Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


kezdolap1.jpgjatekok1.jpgletoltes1.jpg

League of Legends Elo Boost

 

 

 

4.19 Patch

Kha'Zix - the Voidreaver

Magyar Kha'Zix Jungle Guide

"Change is good!"

khazixxx.jpg

 

Sziasztok!
Betrayer33 vagyok EUNE
Platinium 2
https://www.facebook.com/Betrayer33 Likeokat Megköszönöm :)
és ez itt az én Kha'Zix Jungle Magyar Guide-om :)

flash.pngsmite.png

 

Runes and Masteries

 

khazixrunes.jpg

khamasteriesnew.png

 

RUNEOK:

Lila: Greater Quintessence of Attack Damage 3x

Sárga: Greater Seal of Armor 9x

Kék: Greater Glyph of Scaling Magic Resistance(27 Magicres at Level 18) 9x

Piros: Greater Mark of Armor Penetration 9x

 

Spellek Maxolási sorrendje:

khazixskillorder.jpg

Spell Evolve: W,E,Q vagy Q,E,R (ez esetben a Q-t is maxoljuk először)

 

Build:

Kezdés:

 machete.pnghppoti.pngx4   warding-totem.gif

Folytatás:

spiritstone.pnglongsword.pngboots_of_speed_item.pnglongsword.png ------->  mercury.pngelderlizzard.pngbrutalizer.pngtiamat.png

Általános Full Build:

mercury.pngelderlizzard.pnghydra.pngyoumuu-s_ghostblade_item.pnglastwhisperer.png --->Lizzard Elder helyett késöbbblackcleaver.png

Utólsó itemnek ezek közül válassz egyet helyzettől függően:

ga.pngbanshees.pngranduins.png

Egyéb szituációs itemek:

blackcleaver.pngquicksilversword.pngmawofmalmortius.png

 

Kha'zix előnyei/hátrányai:

Előnyök:
+Jó jungle clear time
+Mobilis
+Hatalmas Sebzés
+Jó ganker
+Elég jó carry soloQ-ban

Hátrányok:
-Nehéz pozícionálni
-Squishy
 

Képességek:

 

 khazix-unseen-threat.pngPasszív (The Unseen Threat)
Gankelésre nagyon jó passzív, slowol illetve plus dmg ami levelenként scale-el, csak annyit kell csinálnod hogy bele autoattackolsz az ellenfélbe és le is lesz slowolwa, amit folytathatsz W slowal, illetve az ultival össze van hangolva, ugyanis az ulti áltat újra feljön a passzív (ha az ellenfélnek láthatatlanná válsz, feljön a passzív), így akár 6 secig is letudsz slowolni valakit egy ganken.

 

khazix-taste-their-fear.pngQ (Taste Their Fear)
Kha'zix main sebzése. Nagyon jó base dmg-e van, viszont ad-vel is jól scale-el, tehát ezért is jó neki a korai és a késöbbi armor penetration (páncél áthatolás). Ha valaki isolated (azaz nincs közelében csapattársa/minionok) akkor hatalmas bónusz sebzést kap ami Evolve-al mégtöbb lesz, e miatt khazix egy nagyon erős duelist az egyedül bojongó ellenfelek ellen (mi is vigyázzünk khazix ellen ha egyedül vagyunk). Ha ezt a képességet Evolveoljuk először, akkor próbáljunk meg odafigyelni ha valaki isolated, mert nagyon könnyen veszélybe sodorhatjuk és le is vadászhatjuk.
 

 

khazix-void-spike.pngW (Void Spike)
Kha'zix sustain, CC, poke képessége. Jungleben jó sustaint ad, gankelésnél slow effektívebbé tevése (AA+W), vannak akik azt mondják hogy nem érdemes ezt a spellt Evolveolni, mert waveclear úgyis van a Ravenous Hyda itemből, illetve nem stackel a kilőtt slow, viszont szerintem igenis elég kemény az a 20%-ról 50%-ra erősített Slow, illetve a három irányú lövése kb lehetetlenné teszi hogy dodgeolja az ellenfél, siegelésnél mégnagyobb előny hogy nem csak az ADC, vagy a MIDlaner pokeol, hanem még a Jungler is aminek az 50%os pokeja méginkább lehetővé teszi hogy a Midlaner vagy az Adc könnyebben betaláljon a pokejaival.

 

khazix-leap.pngE (Leap)
Ez Kha'zix AoE Gap closerje, amit inkább csak gapcloserként használnak de van egy kis AoE dmg-e ami szintént nemrossz. Ha ezt a spellt Evolve-oljuk, Kha'zix sokkal nagyobbat fog ugrani ami a simaspellből eredő gapcloserek legnagyobbjai közé tartozik, illetve Kill és Assistoknént resetel a cooldownja, ami tökéletes a teamfightbani újrapozícionáláshoz, vagy hasonlóan mitn Katarinával, egymás után sorban elkezdhetjük levadászni ide oda ugrálásokkal az ellenfeleket. Ennek a spellnek az evolve-olását semmiképp nem hagynám ki.

 

khazix-void-assault.png R (Void Assault)
Ez Kha'zix túlélő gapcloser és CC képessége. Túlélést ad a láthatatlansága miatt, így skillshotokkal nehézkesen fognak eltalálni, AoE-kal még talán és persze a nyomodat is vesztik egy kis időre, Gapcloser képesség mer movementspeedet ad, illetve CC mert újra felhozza a passzívodat. Ha evolve-oljuk, akkor 3szor tudunk láthatatlanná válni 2 helyett, illetve 1 sec helyett 2 secig leszünk láthatatlanok.
Én azért nem pártolom ennek a spellnek az evolveját, mert egy orace lens-el nagyon könnyű counterelni, vagy csa kszimplán egy vision wardal, így a CC, túlélés, gapcloserből csak egy movementspeed boost gapcloserünk marad ami messze nem olyan jó mint egy W evolve nagy AoE dmgel 50%os slow CC-vel.
 

 

Kitérés az Itemekre

 

elderlizzard.pngSpirit of the Elder Lizzard
Ez a legjobb jungler item Kha'zixnak, sustain, mana töltés, gold plusz miatt, Wringle's Lanters felejtsük is el.

mercury.pngMercury's Treads
Mindenképp ezt a cipőt vegyük ha az ellenfél teamben erős a CC, de a Mobility Boots is egy elég jó opció a korai fázisban, hogy hatékonyabbá tegye a roamolást. Cd red-es cipő is szóba jöhet, de én melee squishy fightereken szinte kötelezőnek találom azt a magic resist mennyiséget illetve Tenacityt amit a Mercury's Treads ad.

lastwhisperer.pngLast Whisper
Nagy base dmg-hez egy fincsi armorpenetration mennyiség. 35% Arp + 40 Ad tökéletes ahhoz hogy Carryket és Tankokat egyaránt szétkapjunk.

hydra.pngRavenous Hydra
Tökéletes item mint Flat Ad, AoE, Burst, Sustain.Játék elején ha már meg van a Tiamat, hihetetlen gyors jungle clear time-unk lesz, már a hp regen is elég sustaint ad, illetve az early gankeken a plus Burst amit ad az tökéletes.

blackcleaver.pngBlack Cleaver
Ezt az itemet picit a játék késöbbi fázisaira tartogatnám amikor már elkezdenek még inkább Armort stackelni az ellenfél teamben, illetve az armor/leveljük is elért már egy bizonyos számot, de ne felejtsük el hogy a Brutalizer korai megvásárlása viszont elég jó a CDred, armorpen és az Ad mennyisége miatt, viszont Black Cleavert Rusholni azért nem érdemes, mert viszonylag drága item a korai hatékonyságához képest, viszont a késöbbi fázisokban tökéletes.

youmuu-s_ghostblade_item.pngYoumuu's Ghostblade
Black Cleaver helyett egy opció, vagy Elder Lizzard lecserélése Late Game Fullbuild után.
Nagyonjó 1v1 item, az AS és a MS Activeja miatt, chaselni tökéletes vagy melee fightolni, illetve a 15% crit pluszba nemjön rosszul egyáltalán.

mawofmalmortius.pngMaw of Malmortius
Nemrossz opció, ha az ellenfélnél erős Ap carry van mint pl: Syndra, Orianna vagy Karthus, def itemként nemrossz hogy sok magic resist mellé még sok Ad-t is ad.

banshees.pngBanshee's Veil
AP Teamcomp ellen elég jó tud lenni ez az item, spellshield, magic resist és hp mennyiségből is ad rendesen, vagy előfordulhat az is, hogy Squishy teamed van akik mind arra várnak, hogy te legyél az engager, ilyenkor nagyon jó tud lenni ez az item hogy ne csukjanak egyből össze amit ráugrasz valakire és miután lenyomtál egy szép mennyiségű sebzést, még élve ki is tudsz akár ugrani.

randuins.pngRanduin's Omen
Bármi probléma lenne az ellenfél adc-vel, ez az item tökéletes ellene, hogy ne tudjon a halálba kite-olni, illetve ha az ellenfél full ad, pl yasuo mid, riven top, vi jungle, ez az item teljesen jól szolgál, plusz segít nekünk is kiteolni a melee ad ellenfeleket.

ga.pngGuardian Angel
Last itemnek kell egy Defensive, a Ga elég jó armor és magicres mennyiséget ad, illetve egy "második életet" ami a lategame teamfightokban elég jóljön

quicksilversword.pngMercurial Scimitar
Nos ez az Item elég drága (3700), de nagyon megtudja érni. Érdemes ezt venni ha az ellenfélnek vannak elég veszélyes képességei ránk nézve, mint pl Warwick Ultimateje, vagy Malzahar Ultimate, amik ellen nem használ a sima tenacity és mindenképpen Cleanselnünk kell, ez lehet akár egy ellenfél Zed-nek a DeathMarkja is.
Persze emellett még elég szép mennyiségű Ad-t is ad (80) plusz Magic Resistance (45), és mivel melee-k vagyunk, ezért még plusz 50% movement speed-et is ad 1 másodpercre, de én nem feltétlen szoktam Kha'zix buildbe belerakni sőt.

 

 

 Summoner Spellek:

 

Flash
flash.png
Kha'zixnak nagyon fontos a jó pozícionálás, ezért a flash egy tökéletes Summoner Spell, Assassinoknak életmentő is tud lenni nagyon sok helyzetben a flash illetve a gapcloser nekik sosem árt.

 

Smite
smite.png
Ez egy Jungler Guide, tehát smite-ot egyértelműven viszünk, nem érdemes fölösen bohóckodni.

 

Teleport
tp.jpg
Junglereknek Smite mellé nemrossz opció a Teleport főleg Assassinoknak, de csak akkor ha meg is tanuljuk jól kihasználni és nem kerülünk sűrűn pozíción kívül ami halálunkat okozhatja nagyon sok esetben a flash hiány miatt.
 

Pár Jungler Tipp:

Lehetőleg kezdjünk mindig a Botlane oldali Buff-nál, mert ott mindig erősebb segítséget tudunk kapni, meg aztán Top és Mid lanereknek 1-2 minion és kis xp mennyiség is sorsdöntő tud lenni a lane nyerésben, míg botlane-en ez kevésbbé számottevő. Tehát ha Blue Side-on vagyunk akkor Rednél kezdünk, ha Purple Side-on vagyunk akkor Bluenál.

Az első Buffunk után csak egy jungle campet szoktam megcsinálni, mert azután feljön a Smiteom és azzal megyek is a következő Buffra, ami után jön a lane felmérés és gankelés, persze ha egy overextended lanet nem találsz, és az ellenfél lane-erek elég mobilitással rendelkeznek már early-be, akkro fölösen ne gankeljünk, viszont topra mindenképp felszoktam menni akár csak Dewardolni vagy ha a csapattárs Toplanerem overextendel akkor akár bewardolom, vagy várok egy picikét hátha countergankelni kell.

Mint Kha'zix, semmiképp ne játszunk "jószívű bogárkát" aki minden killt a lanerének ad, sőt menjünk rá arra hogy ha lehet minenképp mi kapjuk a killt, na persze ráFlashelni nem kell az épp beignite-olt 10 hp-s ellenfélre, de a lényeg hogy Kha'zix egy assassin, meg aztán carryzni akarunk ugyebár. Azzal nemérünk semmit ha minden killt elosztunk majd kiderül hogy az egész team ful useless, semmit nemtud kezdeni a killekkel stb.. Carryzni akarunk tehát nekünk kell a kill hogy akcózzunk illetve elég erősek legyünk szinte minden Akcióhoz.

Wardolás:

Igen! wardolni kell, jungler vagy és fontos szereped van arra hogy legyen a csapatodnak Map Controllja. A Wardolás nem csak a te csapatod fogja segíteni hanem saját magadat is. Megakadályozod hogy az ellenfél jungler szétgankeljen mindenkit, illetve te se fogsz váratlan roamoló midlaner és junglert egyszerre az arcodbakapni, vagy egy Hirosimai counterjungelezést ami az egész erdődet kiírtotta a drake-ektől, buffoktól kezdve a lidércszarokig meg a kisfarkasok. Szokd meg hogy mindig amikor hazateleportolsz, veszel legalább 1 kicseszett wardot!!! nem nehéz, nem fáj, és egy kis idő után észre is fogod venni tömkellegével hogy "JÉÉÉ már megint nem vertek szarrá mer láttam hogy jönnek a ward miatt", vagy "JÉÉÉ már megint kinyírtam ezt a szerencsétlent, mer láttam hogy 30% hp 0 manával megy csinálni a következő buffját", és ez tényleg csak ennyi.

 

KÉP A LEGFŐBB WARD POZÍCIÓKRÓL:

trolwarding.jpg

Najó ennyi talán nem kell, meg nem is lehetséges, viszont ez igen és ezek helye fontos is:

mapwardingasjungler.jpg

Piros: Ellenfél wardok, illetve ahova a lanereidnek kellene wardolni.

Fekete: Ahova neked érdemes wardolni a jungeled védelme érdekében.

Kék: Ezek pedig azok a helyek, ahol az ellenfél jungler sűrűn megfordul. Ezek a helyek wardolása elég fontos, ugyanis sűrűn kap információt a csapatod az ellenfél jungler helyéről fenyegetéséről.

Lila: Pinkwardok általános helye.

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Bitcoin

(JosephNib, 2022.03.09 20:40)

http://mmadnow.org/hello-world/#comment-12031
<a href="https://www.reiter-medienconsulting.de/aktuelles-blog/item/gabal-webtalk-aeaeh-wie-war-nochmal-ihr-name#comment-44764">Bitcoin</a> d6ae89d

Оказание услуги по PBN ссылкам недорого Комсомольское

( izs, 2022.03.09 20:12)

Интернет-реклама по праву стала одним из основных инструментов продвижения товаров равным образом услуг до гроба сегодняшний день. Во многих странах расходы всегда популизаторство в Интернете или Интернет-маркетинг превышают расходы всегда наружную рекламу, рекламу в печатных СМИ в свой черед рекламу перманентно телевидение. в свой черед это конечно оправдано, в частности до какой мере стремительный рост количества пользователей сетью Интернет создает благоприятные условия для развития Интернет-коммерции. Интернет равным образом электронные булка коммуникаций позволяют не в пример куда сократить пора перманентно поиск равным образом обработку информации необходимой для совершения покупки. Сейчас покупателям не нужно ходить по выставкам в свой черед магазинам, чтобы найти необходимый товар как и привлекательные условия покупки. Покупателю за глаза станет ввести интересующий запрос в поисковой системе, после подобрать под себя несколько компаний, из числа первых в результатах поиска, чтобы сделать анализ предложений равным образом подработать заказ. А продавцам товаров и услуг, в свою очередь, чтобы наладить продажи, стоит:
создать веб-сайт симпотный вдобавок удобный для посетителя; правильно подобрать поисковые запросы; оптимизировать страницы веб-сайта; заказать распространение сайта , которое позволит ссылкам на веб-сайт оказаться в первой десятке результатов поиска таких популярных систем, насколько Google или Yandex.
Ведь без усилий, заместо выше позиция в поисковой выдаче, тем выше шансов продать товар или услугу. Дополнительные технологии продвижения позволяют сделать позиции сайта в результатах поиска более стабильными, а равным образом увеличить плотность упоминания о бренде, товаре, услугах.
Создание также раскрутка сайтов - наша часть!
Interpult специализируется повсечастно комплексном Интернет-маркетинге, а практически перманентно комплексном продвижении в Интернете бизнеса наших клиентов. Являясь профессионалами, мы готовы выполнить практически любую задачу по продвижению товаров, услуг, компаний, брендов, проектов, сайтов, Интернет-магазинов в Интернете. Мы являемся проводниками комплексного подхода в Интернет-продвижении и в какой степени показала практика, это единственно верный подход, который позволяет достигнуть максимальной эффективности.
Наши комплексные решения индивидуальны как и направлены всегда достижение максимального результата.
Наша миссия: способствовать продвижению товаров как и услуг наших клиентов за счет использования эффективных Интернет-технологий, а как и внедрения инновационных подходов для создания возможностей укрепления равным образом повышения своих рыночных позиций.

Interpult

https:///torgovaya.xyz/seo Продвигай сайт статьями и попади в ТОП

<a href=http://nagata-kk.sakura.ne.jp/sb2010/log/eid221.html?>Оказание услуги по размещению статей на блогах web 2.0 недорого в городе Лутугино</a> ddd929c


@rr

generic viagra online

(Bobbygal, 2022.03.09 19:32)

canadian pharmacy online viagra <a href=https://disvaiza.mystrikingly.com/#>canadian online pharmacies legitimate </a>
pharmacy on line <a href="https://telegra.ph/Technology-A-linchpin-To-Maintain-Businesses-Handle-Remote-Workforce-Amid-Pandemic---Technology-02-16#">pharmacy </a>
online pharmacy busted https://medicine-online.estranky.sk/clanky/understand-covid-19-and-know-the-tricks-to-avoid-it-from-spreading-----medical-services.html

RandyRuisy

(Andrewnew, 2022.03.09 18:53)

<a href="https://www.facebook.com/profile.php?id=100067515052592">guadagnare bitcoin ogni ora</a>
<a href="https://www.facebook.com/profile.php?id=100072320782726">como ganar dinero con criptomonedas</a>
<a href="https://www.facebook.com/profile.php?id=100072044539422">bitcoin kurs app</a>
<a href="https://www.instagram.com/bitcoin_fur_das_ergebnis/">bitcoin trading erfahrung</a>
<a href="https://www.instagram.com/bitcoin_for_earnings/">1 btc for free</a>

<a href="http://faingainshop.com/effects-on-other-organs/#comment-19332">RandyHop</a> d6ae89d

Услуга по размещению статей на блогах web 2.0 эффективно в городе Махачкала

( dyc, 2022.03.09 18:29)

Интернет-реклама по праву стала одним из основных инструментов продвижения товаров равным образом услуг перманентно сегодняшний гололедица. Во многих странах расходы до гроба популизаторство в Интернете или Интернет-маркетинг превышают расходы перманентно наружную рекламу, рекламу в печатных СМИ как и рекламу в любой момент телевидение. вдобавок это конечно оправдано, на выдержку до чего стремительный рост количества пользователей сетью Интернет создает благоприятные условия для развития Интернет-коммерции. Интернет в свой черед электронные хлебушек коммуникаций позволяют гораздо сократить отрезок времени в любой момент поиск также обработку информации необходимой для совершения покупки. сегодня покупателям не стоит только ходить по выставкам как и магазинам, чтобы найти необходимый товар равным образом привлекательные условия покупки. Покупателю довольно ввести интересующий концентрирование в поисковой системе, позднее выбрать несколько компаний, из числа первых в результатах поиска, чтобы сделать анализ предложений равным образом приобрести заказ. А продавцам товаров и услуг, равно как, чтобы наладить продажи, есть смысл:
создать веб-сайт симпотный в свой черед удобный для посетителя; правильно подобрать поисковые запросы; оптимизировать страницы веб-сайта; заказать простирание сайта , которое позволит ссылкам повсечастно веб-сайт оказаться в первой десятке результатов поиска таких популярных систем, до чего Google или Yandex.
Что ни говори запросто, в награду выше позиция в поисковой выдаче, тем ранее шансов продать товар или услугу. Дополнительные технологии продвижения позволяют сделать позиции сайта в результатах поиска прежде всего стабильными, а равным образом увеличить плотность упоминания о бренде, товаре, услугах.
Создание в свой черед раскрутка сайтов - наша рукоделие!
Interpult специализируется повсечастно комплексном Интернет-маркетинге, а фактически в любой момент комплексном продвижении в Интернете бизнеса наших клиентов. Являясь профессионалами, мы готовы выполнить практически любую задачу по продвижению товаров, услуг, компаний, брендов, проектов, сайтов, Интернет-магазинов в Интернете. Мы являемся проводниками комплексного подхода в Интернет-продвижении как и насколько показала практика, это единственно верный подход, который позволяет достигнуть максимальной эффективности.
Наши комплексные решения индивидуальны также направлены до гроба достижение максимального результата.
Наша миссия: способствовать продвижению товаров вдобавок услуг наших клиентов за счет использования эффективных Интернет-технологий, а равным образом внедрения инновационных подходов для создания возможностей укрепления в свой черед повышения своих рыночных позиций.

InterpultStudio

https://baoly.ru/42 Продвигай сайт статьями и попади в ТОП

<a href=https://hamashokai.com/pages/3/step=confirm/b_id=7/r_id=1/fid=fd49020d597b55f72fff8a5dfd9196a9>Выполню услугу по созданию сеток PBN эффективно Ужгород</a> 9f8c649


@rr

picknickdecke

(DavidTig, 2022.03.09 18:17)

<a href=https://tayfstore.com/>Bettdecke</a>
Tayf store is a German company specialized in textile and fabrics. We use certified 100% organic cotton in our product that are handmade by our Turkish women partners. We offer blankets, throws, towels, beach bags, cushions and zero waste products.

định cư Bồ Đào Nha

(Terryricky, 2022.03.09 17:41)

<a href=https://www.didinhcu.vn/dau-tu-va-dinh-cu-bo-dao-nha/>
điều kiện định cư Bồ Đào Nha</a>

RandyRuisy

(Andrewnew, 2022.03.09 15:06)

<a href="https://t.me/s/guadagnar_bitcoin">bitcoin gratis 1 btc</a>
<a href="https://www.facebook.com/profile.php?id=100072320782726">criptomonedas como ganar dinero</a>
<a href="https://www.facebook.com/profile.php?id=100068125914416">mining crypto currency</a>
<a href="https://www.facebook.com/groups/bitcoinporganancias">ganar bitcoins con paginas ptc y faucets</a>
<a href="https://www.facebook.com/profile.php?id=100072320782726">ganar criptomonedas 2022</a>

<a href="http://theivanhoesol.com/2020/11/local-ufw-mask-distribution-a-success/#comment-90254">Randychash</a> d0fd6ae

online drugstore

(Bobbygal, 2022.03.09 14:53)

generic viagra online <a href=https://telegra.ph/Technology-A-linchpin-To-Maintain-Businesses-Handle-Remote-Workforce-Amid-Pandemic---Technology-02-16#>pharmeasy </a>
canadian pharmacy viagra generic <a href="https://processbuild48083.wixsite.com/sdehnkys#">online pharmacies </a>
walgreens pharmacy online https://medicine-online.estranky.sk/clanky/understand-covid-19-and-know-the-tricks-to-avoid-it-from-spreading-----medical-services.html

RandyRuisy

(RandyRuisy, 2022.03.09 12:43)

<a href="https://t.me/s/bitcoin_for_earnings">bitcoin reward</a>
<a href="https://www.instagram.com/bitcoin_for_earnings/">best btc earning sites</a>
<a href="https://www.facebook.com/profile.php?id=100068125914416">bitcoins how to make money</a>
<a href="https://www.facebook.com/groups/bitcoinforearnings">earn free bitcoins fast</a>
<a href="https://www.facebook.com/profile.php?id=100067515052592">fare soldi bitcoin</a>

<a href="https://heuts-autocenter.nl/2016/10/19/investment-idea-2/#comment-189611">RandyFab</a> fd6ae89

ship hàng mỹ

(Williamduppy, 2022.03.09 12:36)

<a href=http://www.vietcargo.vn/>
dịch vụ ship hàng mỹ uy tín</a>

cung cap bao ve

(Pabloanews, 2022.03.09 12:32)

<a href=https://baovedaitruonghai.com.vn/>bao ve toa nha</a>

pharmacy cheap no prescription

(Bobbygal, 2022.03.09 12:16)

canadian pharmacies-247 <a href=http://andere.strikingly.com/#>online pharmacy canada </a>
best canadian online pharmacies <a href="https://graph.org/Omicron-Variant-Symptoms-Is-An-Excessive-Amount-Of-Mucus-A-COVID-19-Symptom-02-24#">online medicine to buy </a>
canadian drugs pharmacy http://andere.strikingly.com/

BITNEWS

(DennisGag, 2022.03.09 12:02)

<a href=https://bitnews.space/russia/>RUCRYPTO</a>

RandyRuisy

(Andrewnew, 2022.03.09 11:30)

<a href="https://www.facebook.com/groups/bitcoinforearnings">get bitcoin free</a>
<a href="https://www.facebook.com/groups/bitcoinfurdasergebnis">bitcoins direkt kaufen</a>
<a href="https://t.me/s/ganar_bitcoins">como hacer dinero con binance</a>
<a href="https://www.facebook.com/profile.php?id=100072044539422">bitcoin wallet deutsch</a>
<a href="https://t.me/s/Bitcoin_verdienen">darknet bitcoins kaufen</a>

<a href="https://aithority.com/mobile/aws-announces-amazon-worklink/?bs-comment-added=1#comment-1092561">Randyclard</a> 9d9f8c6

backlinks

(DavidTig, 2022.03.09 06:03)


<a href=https://kwork.com/offpageseo/15274625/link-building>Backlinks for the site</a>
<a href="https://cdes.org.mm/blog_detail/9">backlinks</a> 0fd6ae8

canadian pharmaceuticals online

(Bobbygal, 2022.03.09 05:52)

mexican border pharmacies <a href=http://andere.strikingly.com/#>canada drugs online </a>
canadian pharmacy review <a href="http://andere.strikingly.com/#">pharmacie </a>
mexican pharmacies https://gpefy8.wixsite.com/pharmacy/post/optimal-frequency-setting-of-metro-services-within-the-age-of-covid-19-distancing-measures

смотреть трахнул домашнее порно

(Haroldhob, 2022.03.09 03:52)

молодые порно русское в пизду https://pisika.top/ порно со зрелыми онлайн бесплатно

порно русские зрелые сыном <a href=https://pisika.top/search/%D0%A3%D0%B7%D0%B1%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%B5/>узбекские школьницы порно </a>

<a href=http://astroclub.ir/thread5592.html#post12910>порно онлайн групповой анал</a>
<a href=https://nhk-radio-ongaku.blog.ss-blog.jp/2015-09-02-1?comment_fail=1#commentblock&time=1646728439>порно девушка мастурбирует</a>
<a href=https://forum.rampage.pw/index.php?/topic/23188-%D1%86%D0%B5%D0%BD%D1%82%D1%80-%D1%81%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B8%D1%84%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%B8-%D1%80%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D1%80%D1%82/page/6/#comment-218248>частное домашнее порно с женой</a>
<a href=https://www.pixelartworkshop.com/forum/viewtopic.php?f=10&t=6312&p=95703#p95703>порно ролики онлайн бесплатно</a>
<a href=https://ckglobal.info/2021/04/27/hello-world/#comment-20368>смотреть порно сериалы</a>
<a href=http://domdekorator.pl/wygoda-ponad-wszystko/#comment-26254>скачать порно брат</a>
<a href=https://www.airliebeachfestivalofmusic.com.au/meet-john-williamson/#comment-13089>скачать хентай порно игры</a>
<a href=http://www.maperledesign.com/#comment-17104>русское реальное домашнее порно</a>
<a href=http://tracymitchellva.com/b-morgan-shares-new-track-str8-jacket/#comment-1412>порно скачать разговоры телефоном</a>
<a href=https://amulet-shhit.ru/#comment-691>порно фильмы скачать бесплатно с переводом русским</a>
f8c649b

cheap pharmacy online

(Bobbygal, 2022.03.08 23:56)

buy generic viagra online <a href=https://kernyusa.estranky.sk/#>pharmacy online </a>
24 hour pharmacy <a href="https://graph.org/Omicron-Variant-Symptoms-Is-An-Excessive-Amount-Of-Mucus-A-COVID-19-Symptom-02-24#">canadian pharmacy king </a>
canadian pharmacy online http://andere.strikingly.com/

Распродажа PlayStation5

(GilbertOrien, 2022.03.08 18:27)

Распродажа склада, последняя партия по старой цене!
Успей купить PlayStation5 по старой цене!

https://is.gd/KoTjiw


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131

Következő »