek Smite mellé nemrossz opció a Teleport főleg Assassinoknak, de csak akkor ha meg is tanuljuk jól kihasználni és nem kerülünk sűrűn pozíción kívül ami halálunkat okozhatja nagyon sok esetben a flash hiány miatt.
 

Pár Jungler Tipp:

Lehetőleg kezdjünk mindig a Botlane oldali Buff-nál, mert ott mindig erősebb segítséget tudunk kapni, meg aztán Top és Mid lanereknek 1-2 minion és kis xp mennyiség is sorsdöntő tud lenni a lane nyerésben, míg botlane-en ez kevésbbé számottevő. Tehát ha Blue Side-on vagyunk akkor Rednél kezdünk, ha Purple Side-on vagyunk akkor Bluenál.

Az első Buffunk után csak egy jungle campet szoktam megcsinálni, mert azután feljön a Smiteom és azzal megyek is a következő Buffra, ami után jön a lane felmérés és gankelés, persze ha egy overextended lanet nem találsz, és az ellenfél lane-erek elég mobilitással rendelkeznek már early-be, akkro fölösen ne gankeljünk, viszont topra mindenképp felszoktam menni akár csak Dewardolni vagy ha a csapattárs Toplanerem overextendel akkor akár bewardolom, vagy várok egy picikét hátha countergankelni kell.

Mint Kha'zix, semmiképp ne játszunk "jószívű bogárkát" aki minden killt a lanerének ad, sőt menjünk rá arra hogy ha lehet minenképp mi kapjuk a killt, na persze ráFlashelni nem kell az épp beignite-olt 10 hp-s ellenfélre, de a lényeg hogy Kha'zix egy assassin, meg aztán carryzni akarunk ugyebár. Azzal nemérünk semmit ha minden killt elosztunk majd kiderül hogy az egész team ful useless, semmit nemtud kezdeni a killekkel stb.. Carryzni akarunk tehát nekünk kell a kill hogy akcózzunk illetve elég erősek legyünk szinte minden Akcióhoz.

Wardolás:

Igen! wardolni kell, jungler vagy és fontos szereped van arra hogy legyen a csapatodnak Map Controllja. A Wardolás nem csak a te csapatod fogja segíteni hanem saját magadat is. Megakadályozod hogy az ellenfél jungler szétgankeljen mindenkit, illetve te se fogsz váratlan roamoló midlaner és junglert egyszerre az arcodbakapni, vagy egy Hirosimai counterjungelezést ami az egész erdődet kiírtotta a drake-ektől, buffoktól kezdve a lidércszarokig meg a kisfarkasok. Szokd meg hogy mindig amikor hazateleportolsz, veszel legalább 1 kicseszett wardot!!! nem nehéz, nem fáj, és egy kis idő után észre is fogod venni tömkellegével hogy "JÉÉÉ már megint nem vertek szarrá mer láttam hogy jönnek a ward miatt", vagy "JÉÉÉ már megint kinyírtam ezt a szerencsétlent, mer láttam hogy 30% hp 0 manával megy csinálni a következő buffját", és ez tényleg csak ennyi.

 

KÉP A LEGFŐBB WARD POZÍCIÓKRÓL:

trolwarding.jpg

Najó ennyi talán nem kell, meg nem is lehetséges, viszont ez igen és ezek helye fontos is:

mapwardingasjungler.jpg

Piros: Ellenfél wardok, illetve ahova a lanereidnek kellene wardolni.

Fekete: Ahova neked érdemes wardolni a jungeled védelme érdekében.

Kék: Ezek pedig azok a helyek, ahol az ellenfél jungler sűrűn megfordul. Ezek a helyek wardolása elég fontos, ugyanis sűrűn kap információt a csapatod az ellenfél jungler helyéről fenyegetéséről.

Lila: Pinkwardok általános helye.

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

What Every tom Ought To Learn Around Betway Online

(betwayspeal, 2022.04.05 07:56)

There are many internet sites worldwide where you can play, yet why pick Betway. This is an excellent question, and also there is a nice response to it. To conserve you time, we have established <a href=https://casino-en-betway.site>Bet way casino </a> a tiny FAQ to respond to the concerns that frequently come to our editorial team. You require to select a country, enter a phone number and e-mail address, create a password to enter your personal account and also, of course, specify the account currency. Naturally, like a lot of bookmakers from Europe, the section "football" stands out. The section on football has actually been functioned out <a href=https://www.chaosns.com/link.php?url=https://casino-en-betway.site>Betway</a> In specific detail. The schedule of sporting activities offered on Betway does not differ in range, however <a href=https://www.google.dm/url?q=https://casino-en-betway.site>Betway</a> consists of the major self-controls - from football to darts and snooker. On top of a website if you click "Line" you can also discover a large range of sporting activities wagering video games from Football to Cybersport. Live Casino will pit you against other real gamers, and also you can play on the internet Poker in real-time, much like at a genuine casino.

canadian pharmacy online viagra

(Bobbygal, 2022.04.05 04:43)

pharmacy in canada <a href=https://derkuy.timeblog.net/45076032/key-pieces-of-online-pharmacies#>canadian pharmacy online viagra </a>
canadian pharmaceuticals online safe <a href="https://derkuy.timeblog.net/45076032/key-pieces-of-online-pharmacies#">cialis generic pharmacy online </a>
discount pharmacies https://derkuy.timeblog.net/45076032/key-pieces-of-online-pharmacies

Thank

(PhilipSkamp, 2022.04.05 03:34)

<a href=https://evakuator-vyzvat.ru/>эвакуатор дешево</a>
<a href=https://evakuator-vyzvat.ru>http://evakuator-vyzvat.ru</a>
<a href=http://www.google.rs/url?q=https://evakuator-vyzvat.ru>http://boogiewoogie.com/?URL=evakuator-vyzvat.ru</a>

online casino bonus bez depozita

(casino-online-mk, 2022.04.05 02:31)

<a href=https://casino-online-mk.site>real money online casino</a>

Sports betting in Macedonia is considered to be fairly liberal, as is the for fear that b if also in behalf of gambling in general. Gambling and online betting are sound in Macedonia. These classify online casinos, groove machines, online sports betting, online poker, and more. The activities of these sites are not successfully controlled alongside restricted authorities. But North Macedonia is said to be working on that part.
<a href=https://casino-online-mk.site>online casino in canada</a>

online casino malaysia

(Hymanflads, 2022.04.05 02:31)

malaysia casino online free credit 2020
e-wallet online casino malaysia
online casino malaysia free credit
casino online malaysia free credit
pavilion 88 trusted online casino
mega888 online casino
online casino malaysia 2021
mgm casino online free credit
malaysia trusted online casino
online casino png

<a href=https://www.krosfencing.pl/modules/babel/redirect.php?newlang=cs_CZ&newurl=https://casino-online-ms.site>online casino malaysia</a>
<a href=https://scripts.affiliatefuture.com/AFClick.asp?affiliateID=29219&merchantID=2543&programmeID=6678&mediaID=0&tracking=&url=https://casino-online-ms.site>online casino malaysia</a>
<a href=http://google.gr/url?q=https://casino-online-ms.site>online casino malaysia</a>
<a href=http://millerovo161.ru/go?https://casino-online-ms.site>online casino malaysia</a>
<a href=https://www.tawelectronics.com/popup.php?url=https://casino-online-ms.site>online casino malaysia</a>
<a href=http://www.vb2themax.com/lula_out.php?link=https://casino-online-ms.site>online casino malaysia</a>
<a href=https://www.google.be/url?sa=t&url=https://casino-online-ms.site>online casino malaysia</a>
<a href=https://ourdiaspora.net/chanview?f=&url=https://casino-online-ms.site>online casino malaysia</a>
<a href=https://www.reformagkh.ru/away?to=www.casino-online-ms.site>online casino malaysia</a>
<a href=http://google.pl/url?q=https://casino-online-ms.site>online casino malaysia</a>
<a href=http://images.google.co.kr/url?q=https://casino-online-ms.site>online casino malaysia</a>
<a href=https://igert2011.videohall.com/to_client?target=https://casino-online-ms.site>online casino malaysia</a>
<a href=http://mixwebup.com/casino-online-ms.site>online casino malaysia</a>
<a href=https://oldcardboard.com/pins/pd3/pd3.asp?url=https://casino-online-ms.site>online casino malaysia</a>
<a href=https://images.google.es/url?q=https://casino-online-ms.site>online casino malaysia</a>

online casino malaysia

<a href=https://secure.saga.fi/TD_redirect_LK_NLI.aspx?url=https://casino-online-ms.site>online casino malaysia</a>
<a href=https://human.yru.ac.th/comdev/redirect/67?url=https://casino-online-ms.site>online casino malaysia</a>
<a href=http://www.astockings.com/tp/out.php?link=&url=https://casino-online-ms.site>online casino malaysia</a>
<a href=https://www.golfselect.com.au/redirect?activityType_cd=WEB-LINK&course_id=2008&tgturl=https://casino-online-ms.site>online casino malaysia</a>
<a href=http://gamekouryaku.com/dq8/search/rank.cgi?mode=link&id=3552&url=https://casino-online-ms.site>online casino malaysia</a>
<a href=https://richmonkey.biz/go/?https://casino-online-ms.site>online casino malaysia</a>
<a href=https://nethunt.co/api/v1/track/link/click/5c2f281cd23c1b3d7031a3d9/5fbe06d2a3a36c324076c8a6.5fbe06d2a3a36c324076cb23/?link=https://casino-online-ms.site>online casino malaysia</a>
<a href=https://basinodam.com/campaign/url?token=4730401&q=https%3A%2F%2Fcasino-online-ms.site>online casino malaysia</a>
<a href=https://www.merkfunds.com/enter/?url=https://casino-online-ms.site>online casino malaysia</a>
<a href=http://fotostate.ru/redirect.php?url=https://casino-online-ms.site>online casino malaysia</a>
<a href=https://motilokal.com/backend/spacethemes/forecasts/ads/clickHistory?url=https://casino-online-ms.site>online casino malaysia</a>
<a href=http://www.alexmovs.com/cgi-bin/atx/out.cgi?id=148&tag=topatx&trade=https://casino-online-ms.site>online casino malaysia</a>
<a href=http://www.ericmcpherson.com/gbook132/go.php?url=https://casino-online-ms.site>online casino malaysia</a>
<a href=https://consultaca.com/redir/?ca=18409&url=https://casino-online-ms.site>online casino malaysia</a>
<a href=http://m.ok.ru/dk?st.cmd=outLinkWarning&st.cln=off&st.typ=link&st.rtu=/dk?st.cmd=altGroupForum&st.tagId=551795533&st.groupId=51347166658765&_prevCmd=altGroupForum&tkn=9335&st.rfn=https://casino-online-ms.site>online casino malaysia</a>

online casino indaxis

(casino-online-ms, 2022.04.05 02:17)

<a href=https://casino-online-ms.site>mb88 online casino</a>
Diverse intercontinental online casinos allow players from Malaysia, although the woods's banks hamper transfers. The sway blocks access to hundreds of online casinos at the entreat of religious citizens. You can bet on the Internet while in the purlieu of this native land exclusively at your own onus, being hep of the admissible risks and consequences, since this is an real assault of the laws of the country.
<a href=https://casino-online-ms.site>m777 online casino</a>

vegas11

(Howardawalt, 2022.04.05 01:00)

<a href=https://www.vegas11register.com/>vegas11 app in India</a>

backlinks for google

(Brentpax, 2022.04.04 20:40)

<a href=https://kwork.com/offpageseo/13518156/backlinks-for-your-site?ref=4687903>get backlinks</a> |
<a href="https://myanmarmediashare.com/2021/05/06/eskala-hotels-and-resorts/#comment-65503">backlinks for google</a> b5dd0fd

5 Easy Steps To A Friendly 1WIN Strategy Nonchalantly Steps To A Bewitching 1WIN Game

(onewinspuri, 2022.04.04 20:16)

If you are using the phone option, enter your phone number. The truth that you can save a substantial amount of <a href=http://mosprogulka.ru/go?https://casino-en-1win.site>1WIN</a> web web traffic when using it. A large number of players make use of 1WIN for sports wagering in India. The minimum deposit amount is 300 Indian rupees, and players can utilize all the most preferred repayment options readily available in India: <a href=https://casino-en-1win.site>1WIN </a> UPI, PayTM, Skrill or GPay. BC 1 payouts of bets on a glass of wine bet, can be utilized to withdraw funds at your discretion for the complying <a href=https://casino-en-1win.site>one win casino </a> with bet or a map or portfolio.

OOTD Simple

(BillyVitty, 2022.04.04 18:42)

<a href=https://ootdsimple.com>OOTD Simple</a>

отмостка дома

(Davidcheep, 2022.04.04 18:09)

<a href=http://otmostka-doma.ru/>отмостка дома</a>

bitcoin

(Everettdrani, 2022.04.04 17:50)

<a href="https://www.facebook.com/groups/bitcoinperguadagni">guadagnare bitcoin app</a>
<a href="http://polyptyq.com/hello-world#comment-53561">bitcoin</a> d0fd6ae

Магазин сантехники

(KevinVok, 2022.04.04 17:46)

большой магазин сантехники

online casino mk

(TravisAdupe, 2022.04.04 17:28)

casino online net
casino mk online
swiss casino online
nj online casino
flamingo casino online
online casino free spins no deposit
casino online egt
online casino free
casino slots online for real money
casino online slots

<a href=http://images.google.com.ng/url?q=https://casino-online-mk.site>online casino mk</a>
<a href=https://chelmami.ru/go.php?url=https://casino-online-mk.site>online casino mk</a>
<a href=http://j.lix7.net/?https://casino-online-mk.site>online casino mk</a>
<a href=http://maps.google.im/url?q=https://casino-online-mk.site>online casino mk</a>
<a href=http://maps.google.dj/url?q=https://casino-online-mk.site>online casino mk</a>
<a href=http://loonbedrijfgddevries.nl/page/gastenboek2/go.php?url=https://casino-online-mk.site>online casino mk</a>
<a href=https://d3.pr-cy.ru/a/click/4f0cbbeb121d0b125b853cab3743b458/?to=https://casino-online-mk.site>online casino mk</a>
<a href=https://www.netwalkerstore.com/Redirect.asp?AccID=-18244&AdCampaignID=2991&AdCampaignType=2&AffDuration=30&url=https://casino-online-mk.site>online casino mk</a>
<a href=https://naveenkumardce-dot-yamm-track.appspot.com/Redirect?ukey=1v5ynTS3ym6P_nTVPjWSxAWX7j2QT8ykffghhOgmqleQ-0&key=YAMMID-81186965&link=https://casino-online-mk.site>online casino mk</a>
<a href=https://maps.google.sk/url?sa=t&url=https://casino-online-mk.site>online casino mk</a>
<a href=https://www.accessribbon.de/en/FrameLinkEN/top.php?out=https://casino-online-mk.site>online casino mk</a>
<a href=http://floridafilmofficeinc.com/?goto=https://casino-online-mk.site>online casino mk</a>
<a href=https://maps.google.ca/url?q=https://casino-online-mk.site>online casino mk</a>
<a href=https://jobinplanet.com/away?link=https://casino-online-mk.site>online casino mk</a>
<a href=https://www.actualitesdroitbelge.be/click_newsletter.php?url=https://casino-online-mk.site>online casino mk</a>

online casino mk

<a href=http://nova.rambler.ru/search?r0_split=wthr_infs&query=http%3A%2F%2Fcasino-online-mk.site>online casino mk</a>
<a href=http://hirlevel.mediacenter.hu/click.php?hirlevel_id=12405549102322&url=https://casino-online-mk.site>online casino mk</a>
<a href=https://google.je/url?q=https://casino-online-mk.site>online casino mk</a>
<a href=http://courses.test.bg/modules/babel/redirect.php?newlang=bg_bg&newurl=https://casino-online-mk.site>online casino mk</a>
<a href=https://r.xdref.com/?id=x9EJ4JJ8045486&from=msabus@i3screen.com&to=brian@drugfreeworkplace.com&url=https://casino-online-mk.site>online casino mk</a>
<a href=https://www.google.mk/url?q=https://casino-online-mk.site>online casino mk</a>
<a href=http://art-gymnastics.ru/redirect?url=https://casino-online-mk.site>online casino mk</a>
<a href=https://eparhia.ru/index.asp?href=https://casino-online-mk.site>online casino mk</a>
<a href=https://www.montauk-online.com/cgibin/tracker.cgi?url=https:/casino-online-mk.site>online casino mk</a>
<a href=http://www.newadcenter.com/click.php?a=101&x=TVRNd05EYzBPREUwTVMwMk5pNHlORGt1TnpFdU1qVXg=&z=20&c=1&adurl=322717&url=https://casino-online-mk.site>online casino mk</a>
<a href=http://baltimore.hirebio.com/home/redirect/?site=https://casino-online-mk.site>online casino mk</a>
<a href=https://hotel.kivi.ru/links.php?go=https://casino-online-mk.site>online casino mk</a>
<a href=http://m.ok.ru/dk?st.cmd=outLinkWarning&st.cln=off&st.typ=link&st.rtu=/dk?st.cmd=altGroupMediaThemeComments&st.groupId=50761183068246&st.frwd=on&st.themeId=199623538518&st.page=1&st.unrd=off&_prevCmd=altGroupMediaThemeComments&tkn=5572&st.rfn=https://casino-online-mk.site>online casino mk</a>
<a href=https://www.searchpoint.net/redir.asp?reg_id=pTypes/search.asp&url=https://casino-online-mk.site>online casino mk</a>
<a href=http://allebonygals.com/cgi-bin/atx/out.cgi?id=93&tag=top2&trade=https://casino-online-mk.site>online casino mk</a>

online casino bonus

(casino-online-lv, 2022.04.04 17:25)

<a href=https://casino-online-lv.site>online casino bonus</a>

Untrodden online casinos part of in the gambling application from heyday to time. At Casino Latvia we offer purely the most desirable of young casinos - safer, licensed, unstinting in their bonuses and complete of casino games. Don't forget to verify our Online Casino Rankings tip regularly, where we blue blood the newest and most trusted online casinos.
<a href=https://casino-online-lv.site>online casino lv</a>

best online canadian pharmacy

(Bobbygal, 2022.04.04 16:16)

pills viagra pharmacy 100mg <a href=https://keuybc.estranky.sk/clanky/30-facts-you-must-know--a-covid-cribsheet.html#>pharmacies </a>
online pharmacy busted <a href="https://derkuy.timeblog.net/45076032/key-pieces-of-online-pharmacies#">drugstore online </a>
viagra pharmacy 100mg https://derkuy.timeblog.net/45076032/key-pieces-of-online-pharmacies

casino online

(Jeffreytum, 2022.04.04 15:49)

gratis casino freispiele ohne einzahlung
casino online bitcoin
welches online casino ist das beste
casino deutschland online
online casino freispiele ohne einzahlung sofort
live casino online uk
best online casino slots
online casino mit freispielen
online casino 5 euro ohne einzahlung
online casino 400 bonus

<a href=https://www.apotheke-hirsch.de/redirect.php?action=url&goto=casino-online-xh.site>casino online</a>
<a href=https://www.google.fm/url?sa=t&url=https://casino-online-xh.site>casino online</a>
<a href=https://www.koni-store.ru/bitrix/redirect.php?event1=ome&event2=&event3=&goto=https://casino-online-xh.site>casino online</a>
<a href=http://www.omamu.com/r/out.cgi?url=https://casino-online-xh.site>casino online</a>
<a href=http://japanesefuck.com/cgi-bin/atx/out.cgi?id=301&tag=top&trade=https://casino-online-xh.site>casino online</a>
<a href=https://www.cs-games.net.ru/go?https://casino-online-xh.site>casino online</a>
<a href=https://www.changetv.kr/M/Login/Logout.aspx?returnUrl=https://casino-online-xh.site>casino online</a>
<a href=http://heshevideos.com/cgi-bin/atx/out.cgi?id=117&tag=top&trade=https://casino-online-xh.site>casino online</a>
<a href=http://google.com.et/url?q=https://casino-online-xh.site>casino online</a>
<a href=https://www.youthink.com/out.cfm?link_id=35591&my_url=https://casino-online-xh.site>casino online</a>
<a href=http://nlamerica.com/contest/tests/hit_counter.asp?url=https://casino-online-xh.site>casino online</a>
<a href=http://teleprogi.ru/go?https://casino-online-xh.site>casino online</a>
<a href=https://google.sk/url?q=https://casino-online-xh.site>casino online</a>
<a href=http://antenna.wakshin.com/wp-content/themes/antena_ri/ss/c_counter.php?&c_id=1824331&url=https://casino-online-xh.site>casino online</a>
<a href=http://d-click.artenaescola.org.br/u/3806/290/32826/1416_0/53052/?url=https://casino-online-xh.site>casino online</a>

casino online

<a href=https://www.awctourspel.nl/affiliate/redir.asp?id=22&url=https://casino-online-xh.site>casino online</a>
<a href=http://uberpray.com/go/?to=https://casino-online-xh.site>casino online</a>
<a href=http://google.la/url?q=https://casino-online-xh.site>casino online</a>
<a href=https://clevelandmunicipalcourt.org/linktracker?url=https://casino-online-xh.site>casino online</a>
<a href=http://kinoradiomagia.tv/forum/away.php?s=https://casino-online-xh.site>casino online</a>
<a href=https://www.mnogo.ru/out.php?link=https://casino-online-xh.site>casino online</a>
<a href=http://www.uniquesexygirls.net/cgi-bin/atc/out.cgi?id=98&u=https://casino-online-xh.site>casino online</a>
<a href=http://m.ok.ru/dk?st.cmd=outLinkWarning&st.cln=off&st.typ=link&st.rtu=/dk?st.cmd=altGroupMediaThemeComments&st.groupId=52948843233457&st.frwd=on&st.themeId=64811574476977&st.page=1&st.unrd=off&_prevCmd=altGroupMediaThemeComments&tkn=9305&st.rfn=https://casino-online-xh.site>casino online</a>
<a href=https://www.top50-solar.de/newsclick.php?id=109338&link=https://casino-online-xh.site>casino online</a>
<a href=https://www.realcarboncredits.com/bikinihaul/link.php?link=http://www.casino-online-xh.site>casino online</a>
<a href=http://my-yo.ru/out.php?link=https://casino-online-xh.site>casino online</a>
<a href=http://snz-nat-test.aptsolutions.net/ad_click_check.php?banner_id=1&ref=https://casino-online-xh.site>casino online</a>
<a href=https://live.warthunder.com/away/?to=https://www.casino-online-xh.site>casino online</a>
<a href=https://images.google.com.uy/url?q=https://casino-online-xh.site>casino online</a>
<a href=https://www.designguide.com/redirect.ashx?url=https://casino-online-xh.site>casino online</a>

Дубликаты гос номер на автоо

(Gregoryced, 2022.04.04 14:26)

<a href=https://guard-car.ru/>номера по новому гост</a>
<a href=http://guard-car.ru>http://www.guard-car.ru/</a>
<a href=http://www.mbcarolinas.org/?URL=https://guard-car.ru/>http://www.google.im/url?q=https://guard-car.ru/</a>
https://www.guard-car.ru

порно онлайн сын

(Stephentet, 2022.04.04 12:15)

хорошую онлайн порно секс <a href=https://bazaporno.xyz/>БАЗА ПОРНО</a>

бесплатно порно девушку большой член <a href=https://bazaporno.xyz/search/%D0%9A%D1%83%D0%BD%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B3%D1%83%D1%81/>порно кунилингус фемдом по русски </a>

<a href=http://rongyaoro.joinbbs.net/viewthread.php?tid=333&extra=>смотреть порно домашнее член</a>
<a href=http://www.scheidungsanwalthamburg.net/unterhalt-nach-der-scheidung/#comment-59941>порно большими ебут баб</a>
<a href=https://www.tuomaskarhunen.com/command-outpost-crucible-guadalcanal/#comment-89162>русское порно онлайн без смс</a>
<a href=https://www.hamsy.net/palaute/?x124052=-1053019&Action=Confirm&%2Apsid=1649051300-1053022-6de595d854e1353956c1a7d2fc7d3cdf&R=242815>порно много больших</a>
<a href=https://bluegodaftermath.blog.ss-blog.jp/2022-03-31?comment_success=2022-04-04T18:53:42&time=1649066022>порно онлайн девственницы</a>
<a href=https://organikkullanat.com/2020/10/22/hello-world/#comment-384>порно молодой зять</a>
<a href=https://nuvo.solutions/2020/05/now-might-be-the-time/#comment-15918>порно по кругу домашнее</a>
<a href=https://terepasztalh0.eoldal.hu/cikkek/egyeb/vendegkonyv.html#block-comments>красивое порно в чулках</a>
<a href=http://niimigas.com/publics/index/5/b_id=9/r_id=1/fid=c48417365384780396e68f14d0ac2073>порно молодые спортивные</a>
<a href=http://lider-krym.ru/news/pesochnicy?page=52#comment-2780>порно зрелые дырки</a>
c649b67

lkjhgfder

(Danialnah, 2022.04.04 10:17)

<a href=https://ostrov-nevest.ru/services/transport-dlya-svadby>лимузины Ярославль</a>


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131

Következő »