Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


kezdolap1.jpgjatekok1.jpgletoltes1.jpg

League of Legends Elo Boost

 

 

 

4.19 Patch

Kha'Zix - the Voidreaver

Magyar Kha'Zix Jungle Guide

"Change is good!"

khazixxx.jpg

 

Sziasztok!
Betrayer33 vagyok EUNE
Platinium 2
https://www.facebook.com/Betrayer33 Likeokat Megköszönöm :)
és ez itt az én Kha'Zix Jungle Magyar Guide-om :)

flash.pngsmite.png

 

Runes and Masteries

 

khazixrunes.jpg

khamasteriesnew.png

 

RUNEOK:

Lila: Greater Quintessence of Attack Damage 3x

Sárga: Greater Seal of Armor 9x

Kék: Greater Glyph of Scaling Magic Resistance(27 Magicres at Level 18) 9x

Piros: Greater Mark of Armor Penetration 9x

 

Spellek Maxolási sorrendje:

khazixskillorder.jpg

Spell Evolve: W,E,Q vagy Q,E,R (ez esetben a Q-t is maxoljuk először)

 

Build:

Kezdés:

 machete.pnghppoti.pngx4   warding-totem.gif

Folytatás:

spiritstone.pnglongsword.pngboots_of_speed_item.pnglongsword.png ------->  mercury.pngelderlizzard.pngbrutalizer.pngtiamat.png

Általános Full Build:

mercury.pngelderlizzard.pnghydra.pngyoumuu-s_ghostblade_item.pnglastwhisperer.png --->Lizzard Elder helyett késöbbblackcleaver.png

Utólsó itemnek ezek közül válassz egyet helyzettől függően:

ga.pngbanshees.pngranduins.png

Egyéb szituációs itemek:

blackcleaver.pngquicksilversword.pngmawofmalmortius.png

 

Kha'zix előnyei/hátrányai:

Előnyök:
+Jó jungle clear time
+Mobilis
+Hatalmas Sebzés
+Jó ganker
+Elég jó carry soloQ-ban

Hátrányok:
-Nehéz pozícionálni
-Squishy
 

Képességek:

 

 khazix-unseen-threat.pngPasszív (The Unseen Threat)
Gankelésre nagyon jó passzív, slowol illetve plus dmg ami levelenként scale-el, csak annyit kell csinálnod hogy bele autoattackolsz az ellenfélbe és le is lesz slowolwa, amit folytathatsz W slowal, illetve az ultival össze van hangolva, ugyanis az ulti áltat újra feljön a passzív (ha az ellenfélnek láthatatlanná válsz, feljön a passzív), így akár 6 secig is letudsz slowolni valakit egy ganken.

 

khazix-taste-their-fear.pngQ (Taste Their Fear)
Kha'zix main sebzése. Nagyon jó base dmg-e van, viszont ad-vel is jól scale-el, tehát ezért is jó neki a korai és a késöbbi armor penetration (páncél áthatolás). Ha valaki isolated (azaz nincs közelében csapattársa/minionok) akkor hatalmas bónusz sebzést kap ami Evolve-al mégtöbb lesz, e miatt khazix egy nagyon erős duelist az egyedül bojongó ellenfelek ellen (mi is vigyázzünk khazix ellen ha egyedül vagyunk). Ha ezt a képességet Evolveoljuk először, akkor próbáljunk meg odafigyelni ha valaki isolated, mert nagyon könnyen veszélybe sodorhatjuk és le is vadászhatjuk.
 

 

khazix-void-spike.pngW (Void Spike)
Kha'zix sustain, CC, poke képessége. Jungleben jó sustaint ad, gankelésnél slow effektívebbé tevése (AA+W), vannak akik azt mondják hogy nem érdemes ezt a spellt Evolveolni, mert waveclear úgyis van a Ravenous Hyda itemből, illetve nem stackel a kilőtt slow, viszont szerintem igenis elég kemény az a 20%-ról 50%-ra erősített Slow, illetve a három irányú lövése kb lehetetlenné teszi hogy dodgeolja az ellenfél, siegelésnél mégnagyobb előny hogy nem csak az ADC, vagy a MIDlaner pokeol, hanem még a Jungler is aminek az 50%os pokeja méginkább lehetővé teszi hogy a Midlaner vagy az Adc könnyebben betaláljon a pokejaival.

 

khazix-leap.pngE (Leap)
Ez Kha'zix AoE Gap closerje, amit inkább csak gapcloserként használnak de van egy kis AoE dmg-e ami szintént nemrossz. Ha ezt a spellt Evolve-oljuk, Kha'zix sokkal nagyobbat fog ugrani ami a simaspellből eredő gapcloserek legnagyobbjai közé tartozik, illetve Kill és Assistoknént resetel a cooldownja, ami tökéletes a teamfightbani újrapozícionáláshoz, vagy hasonlóan mitn Katarinával, egymás után sorban elkezdhetjük levadászni ide oda ugrálásokkal az ellenfeleket. Ennek a spellnek az evolve-olását semmiképp nem hagynám ki.

 

khazix-void-assault.png R (Void Assault)
Ez Kha'zix túlélő gapcloser és CC képessége. Túlélést ad a láthatatlansága miatt, így skillshotokkal nehézkesen fognak eltalálni, AoE-kal még talán és persze a nyomodat is vesztik egy kis időre, Gapcloser képesség mer movementspeedet ad, illetve CC mert újra felhozza a passzívodat. Ha evolve-oljuk, akkor 3szor tudunk láthatatlanná válni 2 helyett, illetve 1 sec helyett 2 secig leszünk láthatatlanok.
Én azért nem pártolom ennek a spellnek az evolveját, mert egy orace lens-el nagyon könnyű counterelni, vagy csa kszimplán egy vision wardal, így a CC, túlélés, gapcloserből csak egy movementspeed boost gapcloserünk marad ami messze nem olyan jó mint egy W evolve nagy AoE dmgel 50%os slow CC-vel.
 

 

Kitérés az Itemekre

 

elderlizzard.pngSpirit of the Elder Lizzard
Ez a legjobb jungler item Kha'zixnak, sustain, mana töltés, gold plusz miatt, Wringle's Lanters felejtsük is el.

mercury.pngMercury's Treads
Mindenképp ezt a cipőt vegyük ha az ellenfél teamben erős a CC, de a Mobility Boots is egy elég jó opció a korai fázisban, hogy hatékonyabbá tegye a roamolást. Cd red-es cipő is szóba jöhet, de én melee squishy fightereken szinte kötelezőnek találom azt a magic resist mennyiséget illetve Tenacityt amit a Mercury's Treads ad.

lastwhisperer.pngLast Whisper
Nagy base dmg-hez egy fincsi armorpenetration mennyiség. 35% Arp + 40 Ad tökéletes ahhoz hogy Carryket és Tankokat egyaránt szétkapjunk.

hydra.pngRavenous Hydra
Tökéletes item mint Flat Ad, AoE, Burst, Sustain.Játék elején ha már meg van a Tiamat, hihetetlen gyors jungle clear time-unk lesz, már a hp regen is elég sustaint ad, illetve az early gankeken a plus Burst amit ad az tökéletes.

blackcleaver.pngBlack Cleaver
Ezt az itemet picit a játék késöbbi fázisaira tartogatnám amikor már elkezdenek még inkább Armort stackelni az ellenfél teamben, illetve az armor/leveljük is elért már egy bizonyos számot, de ne felejtsük el hogy a Brutalizer korai megvásárlása viszont elég jó a CDred, armorpen és az Ad mennyisége miatt, viszont Black Cleavert Rusholni azért nem érdemes, mert viszonylag drága item a korai hatékonyságához képest, viszont a késöbbi fázisokban tökéletes.

youmuu-s_ghostblade_item.pngYoumuu's Ghostblade
Black Cleaver helyett egy opció, vagy Elder Lizzard lecserélése Late Game Fullbuild után.
Nagyonjó 1v1 item, az AS és a MS Activeja miatt, chaselni tökéletes vagy melee fightolni, illetve a 15% crit pluszba nemjön rosszul egyáltalán.

mawofmalmortius.pngMaw of Malmortius
Nemrossz opció, ha az ellenfélnél erős Ap carry van mint pl: Syndra, Orianna vagy Karthus, def itemként nemrossz hogy sok magic resist mellé még sok Ad-t is ad.

banshees.pngBanshee's Veil
AP Teamcomp ellen elég jó tud lenni ez az item, spellshield, magic resist és hp mennyiségből is ad rendesen, vagy előfordulhat az is, hogy Squishy teamed van akik mind arra várnak, hogy te legyél az engager, ilyenkor nagyon jó tud lenni ez az item hogy ne csukjanak egyből össze amit ráugrasz valakire és miután lenyomtál egy szép mennyiségű sebzést, még élve ki is tudsz akár ugrani.

randuins.pngRanduin's Omen
Bármi probléma lenne az ellenfél adc-vel, ez az item tökéletes ellene, hogy ne tudjon a halálba kite-olni, illetve ha az ellenfél full ad, pl yasuo mid, riven top, vi jungle, ez az item teljesen jól szolgál, plusz segít nekünk is kiteolni a melee ad ellenfeleket.

ga.pngGuardian Angel
Last itemnek kell egy Defensive, a Ga elég jó armor és magicres mennyiséget ad, illetve egy "második életet" ami a lategame teamfightokban elég jóljön

quicksilversword.pngMercurial Scimitar
Nos ez az Item elég drága (3700), de nagyon megtudja érni. Érdemes ezt venni ha az ellenfélnek vannak elég veszélyes képességei ránk nézve, mint pl Warwick Ultimateje, vagy Malzahar Ultimate, amik ellen nem használ a sima tenacity és mindenképpen Cleanselnünk kell, ez lehet akár egy ellenfél Zed-nek a DeathMarkja is.
Persze emellett még elég szép mennyiségű Ad-t is ad (80) plusz Magic Resistance (45), és mivel melee-k vagyunk, ezért még plusz 50% movement speed-et is ad 1 másodpercre, de én nem feltétlen szoktam Kha'zix buildbe belerakni sőt.

 

 

 Summoner Spellek:

 

Flash
flash.png
Kha'zixnak nagyon fontos a jó pozícionálás, ezért a flash egy tökéletes Summoner Spell, Assassinoknak életmentő is tud lenni nagyon sok helyzetben a flash illetve a gapcloser nekik sosem árt.

 

Smite
smite.png
Ez egy Jungler Guide, tehát smite-ot egyértelműven viszünk, nem érdemes fölösen bohóckodni.

 

Teleport
tp.jpg
Junglereknek Smite mellé nemrossz opció a Teleport főleg Assassinoknak, de csak akkor ha meg is tanuljuk jól kihasználni és nem kerülünk sűrűn pozíción kívül ami halálunkat okozhatja nagyon sok esetben a flash hiány miatt.
 

Pár Jungler Tipp:

Lehetőleg kezdjünk mindig a Botlane oldali Buff-nál, mert ott mindig erősebb segítséget tudunk kapni, meg aztán Top és Mid lanereknek 1-2 minion és kis xp mennyiség is sorsdöntő tud lenni a lane nyerésben, míg botlane-en ez kevésbbé számottevő. Tehát ha Blue Side-on vagyunk akkor Rednél kezdünk, ha Purple Side-on vagyunk akkor Bluenál.

Az első Buffunk után csak egy jungle campet szoktam megcsinálni, mert azután feljön a Smiteom és azzal megyek is a következő Buffra, ami után jön a lane felmérés és gankelés, persze ha egy overextended lanet nem találsz, és az ellenfél lane-erek elég mobilitással rendelkeznek már early-be, akkro fölösen ne gankeljünk, viszont topra mindenképp felszoktam menni akár csak Dewardolni vagy ha a csapattárs Toplanerem overextendel akkor akár bewardolom, vagy várok egy picikét hátha countergankelni kell.

Mint Kha'zix, semmiképp ne játszunk "jószívű bogárkát" aki minden killt a lanerének ad, sőt menjünk rá arra hogy ha lehet minenképp mi kapjuk a killt, na persze ráFlashelni nem kell az épp beignite-olt 10 hp-s ellenfélre, de a lényeg hogy Kha'zix egy assassin, meg aztán carryzni akarunk ugyebár. Azzal nemérünk semmit ha minden killt elosztunk majd kiderül hogy az egész team ful useless, semmit nemtud kezdeni a killekkel stb.. Carryzni akarunk tehát nekünk kell a kill hogy akcózzunk illetve elég erősek legyünk szinte minden Akcióhoz.

Wardolás:

Igen! wardolni kell, jungler vagy és fontos szereped van arra hogy legyen a csapatodnak Map Controllja. A Wardolás nem csak a te csapatod fogja segíteni hanem saját magadat is. Megakadályozod hogy az ellenfél jungler szétgankeljen mindenkit, illetve te se fogsz váratlan roamoló midlaner és junglert egyszerre az arcodbakapni, vagy egy Hirosimai counterjungelezést ami az egész erdődet kiírtotta a drake-ektől, buffoktól kezdve a lidércszarokig meg a kisfarkasok. Szokd meg hogy mindig amikor hazateleportolsz, veszel legalább 1 kicseszett wardot!!! nem nehéz, nem fáj, és egy kis idő után észre is fogod venni tömkellegével hogy "JÉÉÉ már megint nem vertek szarrá mer láttam hogy jönnek a ward miatt", vagy "JÉÉÉ már megint kinyírtam ezt a szerencsétlent, mer láttam hogy 30% hp 0 manával megy csinálni a következő buffját", és ez tényleg csak ennyi.

 

KÉP A LEGFŐBB WARD POZÍCIÓKRÓL:

trolwarding.jpg

Najó ennyi talán nem kell, meg nem is lehetséges, viszont ez igen és ezek helye fontos is:

mapwardingasjungler.jpg

Piros: Ellenfél wardok, illetve ahova a lanereidnek kellene wardolni.

Fekete: Ahova neked érdemes wardolni a jungeled védelme érdekében.

Kék: Ezek pedig azok a helyek, ahol az ellenfél jungler sűrűn megfordul. Ezek a helyek wardolása elég fontos, ugyanis sűrűn kap információt a csapatod az ellenfél jungler helyéről fenyegetéséről.

Lila: Pinkwardok általános helye.

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

mods for minecraft 1.14.3

(minecraft-modscraft, 2022.04.06 05:23)

<a href=https://minecraft-modscraft.com>how to make mods for minecraft</a>

Here you can download the newest and most popular mods for minecraft for the duration of free. Minecraft mods require deliver your profession much more interesting, revitalized items, animals and monsters will-power appear in it. We be experiencing mods in behalf of mobs and monsters, mods in search weapons to neutralize enemies, mods as a replacement for cars and planes to tours everywhere the globe, tech mods for lovers of mechanisms, mods for wizardry through despite those who beau the unknown and innumerable other unperturbed mods. The most appropriate minecraft mods mods.
<a href=https://minecraft-modscraft.com>mods for minecraft pe 12.3</a>

iptv

(PatrickSaith, 2022.04.06 04:54)

<a href=https://www.sahadaniptv.com>iptv</a>

отмостка дома

(Davidcheep, 2022.04.06 01:14)

<a href=http://otmostka-doma.ru/>отмостка дома</a>

Double game - порядок вид развлечения

(JamesDramp, 2022.04.06 00:35)

Fast game - прекрасный метод моментально познать фортуну. Во раунде данного порядка принимет участие в целом 3 игрока со лимитированием наибольшей ставки. Чемпион приобретет вклад троих инвесторов.
Double game - порядок вид развлечения, во коем Вам сможете получить монеты (денежная еденица обслуживания) также поменять их в скины с Торгового Центра. Отгадайте триумфальный тон также возвращайте собственную ставку во 2х либо 14ти сложном объеме.
<a href=https://bit.ly/csgofast-2022-csgo-fast>ксгофаст</a>

красивое порно большие сиськи красивые жопы

(RobertSpalf, 2022.04.06 00:34)

русское порно зрелых жен частные <a href=https://9porno9.xyz/>Инцест секс</a>

порно подростки большие <a href=https://9porno9.xyz/search/%D0%98%D0%BD%D1%86%D0%B5%D1%81%D1%82/>порно инцест отец скачать </a>

<a href=https://sandyscleaningservicesnc.com/product/one-bedroom/comment-page-187/#comment-24507>смотреть порно домашнее 2020</a>
<a href=https://petit-riku.blog.ss-blog.jp/2014-11-11?comment_fail=1#commentblock&time=1649110905>порно красивые бабки</a>
<a href=https://jashis.org/2021/06/08/partners-meeting-feasibility-study-tour/#comment-848>русское порно смотреть бесплатно</a>
<a href=https://blogeducacaofisica.com.br/reabilitacao-da-doenca-de-parkinson/#comment-3058>секс порно молодая братья</a>
<a href=http://114.207.244.65/restaurants/282>порно молодых онлайн бесплатно в хорошем качестве</a>
<a href=http://www.thecornerstorechef.com/blog-post-title/#comment-1664>секс порно кончил красиво</a>
<a href=https://lsmltd.co.nz/lsm-evo-track?page=102#comment-5137>порно сует в анал</a>
<a href=https://add1games.com/view/105.html#message>порно большой язык</a>
<a href=https://www.forumtrabzon.net/haber-formu/57756-and.html#post192573>домашнее порно смотреть онлайн бесплатно</a>
<a href=http://88846333.cn/default.aspx?t=guestbooklist>порно про большие сиськи</a>
9d9f8c6

ЯЗЫК нас огромный навык во производстве

(ScottEruFf, 2022.04.06 00:31)

ЯЗЫК нас огромный навык во фабрике каждого объекта-формы обычный тоже непростой фигуры. Наши знатоки владеют все шансы проконсультировать во задачах принадлежащих со созданием. Я прем обязанность из-снаружи штрих также долгий срок жизни вашего продукта. С большим жаждой появимся содействие во осмотру этот чи иной-в этаком случае новейших мыслей.
Поподробнее: https://stolvam.ru/products/stoleshnica-v-vannuyu-iz-iskusstvennogo-kamnya-novosibirsk

9 Visionary Vulkan Vegas Ideas Visionary Vulkan Vegas Ideas

(vegasvulkanorelo, 2022.04.06 00:09)

Started operating in 2016, holding Curacao video gaming license is a dependable bookie offered online. It is the customers of Vulkan Vegas who can analyze the company's prospects, seeing what large steps the on-line casino and bookmaker is creating. For brand-new users, as well as for knowledgeable players, the bookie has an intriguing bonus offer program. The customer support is additionally excellent where you can get in touch with their assistance group 24 7, via <a href=https://asiantsgirls.com/cgi-bin/top100/out.cgi?id=ssurp&url=https://casino-en-vulkan.site>Vulkan Vegas</a> split second chat, e-mail as well as through a phone call. After a quick enrollment, you can play as well as bet, you can just withdraw your revenues after finishing the full enrollment by e-mail. All you require to do is experience the <a href=https://casino-en-vulkan.site>Vulkan Vegas </a> registration treatment and also make a deposit;- In enhancement to betting, there is also a benefit make up casino video games. Even if you play a brand-new game every <a href=https://casino-en-vulkan.site>vulkan casino </a> day, it will take you over 20 years to play each of the 7,500 games.

JamesDon

(JamesDon, 2022.04.05 22:56)

<a href=https://python-course.ru/>Онлайн курсы с дипломом</a>

Lawyer

(Michaelguisk, 2022.04.05 20:10)

Получить услуги и консультацию юристов можно как офисах компании, так и онлайн. Задайте вопрос по телефону, мессенджер WhatsApp или оставьте заявку на обратный звонок через форму обратной связи. Для проведения консультации юрист соответствующей тематики свяжется с вами в ближайшее время <a href=http://advokat-gavrilova33.ru/>барнаул консультация юриста</a>

порно массаж зрелых

(DennishoN, 2022.04.05 19:36)

секс порно сиськи анал <a href=https://pizdato.vip/>Порно фильмы</a>

порно русые скачать <a href=https://pizdato.vip/search/%D0%A3%D0%B7%D0%B1%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%B5/>узбекский порно ебут жопу </a>

<a href=http://raritet-nsk.ru/articles/1401382800/farfor-dorozhe-zolota?page=37#comment-2849>порно девочки больший сиськи</a>
<a href=https://kauju-th.com/publics/index/3/b_id=683/r_id=3/step=confirm/fid=50a2b85aa24db02a14ebcfa1807b4bc9>бесплатное порно писек девушек</a>
<a href=https://hitotsubunomugi.jp/pages/9/step=confirm/b_id=34/r_id=2/fid=1c01eee18dfe3a618c6aeb314134141f>смотреть бесплатно порно видео в качестве</a>
<a href=http://viveroselguardian.mex.tl/?gb=1#top>порно дамы скачать бесплатно</a>
<a href=http://kimonosha.ru/blog/ris-dlya-krasoty-kozhi/#comment482>порно школьница с большими</a>
<a href=http://www.kindofcooking.com/spicy-fried-chicken-bites-aka-chicken-pakora/#comment-8455>красивое порно на кровати</a>
<a href=https://www.cybersonicsteel.com/index.php?/entry/12-mastering-the-facebook-algorithm/page/63/#comment-1563>красивое корейское порно</a>
<a href=https://xlasiari.webs.com/apps/guestbook/>порно скачать торрент бесплатно в хорошем качестве</a>
<a href=https://bp46.net/beogaming/#comment-310>порно красивая грудь</a>
<a href=http://www.stek.cz/svatekhudby/2007/forum.htm>порно большие сиськи с сыном</a>
649b676

mantul88 slot online

(WilliamShete, 2022.04.05 16:55)

<a href=https://35.240.186.245/mantul88>mantul88 slot online</a>

real money online casino in australia

(casino-online-pa, 2022.04.05 16:48)

<a href=https://casino-online-pa.site>usa online casino</a>

But before you still start looking in search the casino locality that pass on for you first-rate, it is benefit asking if online gambling is rightful in Pakistan? in all events, if they demand to caper online casino for the treatment of real banknotes, Pakistanis sire a widespread variety of websites available.
<a href=https://casino-online-pa.site>bolivian online casino</a>

online casino reviews

(MathewItady, 2022.04.05 16:30)

online best casino
us casino online
best online casino australia
best online casino uk
best online casino
sex and the city free online casino games
usa casino online
online casino with real money
top online casino argentina
malaysia casino online

<a href=http://forum.setter.kz/go.php?https://casino-online-pa.site>online casino reviews</a>
<a href=http://livedata.ir/main/link.php?site=https://casino-online-pa.site>online casino reviews</a>
<a href=http://click.app4mobile-services.biz/storeLink/?url=https://casino-online-pa.site>online casino reviews</a>
<a href=http://clients1.google.com.co/url?q=https://casino-online-pa.site>online casino reviews</a>
<a href=http://nude-virgins.info/cgi-bin/out.cgi?ses=JLNVCWg7tj&id=393&url=https://casino-online-pa.site>online casino reviews</a>
<a href=http://www.xxxmatureclips.com/cgi-bin/atx/out.cgi?trade=https://casino-online-pa.site>online casino reviews</a>
<a href=http://neurostar.com/de/redirect.php?url=https://casino-online-pa.site>online casino reviews</a>
<a href=https://maps.google.gm/url?q=https://casino-online-pa.site>online casino reviews</a>
<a href=http://www.mistress-and-slave.com/cgi-bin/out.cgi?id=goddessf&url=https://casino-online-pa.site>online casino reviews</a>
<a href=http://anorexicporn.net/cgi-bin/atc/out.cgi?id=19&u=https://casino-online-pa.site>online casino reviews</a>
<a href=https://www.penkethprimary.co.uk/warrington/primary/penketh/CookiePolicy.action?backto=https://casino-online-pa.site>online casino reviews</a>
<a href=https://codhacks.ru/go?https://casino-online-pa.site>online casino reviews</a>
<a href=https://na.eventscloud.com/emarketing/go.php?i=409508&e=&l=https://casino-online-pa.site>online casino reviews</a>
<a href=http://salehard.buyreklama.ru/eshoper-go?r=https://casino-online-pa.site>online casino reviews</a>
<a href=https://maps.google.co.ls/url?q=https://casino-online-pa.site>online casino reviews</a>

online casino reviews

<a href=http://m.rokyu.net/jump.php?u=https://www.casino-online-pa.site>online casino reviews</a>
<a href=https://deairank.mistypark.com/01/out.cgi?id=urashi10&url=https://casino-online-pa.site>online casino reviews</a>
<a href=https://prmac.com/external_link.php?release=50675&l=1&url=https://casino-online-pa.site>online casino reviews</a>
<a href=https://mojoreads.de/redirect?url=https://casino-online-pa.site>online casino reviews</a>
<a href=https://maps.google.co.ug/url?sa=t&url=https://casino-online-pa.site>online casino reviews</a>
<a href=http://len_obl.allpn.ru/redirect/?url=https://casino-online-pa.site>online casino reviews</a>
<a href=https://www.financialcenter.com/ads/redirect.php?target=https://casino-online-pa.site>online casino reviews</a>
<a href=https://pakopako.misty.ne.jp/old/out.cgi?id=palette&url=https://casino-online-pa.site>online casino reviews</a>
<a href=http://leadmarketer.com/el/lmlinktracker.asp?H=eCtacCampaignId&HI=HistoryId&C=ContactId&L=eLetterId&A=UserId&url=https://casino-online-pa.site>online casino reviews</a>
<a href=http://www.grulic.org.ar/cgi-lurker/jump.cgi?doc-url=https://casino-online-pa.site>online casino reviews</a>
<a href=http://www.uzo.matrixplus.ru/out.php?link=https://casino-online-pa.site>online casino reviews</a>
<a href=http://aio.menhict.com/url?q=https://casino-online-pa.site>online casino reviews</a>
<a href=http://pet.myhome.cx/linkx/out.cgi?id=913434&cg=1&url=casino-online-pa.site>online casino reviews</a>
<a href=https://www.edamam.com/widget/nutrition.jsp?widgetKey=f8ad56f8-1cbd-44e4-bb70-872961260c95&url=https://casino-online-pa.site>online casino reviews</a>
<a href=http://bestwelder.ru/bitrix/rk.php?id=13&site_id=s1&event1=banner&event2=click&event3=1+/+13+right+&goto=https://casino-online-pa.site>online casino reviews</a>

pills viagra pharmacy 100mg

(Bobbygal, 2022.04.05 16:26)

canada pharmacy online <a href=https://keuybc.estranky.sk/clanky/30-facts-you-must-know--a-covid-cribsheet.html#>online order medicine </a>
walmart pharmacy viagra <a href="https://weruybsd.fireblogz.com/39575666/four-issues-to-do-immediately-about-online-pharmacies#">pharmacie </a>
canadian pharmacy cialis 20mg https://weruybsd.fireblogz.com/39575666/four-issues-to-do-immediately-about-online-pharmacies

vegas11

(Howardawalt, 2022.04.05 11:46)

<a href=https://www.vegas11register.com/>vegas11 best online games in india</a>

отмостка дома

(Davidcheep, 2022.04.05 09:46)

<a href=http://otmostka-doma.ru/>отмостка дома</a>

buy term papers online

(Undind, 2022.04.05 09:22)

doing community service for kids essay example <a href="https://researchpapershelponline.net/">help with creating a thesis statement</a> statement of purpose foreign service essay doc

mantul88 slot online

(BillyVitty, 2022.04.05 09:06)

<a href=https://35.240.186.245/mantul88>mantul88 slot online</a>

online casino latvia

(Stevencot, 2022.04.05 09:05)

optibet online casino
online casino europe
feniks online casino
olympic casino online lv
online casino andorra
real money online casino
online games casino free slot machines
klondaika online casino
olympic casino latvia online
slottica online casino indaxis.com

<a href=https://finalcashback.net/link.php?i=4ec4a98f6a6b4&m=54a556a3a9f3e&guid=ON&url=https://casino-online-lv.site>online casino latvia</a>
<a href=http://izhevsk.ru/forum/away?url=https://casino-online-lv.site>online casino latvia</a>
<a href=https://evrycar.ru/goto.php?s=https://casino-online-lv.site>online casino latvia</a>
<a href=https://admsapi.businessweekly.com.tw/?w=19181dd3-38aa-4c64-a436-0a01c8b866df&c=32a3d7c9-9d6a-40b0-97f3-0eb9ef90fa20&p=55a9e0d5-c8ce-48e9-bba2-a71ca0ac4738&a=f9d2b318-8a2b-4058-9436-0275509f9cb2&po=c6507e97-8c3e-4c53-8bec-59fa99e996f9&s=42f91f7c-2ac8-4030-8a16-80fb66810bb2&m=f023e9d0-9875-4a86-a0a4-3c2bd17200c2&u=https://casino-online-lv.site>online casino latvia</a>
<a href=https://www.triumph-neureichenau.de/de/TriumphContent/LeavePage?url=https://casino-online-lv.site>online casino latvia</a>
<a href=http://navi-mxm.dojin.com/cgi-bin/ys/rank.cgi?mode=link&id=3385&url=https://casino-online-lv.site>online casino latvia</a>
<a href=http://images.google.fr/url?q=https://casino-online-lv.site>online casino latvia</a>
<a href=http://google.bf/url?q=https://casino-online-lv.site>online casino latvia</a>
<a href=http://goldankauf-engelskirchen.de/out.php?link=https://casino-online-lv.site>online casino latvia</a>
<a href=http://adapi.now.com/ad/api/act.ashx?a=2&sc=3490&s=30000219&l=1&t=0&c=0&u=https://casino-online-lv.site>online casino latvia</a>
<a href=https://yomoyama-bbs.jp/jump?u=https://casino-online-lv.site>online casino latvia</a>
<a href=http://www.mietenundkaufen.com/cgi-bin/linklist/links.pl?action=redirect&id=3496&URL=https://casino-online-lv.site>online casino latvia</a>
<a href=http://chaku.tv/i/rank/out.cgi?id=YuxIUQSO&url=https://casino-online-lv.site>online casino latvia</a>
<a href=https://maps.google.ki/url?q=https://casino-online-lv.site>online casino latvia</a>
<a href=http://nudeyoung.info/cgi-bin/out.cgi?ses=6dh1vyzebe&id=364&url=https://casino-online-lv.site>online casino latvia</a>

online casino latvia

<a href=http://animalsexporntube.com/out.php?url=https://casino-online-lv.site>online casino latvia</a>
<a href=http://new.futuris-print.ru/bitrix/redirect.php?event1=&event2=&event3=&goto=https://casino-online-lv.site>online casino latvia</a>
<a href=http://google.ro/url?q=https://casino-online-lv.site>online casino latvia</a>
<a href=https://www.allmon.biz/goto.php?url=https://casino-online-lv.site>online casino latvia</a>
<a href=https://www.pharmacydepot.gr/BannerClick.php?BannerID=198&LocationURL=https://casino-online-lv.site>online casino latvia</a>
<a href=https://forum.education-sa.com/redirect-to/?redirect=https://casino-online-lv.site>online casino latvia</a>
<a href=http://idsec.ru/go.php?url=https://casino-online-lv.site>online casino latvia</a>
<a href=https://www.google.com.ar/url?q=https://casino-online-lv.site>online casino latvia</a>
<a href=http://gyvunugloba.lt/url.php?url=https://casino-online-lv.site>online casino latvia</a>
<a href=https://nutritiondata.self.com/facts/recipe/1304991/2?mbid=HDFD&trackback=https://casino-online-lv.site>online casino latvia</a>
<a href=http://brownsberrypatch.farmvisit.com/redirect.jsp?urlr=https://casino-online-lv.site>online casino latvia</a>
<a href=http://hornystockings.com/cgi-bin/at/out.cgi?id=715&trade=https://casino-online-lv.site>online casino latvia</a>
<a href=http://chrison.net/ct.ashx?id=29315c32-6296-4467-966d-2c32a76bd9cb&url=https://casino-online-lv.site>online casino latvia</a>
<a href=http://forum.vestaclub.ru/go.php?https://casino-online-lv.site>online casino latvia</a>
<a href=https://karir.imslogistics.com/language/en?return=https://casino-online-lv.site>online casino latvia</a>

mantul88 slot online

(DarnellMum, 2022.04.05 09:05)

<a href=https://35.240.186.245/mantul88>mantul88 slot online</a>


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131

Következő »