Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


kezdolap1.jpgjatekok1.jpgletoltes1.jpg

League of Legends Elo Boost

 

 

 

4.19 Patch

Kha'Zix - the Voidreaver

Magyar Kha'Zix Jungle Guide

"Change is good!"

khazixxx.jpg

 

Sziasztok!
Betrayer33 vagyok EUNE
Platinium 2
https://www.facebook.com/Betrayer33 Likeokat Megköszönöm :)
és ez itt az én Kha'Zix Jungle Magyar Guide-om :)

flash.pngsmite.png

 

Runes and Masteries

 

khazixrunes.jpg

khamasteriesnew.png

 

RUNEOK:

Lila: Greater Quintessence of Attack Damage 3x

Sárga: Greater Seal of Armor 9x

Kék: Greater Glyph of Scaling Magic Resistance(27 Magicres at Level 18) 9x

Piros: Greater Mark of Armor Penetration 9x

 

Spellek Maxolási sorrendje:

khazixskillorder.jpg

Spell Evolve: W,E,Q vagy Q,E,R (ez esetben a Q-t is maxoljuk először)

 

Build:

Kezdés:

 machete.pnghppoti.pngx4   warding-totem.gif

Folytatás:

spiritstone.pnglongsword.pngboots_of_speed_item.pnglongsword.png ------->  mercury.pngelderlizzard.pngbrutalizer.pngtiamat.png

Általános Full Build:

mercury.pngelderlizzard.pnghydra.pngyoumuu-s_ghostblade_item.pnglastwhisperer.png --->Lizzard Elder helyett késöbbblackcleaver.png

Utólsó itemnek ezek közül válassz egyet helyzettől függően:

ga.pngbanshees.pngranduins.png

Egyéb szituációs itemek:

blackcleaver.pngquicksilversword.pngmawofmalmortius.png

 

Kha'zix előnyei/hátrányai:

Előnyök:
+Jó jungle clear time
+Mobilis
+Hatalmas Sebzés
+Jó ganker
+Elég jó carry soloQ-ban

Hátrányok:
-Nehéz pozícionálni
-Squishy
 

Képességek:

 

 khazix-unseen-threat.pngPasszív (The Unseen Threat)
Gankelésre nagyon jó passzív, slowol illetve plus dmg ami levelenként scale-el, csak annyit kell csinálnod hogy bele autoattackolsz az ellenfélbe és le is lesz slowolwa, amit folytathatsz W slowal, illetve az ultival össze van hangolva, ugyanis az ulti áltat újra feljön a passzív (ha az ellenfélnek láthatatlanná válsz, feljön a passzív), így akár 6 secig is letudsz slowolni valakit egy ganken.

 

khazix-taste-their-fear.pngQ (Taste Their Fear)
Kha'zix main sebzése. Nagyon jó base dmg-e van, viszont ad-vel is jól scale-el, tehát ezért is jó neki a korai és a késöbbi armor penetration (páncél áthatolás). Ha valaki isolated (azaz nincs közelében csapattársa/minionok) akkor hatalmas bónusz sebzést kap ami Evolve-al mégtöbb lesz, e miatt khazix egy nagyon erős duelist az egyedül bojongó ellenfelek ellen (mi is vigyázzünk khazix ellen ha egyedül vagyunk). Ha ezt a képességet Evolveoljuk először, akkor próbáljunk meg odafigyelni ha valaki isolated, mert nagyon könnyen veszélybe sodorhatjuk és le is vadászhatjuk.
 

 

khazix-void-spike.pngW (Void Spike)
Kha'zix sustain, CC, poke képessége. Jungleben jó sustaint ad, gankelésnél slow effektívebbé tevése (AA+W), vannak akik azt mondják hogy nem érdemes ezt a spellt Evolveolni, mert waveclear úgyis van a Ravenous Hyda itemből, illetve nem stackel a kilőtt slow, viszont szerintem igenis elég kemény az a 20%-ról 50%-ra erősített Slow, illetve a három irányú lövése kb lehetetlenné teszi hogy dodgeolja az ellenfél, siegelésnél mégnagyobb előny hogy nem csak az ADC, vagy a MIDlaner pokeol, hanem még a Jungler is aminek az 50%os pokeja méginkább lehetővé teszi hogy a Midlaner vagy az Adc könnyebben betaláljon a pokejaival.

 

khazix-leap.pngE (Leap)
Ez Kha'zix AoE Gap closerje, amit inkább csak gapcloserként használnak de van egy kis AoE dmg-e ami szintént nemrossz. Ha ezt a spellt Evolve-oljuk, Kha'zix sokkal nagyobbat fog ugrani ami a simaspellből eredő gapcloserek legnagyobbjai közé tartozik, illetve Kill és Assistoknént resetel a cooldownja, ami tökéletes a teamfightbani újrapozícionáláshoz, vagy hasonlóan mitn Katarinával, egymás után sorban elkezdhetjük levadászni ide oda ugrálásokkal az ellenfeleket. Ennek a spellnek az evolve-olását semmiképp nem hagynám ki.

 

khazix-void-assault.png R (Void Assault)
Ez Kha'zix túlélő gapcloser és CC képessége. Túlélést ad a láthatatlansága miatt, így skillshotokkal nehézkesen fognak eltalálni, AoE-kal még talán és persze a nyomodat is vesztik egy kis időre, Gapcloser képesség mer movementspeedet ad, illetve CC mert újra felhozza a passzívodat. Ha evolve-oljuk, akkor 3szor tudunk láthatatlanná válni 2 helyett, illetve 1 sec helyett 2 secig leszünk láthatatlanok.
Én azért nem pártolom ennek a spellnek az evolveját, mert egy orace lens-el nagyon könnyű counterelni, vagy csa kszimplán egy vision wardal, így a CC, túlélés, gapcloserből csak egy movementspeed boost gapcloserünk marad ami messze nem olyan jó mint egy W evolve nagy AoE dmgel 50%os slow CC-vel.
 

 

Kitérés az Itemekre

 

elderlizzard.pngSpirit of the Elder Lizzard
Ez a legjobb jungler item Kha'zixnak, sustain, mana töltés, gold plusz miatt, Wringle's Lanters felejtsük is el.

mercury.pngMercury's Treads
Mindenképp ezt a cipőt vegyük ha az ellenfél teamben erős a CC, de a Mobility Boots is egy elég jó opció a korai fázisban, hogy hatékonyabbá tegye a roamolást. Cd red-es cipő is szóba jöhet, de én melee squishy fightereken szinte kötelezőnek találom azt a magic resist mennyiséget illetve Tenacityt amit a Mercury's Treads ad.

lastwhisperer.pngLast Whisper
Nagy base dmg-hez egy fincsi armorpenetration mennyiség. 35% Arp + 40 Ad tökéletes ahhoz hogy Carryket és Tankokat egyaránt szétkapjunk.

hydra.pngRavenous Hydra
Tökéletes item mint Flat Ad, AoE, Burst, Sustain.Játék elején ha már meg van a Tiamat, hihetetlen gyors jungle clear time-unk lesz, már a hp regen is elég sustaint ad, illetve az early gankeken a plus Burst amit ad az tökéletes.

blackcleaver.pngBlack Cleaver
Ezt az itemet picit a játék késöbbi fázisaira tartogatnám amikor már elkezdenek még inkább Armort stackelni az ellenfél teamben, illetve az armor/leveljük is elért már egy bizonyos számot, de ne felejtsük el hogy a Brutalizer korai megvásárlása viszont elég jó a CDred, armorpen és az Ad mennyisége miatt, viszont Black Cleavert Rusholni azért nem érdemes, mert viszonylag drága item a korai hatékonyságához képest, viszont a késöbbi fázisokban tökéletes.

youmuu-s_ghostblade_item.pngYoumuu's Ghostblade
Black Cleaver helyett egy opció, vagy Elder Lizzard lecserélése Late Game Fullbuild után.
Nagyonjó 1v1 item, az AS és a MS Activeja miatt, chaselni tökéletes vagy melee fightolni, illetve a 15% crit pluszba nemjön rosszul egyáltalán.

mawofmalmortius.pngMaw of Malmortius
Nemrossz opció, ha az ellenfélnél erős Ap carry van mint pl: Syndra, Orianna vagy Karthus, def itemként nemrossz hogy sok magic resist mellé még sok Ad-t is ad.

banshees.pngBanshee's Veil
AP Teamcomp ellen elég jó tud lenni ez az item, spellshield, magic resist és hp mennyiségből is ad rendesen, vagy előfordulhat az is, hogy Squishy teamed van akik mind arra várnak, hogy te legyél az engager, ilyenkor nagyon jó tud lenni ez az item hogy ne csukjanak egyből össze amit ráugrasz valakire és miután lenyomtál egy szép mennyiségű sebzést, még élve ki is tudsz akár ugrani.

randuins.pngRanduin's Omen
Bármi probléma lenne az ellenfél adc-vel, ez az item tökéletes ellene, hogy ne tudjon a halálba kite-olni, illetve ha az ellenfél full ad, pl yasuo mid, riven top, vi jungle, ez az item teljesen jól szolgál, plusz segít nekünk is kiteolni a melee ad ellenfeleket.

ga.pngGuardian Angel
Last itemnek kell egy Defensive, a Ga elég jó armor és magicres mennyiséget ad, illetve egy "második életet" ami a lategame teamfightokban elég jóljön

quicksilversword.pngMercurial Scimitar
Nos ez az Item elég drága (3700), de nagyon megtudja érni. Érdemes ezt venni ha az ellenfélnek vannak elég veszélyes képességei ránk nézve, mint pl Warwick Ultimateje, vagy Malzahar Ultimate, amik ellen nem használ a sima tenacity és mindenképpen Cleanselnünk kell, ez lehet akár egy ellenfél Zed-nek a DeathMarkja is.
Persze emellett még elég szép mennyiségű Ad-t is ad (80) plusz Magic Resistance (45), és mivel melee-k vagyunk, ezért még plusz 50% movement speed-et is ad 1 másodpercre, de én nem feltétlen szoktam Kha'zix buildbe belerakni sőt.

 

 

 Summoner Spellek:

 

Flash
flash.png
Kha'zixnak nagyon fontos a jó pozícionálás, ezért a flash egy tökéletes Summoner Spell, Assassinoknak életmentő is tud lenni nagyon sok helyzetben a flash illetve a gapcloser nekik sosem árt.

 

Smite
smite.png
Ez egy Jungler Guide, tehát smite-ot egyértelműven viszünk, nem érdemes fölösen bohóckodni.

 

Teleport
tp.jpg
Junglereknek Smite mellé nemrossz opció a Teleport főleg Assassinoknak, de csak akkor ha meg is tanuljuk jól kihasználni és nem kerülünk sűrűn pozíción kívül ami halálunkat okozhatja nagyon sok esetben a flash hiány miatt.
 

Pár Jungler Tipp:

Lehetőleg kezdjünk mindig a Botlane oldali Buff-nál, mert ott mindig erősebb segítséget tudunk kapni, meg aztán Top és Mid lanereknek 1-2 minion és kis xp mennyiség is sorsdöntő tud lenni a lane nyerésben, míg botlane-en ez kevésbbé számottevő. Tehát ha Blue Side-on vagyunk akkor Rednél kezdünk, ha Purple Side-on vagyunk akkor Bluenál.

Az első Buffunk után csak egy jungle campet szoktam megcsinálni, mert azután feljön a Smiteom és azzal megyek is a következő Buffra, ami után jön a lane felmérés és gankelés, persze ha egy overextended lanet nem találsz, és az ellenfél lane-erek elég mobilitással rendelkeznek már early-be, akkro fölösen ne gankeljünk, viszont topra mindenképp felszoktam menni akár csak Dewardolni vagy ha a csapattárs Toplanerem overextendel akkor akár bewardolom, vagy várok egy picikét hátha countergankelni kell.

Mint Kha'zix, semmiképp ne játszunk "jószívű bogárkát" aki minden killt a lanerének ad, sőt menjünk rá arra hogy ha lehet minenképp mi kapjuk a killt, na persze ráFlashelni nem kell az épp beignite-olt 10 hp-s ellenfélre, de a lényeg hogy Kha'zix egy assassin, meg aztán carryzni akarunk ugyebár. Azzal nemérünk semmit ha minden killt elosztunk majd kiderül hogy az egész team ful useless, semmit nemtud kezdeni a killekkel stb.. Carryzni akarunk tehát nekünk kell a kill hogy akcózzunk illetve elég erősek legyünk szinte minden Akcióhoz.

Wardolás:

Igen! wardolni kell, jungler vagy és fontos szereped van arra hogy legyen a csapatodnak Map Controllja. A Wardolás nem csak a te csapatod fogja segíteni hanem saját magadat is. Megakadályozod hogy az ellenfél jungler szétgankeljen mindenkit, illetve te se fogsz váratlan roamoló midlaner és junglert egyszerre az arcodbakapni, vagy egy Hirosimai counterjungelezést ami az egész erdődet kiírtotta a drake-ektől, buffoktól kezdve a lidércszarokig meg a kisfarkasok. Szokd meg hogy mindig amikor hazateleportolsz, veszel legalább 1 kicseszett wardot!!! nem nehéz, nem fáj, és egy kis idő után észre is fogod venni tömkellegével hogy "JÉÉÉ már megint nem vertek szarrá mer láttam hogy jönnek a ward miatt", vagy "JÉÉÉ már megint kinyírtam ezt a szerencsétlent, mer láttam hogy 30% hp 0 manával megy csinálni a következő buffját", és ez tényleg csak ennyi.

 

KÉP A LEGFŐBB WARD POZÍCIÓKRÓL:

trolwarding.jpg

Najó ennyi talán nem kell, meg nem is lehetséges, viszont ez igen és ezek helye fontos is:

mapwardingasjungler.jpg

Piros: Ellenfél wardok, illetve ahova a lanereidnek kellene wardolni.

Fekete: Ahova neked érdemes wardolni a jungeled védelme érdekében.

Kék: Ezek pedig azok a helyek, ahol az ellenfél jungler sűrűn megfordul. Ezek a helyek wardolása elég fontos, ugyanis sűrűn kap információt a csapatod az ellenfél jungler helyéről fenyegetéséről.

Lila: Pinkwardok általános helye.

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Актуальные новости на 06/04/22

(Rudipamug, 2022.04.07 01:30)


Политолог-американист Малек Дудаков не согласился с заявлением бывшего вице-президента США Майка Пенса, который назвал Джо Байдена худшим президентом в истории Америки. По мнению специалиста, нынешний американский лидер войдет в десятку худших, но лидером антирейтинга является Джеймс Бьюкенен, при котором в Штатах началась гражданская война. Об этом он высказался в разговоре с «Лентой.ру».

Ранее Пенс заявил, что Байден причинил США больше вреда, чем любой другой президент в современной истории. По его словам, за последние 14 месяцев инфляция в Штатах достигла сорокалетнего максимума, а цены на бензин подскочили на 70 процентов. Он также припомнил политику организованный вывод войск из Афганистана и ошибки в борьбе с пандемией коронавируса.

По словам политолога, у Пенса есть свой интерес, чтобы делать подобные заявления в отношении Байдена, так как он сейчас помогает республиканцам на выборах в Конгресс.

«При этом ходят слухи, что он сам собирается выдвигаться в президенты. Я сомневаюсь, что у него есть какие-либо шансы, особенно если выдвинется Трамп, но как минимум такое желание Майк Пенс, судя по всему, выражает, потому что ездит уже в Штаты типа Айовы и Нью-Гэмпшира и пытается как-то аккумулировать там себе поддержку. Здесь вполне логично, что он называет Байдена худшим президентом США», — объяснил Дудаков.

Добрый день! Если вам нужен диплом о высшем образовании для устройства на работу или повышения по карьерной лестнице, тогда мы советуем вам перейти на сайт <a href=https://www.moskvadiplomm.com/kupit-diplom-doktora-nauk>купить диплом доктора наук</a> где вы сможете приобрести любой оригинальный документ о получении высшего и среднего образования!

Мы поможем вам улучшить свою жизнь, все документы имеют гознак и идут как оригинал не вызывая сомнений, работаем более 10 лет быстро и качественно.

AlbertGlypeNI

(AlbertGlype, 2022.04.06 23:56)


<a href=https://www.04868.com.ua/news/3326115/rejting-onlajn-kazino-v-2022-godu>https://www.04868.com.ua/news/3326115/rejting-onlajn-kazino-v-2022-godu</a>
<a href=https://palepp.com/public/en/blog/%D8%A7%D9%84%D9%86%D8%A7%D8%AC%D8%AD-%D9%87%D9%88-%D9%85%D9%8E%D9%86-%D9%8A%D8%B1%D9%89-%D9%81%D8%B1%D8%B5%D8%A7%D9%8B-%D9%81%D9%8A-%D9%83%D9%84-%D8%B5%D8%B9%D9%88%D8%A8%D8%A9>AlbertBaWNI</a> 9d9f8c6

富遊娛樂城

(BillyVitty, 2022.04.06 22:58)

<a href=https://dukerhome.com/富遊娛樂城/>富遊娛樂城</a>

Pragmatic Play

(AbdulTug, 2022.04.06 22:36)

<a href=https://34.101.104.130/>Pragmatic Live</a>

k4vjvv0

(MvnQX, 2022.04.06 22:02)


https://v-mig.ru/category/coffe/ Мы используем только лучшие традиционные кофейные зерна, обжаренные до совершенства и обладающие восхитительным мягким вкусом. Наши кофейные зерна собираются вручную из специальных источников по всему миру и варятся для гурманов, когда вы делаете заказ. Наслаждайтесь вкусной чашкой свежесваренного кофе, который вы можете по-настоящему смаковать - каждый раз!

best online casino canada

(casino-online-sr, 2022.04.06 20:45)

<a href=https://casino-online-sr.site>free online casino games win real money no deposit philippines</a>

The gambling profession in Serbia has a desire history. As a contraption fitted the development of profitable and tourism industries, it was against after the Backer Earth Hostilities, square during the presence of Yugoslavia.

The original true law on gambling was adopted by the authorities in the sixties of the twentieth century. According to its provisions, gambling was divided into two broad categories:

outstanding games;
determined gambling.
<a href=https://casino-online-sr.site>online casino index</a>

canadian pharmaceuticals

(Bobbygal, 2022.04.06 19:51)

canadian pharcharmy <a href=https://keuybc.estranky.sk/clanky/30-facts-you-must-know--a-covid-cribsheet.html#>pharmeasy </a>
24 hour pharmacy <a href="https://telegra.ph/Is-It-Safe-To-Lift-COVID-19-Travel-Bans-04-06#">compound pharmacy </a>
canadian online pharmacy https://keuybc.estranky.sk/clanky/30-facts-you-must-know--a-covid-cribsheet.html

online casino

(DominicKer, 2022.04.06 19:38)

mozzart casino online
alt online casino apk
csmbet online casino
cgebet-online casino
cgebet online casino login philippines
online casino casinomentor
online casino canada
online casino
mw play online casino
play casino online

<a href=https://adv.informika.ru/openx/www/delivery/ck.php?oaparams=2__bannerid=1444__zoneid=255__cb=42f4d8ce84__oadest=https://casino-online-sr.site>online casino</a>
<a href=http://simplesend.com/simple/t.asp?S=550&ID=82530&NL=10196&N=101227&SI=6281954&URL=https://casino-online-sr.site>online casino</a>
<a href=https://leecollegelibrary.com/copyright/fairuse/disclaimer.php?backLink=https://casino-online-sr.site>online casino</a>
<a href=http://anorexicporn.net/cgi-bin/atc/out.cgi?u=https://casino-online-sr.site>online casino</a>
<a href=https://goto.marokko.nl/?url=https://casino-online-sr.site>online casino</a>
<a href=https://2110.xg4ken.com/media/redir.php?prof=10&camp=5698&affcode=kw106227&url=https://casino-online-sr.site>online casino</a>
<a href=http://stalker-modi.ru/go?https://casino-online-sr.site>online casino</a>
<a href=http://wildmaturehousewives.com/tp/out.php?p=55&fc=1&link=gallery&url=https://casino-online-sr.site>online casino</a>
<a href=https://www.e-kwiaciarniamielec.pl/do/countryAndCurrency?referer=//casino-online-sr.site>online casino</a>
<a href=https://indiemegabooth-dot-yamm-track.appspot.com/Redirect?ukey=1bhJsokejcIDWJ4qK-g9enKMdDEpCkBmj6aRcP9r3d7c-2146550007&key=YAMMID-18893395&link=https://casino-online-sr.site>online casino</a>
<a href=http://presse.toyota.dk/login.aspx?returnurl=https://casino-online-sr.site>online casino</a>
<a href=http://www.green-cross.pro/bitrix/redirect.php?goto=https://casino-online-sr.site>online casino</a>
<a href=https://glowing.com/external/link?next_url=https://casino-online-sr.site>online casino</a>
<a href=https://pram.elmercurio.com/Logout.aspx?ApplicationName=EMOL&l=yes&SSOTargetUrl=https://casino-online-sr.site>online casino</a>
<a href=http://mkt.qisat.com.br/registra_clique.php?id=TH|teste|194616|690991&url=https://casino-online-sr.site>online casino</a>

online casino

<a href=http://righters.com/cgi-bin/glist/glist.cgi?do=user_click&mailing=353&url=https://casino-online-sr.site>online casino</a>
<a href=http://www.flowertour.jp/redirect.php?id=ha47ee396d6d211&url=https://casino-online-sr.site>online casino</a>
<a href=https://violentrape.com/out.php?https://casino-online-sr.site>online casino</a>
<a href=http://images.google.ms/url?q=https://casino-online-sr.site>online casino</a>
<a href=http://maps.google.co.nz/url?q=https://casino-online-sr.site>online casino</a>
<a href=https://google.co.zm/url?q=https://casino-online-sr.site>online casino</a>
<a href=https://app.streampage.com/page/lr/8270/1696442?oci=1&ei=36612&redirect=https://casino-online-sr.site>online casino</a>
<a href=https://www.beeicons.com/redirect.php?site=https://casino-online-sr.site>online casino</a>
<a href=http://www.twincitiesfun.com/links.php?url=https://casino-online-sr.site>online casino</a>
<a href=http://horrors.ru/redirect.php?url=https://casino-online-sr.site>online casino</a>
<a href=https://www.icav.es/boletines/redir?dir=https://casino-online-sr.site>online casino</a>
<a href=http://mobielewebsite.inmotiv.nl/16915/?referer=https://casino-online-sr.site>online casino</a>
<a href=http://suek.com/bitrix/rk.php?goto=https://casino-online-sr.site>online casino</a>
<a href=https://www.salirconarte.com/redirect.php?url=https://casino-online-sr.site>online casino</a>
<a href=https://www.photogorky.ru/redirect.php?redirection_goes_to=https://casino-online-sr.site>online casino</a>

промокоды 1xbet для регистрации

(John202008Mot, 2022.04.06 18:24)

условия ставки промокода 1xbet

<a href=https://promokod-1xbet2022.ru/>промокод тото в 1xbet</a>

online casino hiring

(casino-online-ceb, 2022.04.06 17:22)

<a href=https://casino-online-ceb.site>online casino app real money philippines gcash</a>
There are thousands of hollow machines on the patch of documented land-based casinos. Some establishments trumpet thousands of installed machines. In appendage, there are clubs in the nation with computer terminals on which gambling video games resembling video poker are installed, licensed before PAGCOR. The power is a main manufacturer of modern sulcus machines over the extent of casinos around the world (yon 10% of society motion).
<a href=https://casino-online-ceb.site>online casino philippines</a>

casino online bet.pt

(casino-online-fa, 2022.04.06 16:55)

<a href=https://casino-online-fa.site>online casino winston bet</a>

From time immemorial, the inhabitants of Iran called their fatherland that manner, but the ancient Greeks called it Persia, and other European countries picked up this tradition. This continued until 1935, when Reza Shah Pahlavi insisted that other states practise the name Iran. But in the factual and cultural background, the brief conversation "Persia" is tranquillity time again used. Developers from the Merkur friends also resorted to it, releasing a allowed Gold of Persia slot car, which is the voter of a array from Casinoz
<a href=https://casino-online-fa.site>online casino schweiz vergleich</a>

محل ورد في الرياض

(DarnellMum, 2022.04.06 16:01)

<a href=https://dimeroses.com/>
محلات ورد بالرياض</a>
محل ورد وتوصيل هدايا في الرياض
ارسال بوكيه ورد بالرياض

casino online nl

(OscarReota, 2022.04.06 15:51)

online casino nederland legaal
online casino echt geld
fair play casino online inloggen
online casino paysafe
hoogste bonus online casino
top online casino
best online casino ideal
batavia casino online
beste casino online
uitbetaling holland casino online

<a href=http://hores.ro/redirect.php?tip=vizita20site&leg=pagina&id_leg=0&id_firma=391&redir=https://casino-online-nl.site>casino online nl</a>
<a href=http://koshcheev.ru/redir.php?url=https://casino-online-nl.site>casino online nl</a>
<a href=https://tvarditsa-md.ucoz.ru/go?https://casino-online-nl.site>casino online nl</a>
<a href=https://fishers.spb.ru/blog/redirect.php?https://casino-online-nl.site>casino online nl</a>
<a href=https://www.google.ee/url?q=https://casino-online-nl.site>casino online nl</a>
<a href=http://www.feinkost-schmickler.de/link.php?go=to&url=https://casino-online-nl.site>casino online nl</a>
<a href=http://www.ricklafleur.com/links_goto.php?goto=https://casino-online-nl.site>casino online nl</a>
<a href=http://www.allods.net/redirect/casino-online-nl.site>casino online nl</a>
<a href=https://vicsport.com.au/analytics/outbound?url=https://casino-online-nl.site>casino online nl</a>
<a href=https://prmac.com/external_link.php?release=50675&l=1&url=https://casino-online-nl.site>casino online nl</a>
<a href=http://www.ranger66.ru/redir.php?url=https://casino-online-nl.site>casino online nl</a>
<a href=http://www.stroika-kazan.ru/_tag/click.php?id=19&limit_type=0&url=https://casino-online-nl.site>casino online nl</a>
<a href=http://images.google.gg/url?q=https://casino-online-nl.site>casino online nl</a>
<a href=https://www.askart.com/redirect.aspx?ToURL=https://casino-online-nl.site>casino online nl</a>
<a href=https://vi.paltalk.com/client/webapp/client/External.wmt?url=casino-online-nl.site>casino online nl</a>

casino online nl

<a href=http://maps.google.co.in/url?q=https://casino-online-nl.site>casino online nl</a>
<a href=http://megamap.com.ua/away?url=https://casino-online-nl.site>casino online nl</a>
<a href=https://google.cc/url?q=https://casino-online-nl.site>casino online nl</a>
<a href=http://campaign.unitwise.com/click?emid=31452&emsid=ee720b9f-a315-47ce-9552-fd5ee4c1c5fa&url=https://casino-online-nl.site>casino online nl</a>
<a href=https://maps.google.com.gh/url?q=https://casino-online-nl.site>casino online nl</a>
<a href=https://appleoutlet.brandmarketer.app/ads/addViews?id=278&url=https://casino-online-nl.site>casino online nl</a>
<a href=https://images.google.fm/url?q=https://casino-online-nl.site>casino online nl</a>
<a href=https://www.zooclub.ru/redir.php?to=https://casino-online-nl.site>casino online nl</a>
<a href=http://luding.org/cgi-bin/Redirect.py?f=00Q^E4W&URL=https://casino-online-nl.site>casino online nl</a>
<a href=http://bombabox.ru/ref.php?link=https://casino-online-nl.site>casino online nl</a>
<a href=http://realix.ru/wp-content/plugins/wp-noexternallinks/goto.php?www.casino-online-nl.site>casino online nl</a>
<a href=https://google.com.vc/url?q=https://casino-online-nl.site>casino online nl</a>
<a href=http://www.ae-inf.ru/redir.php?site=casino-online-nl.site>casino online nl</a>
<a href=https://center-biz.ru/go.php?url=https://casino-online-nl.site>casino online nl</a>
<a href=https://traderulebook.ekon.go.id/rulebook/id?url=https://casino-online-nl.site>casino online nl</a>

Hd Data Recovery in Los Angeles

(VernieNhex, 2022.04.06 14:21)

LoL - Kha'Zix - the Voidreaver Magyar Guide

Data Recovery: https://asapdatarecovery.com/
Hard Drive Data Recovery: https://asapdatarecovery.com/data-recovery/hard-drive-data-recovery/
Hd Data Recovery: https://asapdatarecovery.com/data-recovery/hard-drive-data-recovery/
Flash Data Recovery: https://asapdatarecovery.com/data-recovery/usb-flash-drive-data-recovery/
Cheap Data Recovery: https://asapdatarecovery.com/

<a href=https://asapdatarecovery.com/data-recovery/ssd-data-recovery/>Ssd Data Recovery in Los Angeles
</a>

mantul88 slot online

(DennisGag, 2022.04.06 14:06)

<a href=https://35.240.186.245/mantul88>mantul88 slot online</a>

milf mouths

(HooftBuh, 2022.04.06 13:39)

ass anal video

http://www.sdli.org/?URL=tubesweet.com
https://www.google.gr/url?q=https://tubesweet.com/

<a href=http://bellezaycalidad.mex.tl/?gb=1#top>home milf anal</a> <a href=https://forum.ebvalaim.pl/viewtopic.php?f=13&t=488003>skinny teens in the nude</a> 0_9999f

online casino sign up bonuses

(JulianLox, 2022.04.06 11:49)

bonus code casino online
online casino nederland 2021
online casino real money
casino online with free bonus no deposit
slot casino online
best online casino for blackjack
online casino review
online free casino no deposit
casino slot online
rwandan online casino

<a href=http://www.smutcastle.com/tp/out.php?link=NEW&url=https://casino-online-fa.site>online casino sign up bonuses</a>
<a href=http://linky.hu/go?fr=http://linky.hu/scheduled.php&url=https://casino-online-fa.site>online casino sign up bonuses</a>
<a href=http://google.com.jm/url?q=https://casino-online-fa.site>online casino sign up bonuses</a>
<a href=https://cse.google.com.mt/url?q=https://casino-online-fa.site>online casino sign up bonuses</a>
<a href=https://reshaping.ru/redirect.php?url=https://casino-online-fa.site>online casino sign up bonuses</a>
<a href=https://maps.google.com.ng/url?q=https://casino-online-fa.site>online casino sign up bonuses</a>
<a href=http://m.ok.ru/dk?st.cmd=outLinkWarning&st.cln=off&st.typ=link&st.rtu=/dk?st.cmd=altGroupForum&st.tagId=1646262420&st.groupId=54209782284402&_prevCmd=altGroupForum&tkn=919&st.rfn=https://casino-online-fa.site>online casino sign up bonuses</a>
<a href=https://google.cg/url?q=https://casino-online-fa.site>online casino sign up bonuses</a>
<a href=https://prism.app-us1.com/redirect?a=610286386&e=_t.e.s.t_@example.com&u=https://www.casino-online-fa.site>online casino sign up bonuses</a>
<a href=https://buyer-life.com/redirect/?url=https://casino-online-fa.site>online casino sign up bonuses</a>
<a href=https://www.3-d-d.com/boat/cutlinks/rank.php?url=https://casino-online-fa.site>online casino sign up bonuses</a>
<a href=https://insai.ru/ext_link?url=https://casino-online-fa.site>online casino sign up bonuses</a>
<a href=https://images.google.com.mx/url?q=https://casino-online-fa.site>online casino sign up bonuses</a>
<a href=http://efebiya.ru/go?https://casino-online-fa.site>online casino sign up bonuses</a>
<a href=http://courses.test.bg/modules/babel/redirect.php?newlang=bg_bg&newurl=https://casino-online-fa.site>online casino sign up bonuses</a>

online casino sign up bonuses

<a href=https://prism.app-us1.com/redirect?a=474997177&e=_t.e.s.t_@example.com&u=https://casino-online-fa.site>online casino sign up bonuses</a>
<a href=https://newsletters.nycgovparks.org/lt.php?c=63523&m=64277&nl=26&lid=3398669&l=-http--casino-online-fa.site>online casino sign up bonuses</a>
<a href=http://mfs.jpx.biz/fetish/out.cgi?id=14410&url=https://casino-online-fa.site>online casino sign up bonuses</a>
<a href=https://intersofteurasia.ru/redirect.php?url=https://casino-online-fa.site>online casino sign up bonuses</a>
<a href=http://www.mygiftlist.com/giftURLredirect.asp?https://casino-online-fa.site>online casino sign up bonuses</a>
<a href=http://dot.wp.pl/dyn/logout.html?url=https://casino-online-fa.site>online casino sign up bonuses</a>
<a href=http://johnvorhees.com/gbook/go.php?url=https://casino-online-fa.site>online casino sign up bonuses</a>
<a href=http://cqrcengage.com/nma/app/thru?communicationId=582&edrId=452751&url=https://casino-online-fa.site>online casino sign up bonuses</a>
<a href=http://www.kwconnect.com/redirect?url=https://casino-online-fa.site>online casino sign up bonuses</a>
<a href=https://www.kishindo.co.jp/netlink/rents/index4.cgi?t=otagion&id=overture&url=https://casino-online-fa.site>online casino sign up bonuses</a>
<a href=http://www.soloqueens.com/cgi-bin/a2/out.cgi?id=+&l=freesites&u=https://casino-online-fa.site>online casino sign up bonuses</a>
<a href=https://cse.google.com.do/url?q=https://casino-online-fa.site>online casino sign up bonuses</a>
<a href=http://clients1.google.com.co/url?q=https://casino-online-fa.site>online casino sign up bonuses</a>
<a href=https://advsoft.info/bitrix/redirect.php?goto=https://casino-online-fa.site>online casino sign up bonuses</a>
<a href=https://www.google.com/url?q=https://casino-online-fa.site>online casino sign up bonuses</a>

iptv

(PatrickSaith, 2022.04.06 10:12)

<a href=https://sahadaniptv.com>iptv</a>

mods minecraft

(Jeffreytum, 2022.04.06 06:08)

mods for minecraft 1.8 9
minecraft mods for 1.10 2
helicopter mods for minecraft pe
minecraft mods for xbox one
minecraft mods for 1.8 9
minecraft mods for minecraft education edition
minecraft mods for mobile
good mods for minecraft
mods downloads for minecraft
best mods for minecraft survival

<a href=http://anonymize-me.de/?t=https://minecraft-modscraft.com>mods minecraft</a>
<a href=http://google.co.in/url?q=https://minecraft-modscraft.com>mods minecraft</a>
<a href=http://obdt.org/guest2/go.php?url=https://minecraft-modscraft.com>mods minecraft</a>
<a href=http://krasnoeforum.ru/go.php?https://minecraft-modscraft.com>mods minecraft</a>
<a href=https://app.eventize.com.br/emm/log_click.php?e=1639&c=873785&url=https://minecraft-modscraft.com>mods minecraft</a>
<a href=http://ssp.send.microad.jp/cc?ep=3WkB-sR7-kgCUB3oC4dc3s608eSsloN9K9NHq6iY9RsN0FgxwNmpck0T4k-9LLI9yuidcEtEYotIEUzjREa-S5R4v2nHvcF0QtXiQsDdubYMYrJ_XftQVRNkmURGNS6aGMDFcsiCQl_lNKo507iRUEbVxoJ8HW2yDEKqX54dvXTI&r=https://minecraft-modscraft.com>mods minecraft</a>
<a href=https://www.frodida.org/BannerClick.php?BannerID=29&LocationURL=https://minecraft-modscraft.com>mods minecraft</a>
<a href=https://images.google.ac/url?q=https://minecraft-modscraft.com>mods minecraft</a>
<a href=http://images.google.am/url?q=https://minecraft-modscraft.com>mods minecraft</a>
<a href=https://cse.google.rs/url?sa=i&url=https://minecraft-modscraft.com>mods minecraft</a>
<a href=https://images.google.to/url?q=https://minecraft-modscraft.com>mods minecraft</a>
<a href=http://gyoribadog.hu/site/wp-content/plugins/clikstats/ck.php?Ck_id=273&Ck_lnk=https://minecraft-modscraft.com>mods minecraft</a>
<a href=https://sc.hkexnews.hk/TuniS/minecraft-modscraft.com>mods minecraft</a>
<a href=http://ranger66.ru/redir.php?url=https://minecraft-modscraft.com>mods minecraft</a>
<a href=http://m.ok.ru/dk?st.cmd=outLinkWarning&st.cln=off&st.typ=link&st.rtu=/dk?st.cmd=altGroupForum&st.tagId=47220551&st.groupId=52760202969198&_prevCmd=altGroupForum&tkn=4628&st.rfn=https://minecraft-modscraft.com>mods minecraft</a>

mods minecraft

<a href=https://members.sitegadgets.com/scripts/jumparound.cgi?goto=https://minecraft-modscraft.com>mods minecraft</a>
<a href=https://edmullen.net/gbook/go.php?url=//minecraft-modscraft.com>mods minecraft</a>
<a href=http://arakhne.org/redirect.php?url=https://minecraft-modscraft.com>mods minecraft</a>
<a href=https://app.newsatme.com/emt/ses/814/33cgGz8Ee6U4F8kmECGeHZDSDgbTFjgWU231be54/click?url=https://minecraft-modscraft.com>mods minecraft</a>
<a href=https://www.marispark.ru/redirect.php?url=https://minecraft-modscraft.com>mods minecraft</a>
<a href=https://element.lv/go?url=https://minecraft-modscraft.com>mods minecraft</a>
<a href=https://dakke.co/redirect/?url=https://minecraft-modscraft.com>mods minecraft</a>
<a href=http://m.ok.ru/dk?st.cmd=outLinkWarning&st.cln=off&st.typ=link&st.rtu=/dk?st.cmd=altGroupMediaThemeComments&st.groupId=52910480556267&st.frwd=on&st.themeId=66783641996267&st.page=1&st.unrd=off&_prevCmd=altGroupMediaThemeComments&tkn=3466&st.rfn=https://minecraft-modscraft.com>mods minecraft</a>
<a href=http://www.soclaboratory.ru/bitrix/redirect.php?event1=&event2=&event3=&goto=https://minecraft-modscraft.com>mods minecraft</a>
<a href=https://rev.mail.ru/forums/fredirect.php?url=https://minecraft-modscraft.com>mods minecraft</a>
<a href=http://maps.google.bf/url?q=https://minecraft-modscraft.com>mods minecraft</a>
<a href=http://peperet.com/121/tracker.php?aid=20120810_5024bc67cc910d932100957c_broad-UK-bing&url=https://minecraft-modscraft.com>mods minecraft</a>
<a href=https://domnabali.com/go.php?https://minecraft-modscraft.com>mods minecraft</a>
<a href=https://google.co.id/url?q=https://minecraft-modscraft.com>mods minecraft</a>
<a href=http://hyves.3dn.ru/go?https://minecraft-modscraft.com>mods minecraft</a>

3 Ways 1xBet Bookmakers Can Dote on You Invincible Ways 1xBet Bookmakers Can Constitute You Impenetrable

(AaronStasY, 2022.04.06 05:50)

Here is a truly unique 1xBet application. This service has a basic as well as straightforward mobile application with a good <a href=https://apps.cancaonova.com/ads/www/delivery/ck.php?ct=1&oaparams=2__bannerid=318__zoneid=4__cb=b3a8c7b256__oadest=https://casino-en-1xbet.site>1xBet</a> user interface and best speed, with which you can adhere to suits in real-time and also make wagers anywhere you are. There are numerous thousand of them in overall. If you wish to begin playing and you are not exactly sure about the down payment and also withdrawal approach, there is a whole table with prospective quantities and prices (in USD) for dealing with various repayment systems. Are broadcast live over the <a href=https://advisornext.wmtransfer.com/SiteDetails.aspx?url=pin-up-website-kk.site>1xBet</a> Internet to player computer systems. There are more than 100 options to pick from, covering roulette, blackjack, casino poker versions such as online casino hold 'em, baccarat, as well as dice video games such <a href=https://casino-en-1xbet.site>1xBet </a> as sic bo. They have online dealer blackjack, roulette, <a href=https://casino-en-1xbet.site>one xbet </a> Teen Patti, Andar Bahar, Poker, Baccarat, as well as their versions in different languages. There, you will certainly uncover the eight variations of prizes that you may obtain. After all, 1xBet App will save all the funds as well as increase their number in times. Is the app free to download and install? The mobile application also provides you the capacity to make deposits or withdrawals from your tool to obtain the most out of your video game.


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131

Következő »