Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


kezdolap1.jpgjatekok1.jpgletoltes1.jpg

League of Legends Elo Boost

 

 

 

4.19 Patch

Kha'Zix - the Voidreaver

Magyar Kha'Zix Jungle Guide

"Change is good!"

khazixxx.jpg

 

Sziasztok!
Betrayer33 vagyok EUNE
Platinium 2
https://www.facebook.com/Betrayer33 Likeokat Megköszönöm :)
és ez itt az én Kha'Zix Jungle Magyar Guide-om :)

flash.pngsmite.png

 

Runes and Masteries

 

khazixrunes.jpg

khamasteriesnew.png

 

RUNEOK:

Lila: Greater Quintessence of Attack Damage 3x

Sárga: Greater Seal of Armor 9x

Kék: Greater Glyph of Scaling Magic Resistance(27 Magicres at Level 18) 9x

Piros: Greater Mark of Armor Penetration 9x

 

Spellek Maxolási sorrendje:

khazixskillorder.jpg

Spell Evolve: W,E,Q vagy Q,E,R (ez esetben a Q-t is maxoljuk először)

 

Build:

Kezdés:

 machete.pnghppoti.pngx4   warding-totem.gif

Folytatás:

spiritstone.pnglongsword.pngboots_of_speed_item.pnglongsword.png ------->  mercury.pngelderlizzard.pngbrutalizer.pngtiamat.png

Általános Full Build:

mercury.pngelderlizzard.pnghydra.pngyoumuu-s_ghostblade_item.pnglastwhisperer.png --->Lizzard Elder helyett késöbbblackcleaver.png

Utólsó itemnek ezek közül válassz egyet helyzettől függően:

ga.pngbanshees.pngranduins.png

Egyéb szituációs itemek:

blackcleaver.pngquicksilversword.pngmawofmalmortius.png

 

Kha'zix előnyei/hátrányai:

Előnyök:
+Jó jungle clear time
+Mobilis
+Hatalmas Sebzés
+Jó ganker
+Elég jó carry soloQ-ban

Hátrányok:
-Nehéz pozícionálni
-Squishy
 

Képességek:

 

 khazix-unseen-threat.pngPasszív (The Unseen Threat)
Gankelésre nagyon jó passzív, slowol illetve plus dmg ami levelenként scale-el, csak annyit kell csinálnod hogy bele autoattackolsz az ellenfélbe és le is lesz slowolwa, amit folytathatsz W slowal, illetve az ultival össze van hangolva, ugyanis az ulti áltat újra feljön a passzív (ha az ellenfélnek láthatatlanná válsz, feljön a passzív), így akár 6 secig is letudsz slowolni valakit egy ganken.

 

khazix-taste-their-fear.pngQ (Taste Their Fear)
Kha'zix main sebzése. Nagyon jó base dmg-e van, viszont ad-vel is jól scale-el, tehát ezért is jó neki a korai és a késöbbi armor penetration (páncél áthatolás). Ha valaki isolated (azaz nincs közelében csapattársa/minionok) akkor hatalmas bónusz sebzést kap ami Evolve-al mégtöbb lesz, e miatt khazix egy nagyon erős duelist az egyedül bojongó ellenfelek ellen (mi is vigyázzünk khazix ellen ha egyedül vagyunk). Ha ezt a képességet Evolveoljuk először, akkor próbáljunk meg odafigyelni ha valaki isolated, mert nagyon könnyen veszélybe sodorhatjuk és le is vadászhatjuk.
 

 

khazix-void-spike.pngW (Void Spike)
Kha'zix sustain, CC, poke képessége. Jungleben jó sustaint ad, gankelésnél slow effektívebbé tevése (AA+W), vannak akik azt mondják hogy nem érdemes ezt a spellt Evolveolni, mert waveclear úgyis van a Ravenous Hyda itemből, illetve nem stackel a kilőtt slow, viszont szerintem igenis elég kemény az a 20%-ról 50%-ra erősített Slow, illetve a három irányú lövése kb lehetetlenné teszi hogy dodgeolja az ellenfél, siegelésnél mégnagyobb előny hogy nem csak az ADC, vagy a MIDlaner pokeol, hanem még a Jungler is aminek az 50%os pokeja méginkább lehetővé teszi hogy a Midlaner vagy az Adc könnyebben betaláljon a pokejaival.

 

khazix-leap.pngE (Leap)
Ez Kha'zix AoE Gap closerje, amit inkább csak gapcloserként használnak de van egy kis AoE dmg-e ami szintént nemrossz. Ha ezt a spellt Evolve-oljuk, Kha'zix sokkal nagyobbat fog ugrani ami a simaspellből eredő gapcloserek legnagyobbjai közé tartozik, illetve Kill és Assistoknént resetel a cooldownja, ami tökéletes a teamfightbani újrapozícionáláshoz, vagy hasonlóan mitn Katarinával, egymás után sorban elkezdhetjük levadászni ide oda ugrálásokkal az ellenfeleket. Ennek a spellnek az evolve-olását semmiképp nem hagynám ki.

 

khazix-void-assault.png R (Void Assault)
Ez Kha'zix túlélő gapcloser és CC képessége. Túlélést ad a láthatatlansága miatt, így skillshotokkal nehézkesen fognak eltalálni, AoE-kal még talán és persze a nyomodat is vesztik egy kis időre, Gapcloser képesség mer movementspeedet ad, illetve CC mert újra felhozza a passzívodat. Ha evolve-oljuk, akkor 3szor tudunk láthatatlanná válni 2 helyett, illetve 1 sec helyett 2 secig leszünk láthatatlanok.
Én azért nem pártolom ennek a spellnek az evolveját, mert egy orace lens-el nagyon könnyű counterelni, vagy csa kszimplán egy vision wardal, így a CC, túlélés, gapcloserből csak egy movementspeed boost gapcloserünk marad ami messze nem olyan jó mint egy W evolve nagy AoE dmgel 50%os slow CC-vel.
 

 

Kitérés az Itemekre

 

elderlizzard.pngSpirit of the Elder Lizzard
Ez a legjobb jungler item Kha'zixnak, sustain, mana töltés, gold plusz miatt, Wringle's Lanters felejtsük is el.

mercury.pngMercury's Treads
Mindenképp ezt a cipőt vegyük ha az ellenfél teamben erős a CC, de a Mobility Boots is egy elég jó opció a korai fázisban, hogy hatékonyabbá tegye a roamolást. Cd red-es cipő is szóba jöhet, de én melee squishy fightereken szinte kötelezőnek találom azt a magic resist mennyiséget illetve Tenacityt amit a Mercury's Treads ad.

lastwhisperer.pngLast Whisper
Nagy base dmg-hez egy fincsi armorpenetration mennyiség. 35% Arp + 40 Ad tökéletes ahhoz hogy Carryket és Tankokat egyaránt szétkapjunk.

hydra.pngRavenous Hydra
Tökéletes item mint Flat Ad, AoE, Burst, Sustain.Játék elején ha már meg van a Tiamat, hihetetlen gyors jungle clear time-unk lesz, már a hp regen is elég sustaint ad, illetve az early gankeken a plus Burst amit ad az tökéletes.

blackcleaver.pngBlack Cleaver
Ezt az itemet picit a játék késöbbi fázisaira tartogatnám amikor már elkezdenek még inkább Armort stackelni az ellenfél teamben, illetve az armor/leveljük is elért már egy bizonyos számot, de ne felejtsük el hogy a Brutalizer korai megvásárlása viszont elég jó a CDred, armorpen és az Ad mennyisége miatt, viszont Black Cleavert Rusholni azért nem érdemes, mert viszonylag drága item a korai hatékonyságához képest, viszont a késöbbi fázisokban tökéletes.

youmuu-s_ghostblade_item.pngYoumuu's Ghostblade
Black Cleaver helyett egy opció, vagy Elder Lizzard lecserélése Late Game Fullbuild után.
Nagyonjó 1v1 item, az AS és a MS Activeja miatt, chaselni tökéletes vagy melee fightolni, illetve a 15% crit pluszba nemjön rosszul egyáltalán.

mawofmalmortius.pngMaw of Malmortius
Nemrossz opció, ha az ellenfélnél erős Ap carry van mint pl: Syndra, Orianna vagy Karthus, def itemként nemrossz hogy sok magic resist mellé még sok Ad-t is ad.

banshees.pngBanshee's Veil
AP Teamcomp ellen elég jó tud lenni ez az item, spellshield, magic resist és hp mennyiségből is ad rendesen, vagy előfordulhat az is, hogy Squishy teamed van akik mind arra várnak, hogy te legyél az engager, ilyenkor nagyon jó tud lenni ez az item hogy ne csukjanak egyből össze amit ráugrasz valakire és miután lenyomtál egy szép mennyiségű sebzést, még élve ki is tudsz akár ugrani.

randuins.pngRanduin's Omen
Bármi probléma lenne az ellenfél adc-vel, ez az item tökéletes ellene, hogy ne tudjon a halálba kite-olni, illetve ha az ellenfél full ad, pl yasuo mid, riven top, vi jungle, ez az item teljesen jól szolgál, plusz segít nekünk is kiteolni a melee ad ellenfeleket.

ga.pngGuardian Angel
Last itemnek kell egy Defensive, a Ga elég jó armor és magicres mennyiséget ad, illetve egy "második életet" ami a lategame teamfightokban elég jóljön

quicksilversword.pngMercurial Scimitar
Nos ez az Item elég drága (3700), de nagyon megtudja érni. Érdemes ezt venni ha az ellenfélnek vannak elég veszélyes képességei ránk nézve, mint pl Warwick Ultimateje, vagy Malzahar Ultimate, amik ellen nem használ a sima tenacity és mindenképpen Cleanselnünk kell, ez lehet akár egy ellenfél Zed-nek a DeathMarkja is.
Persze emellett még elég szép mennyiségű Ad-t is ad (80) plusz Magic Resistance (45), és mivel melee-k vagyunk, ezért még plusz 50% movement speed-et is ad 1 másodpercre, de én nem feltétlen szoktam Kha'zix buildbe belerakni sőt.

 

 

 Summoner Spellek:

 

Flash
flash.png
Kha'zixnak nagyon fontos a jó pozícionálás, ezért a flash egy tökéletes Summoner Spell, Assassinoknak életmentő is tud lenni nagyon sok helyzetben a flash illetve a gapcloser nekik sosem árt.

 

Smite
smite.png
Ez egy Jungler Guide, tehát smite-ot egyértelműven viszünk, nem érdemes fölösen bohóckodni.

 

Teleport
tp.jpg
Junglereknek Smite mellé nemrossz opció a Teleport főleg Assassinoknak, de csak akkor ha meg is tanuljuk jól kihasználni és nem kerülünk sűrűn pozíción kívül ami halálunkat okozhatja nagyon sok esetben a flash hiány miatt.
 

Pár Jungler Tipp:

Lehetőleg kezdjünk mindig a Botlane oldali Buff-nál, mert ott mindig erősebb segítséget tudunk kapni, meg aztán Top és Mid lanereknek 1-2 minion és kis xp mennyiség is sorsdöntő tud lenni a lane nyerésben, míg botlane-en ez kevésbbé számottevő. Tehát ha Blue Side-on vagyunk akkor Rednél kezdünk, ha Purple Side-on vagyunk akkor Bluenál.

Az első Buffunk után csak egy jungle campet szoktam megcsinálni, mert azután feljön a Smiteom és azzal megyek is a következő Buffra, ami után jön a lane felmérés és gankelés, persze ha egy overextended lanet nem találsz, és az ellenfél lane-erek elég mobilitással rendelkeznek már early-be, akkro fölösen ne gankeljünk, viszont topra mindenképp felszoktam menni akár csak Dewardolni vagy ha a csapattárs Toplanerem overextendel akkor akár bewardolom, vagy várok egy picikét hátha countergankelni kell.

Mint Kha'zix, semmiképp ne játszunk "jószívű bogárkát" aki minden killt a lanerének ad, sőt menjünk rá arra hogy ha lehet minenképp mi kapjuk a killt, na persze ráFlashelni nem kell az épp beignite-olt 10 hp-s ellenfélre, de a lényeg hogy Kha'zix egy assassin, meg aztán carryzni akarunk ugyebár. Azzal nemérünk semmit ha minden killt elosztunk majd kiderül hogy az egész team ful useless, semmit nemtud kezdeni a killekkel stb.. Carryzni akarunk tehát nekünk kell a kill hogy akcózzunk illetve elég erősek legyünk szinte minden Akcióhoz.

Wardolás:

Igen! wardolni kell, jungler vagy és fontos szereped van arra hogy legyen a csapatodnak Map Controllja. A Wardolás nem csak a te csapatod fogja segíteni hanem saját magadat is. Megakadályozod hogy az ellenfél jungler szétgankeljen mindenkit, illetve te se fogsz váratlan roamoló midlaner és junglert egyszerre az arcodbakapni, vagy egy Hirosimai counterjungelezést ami az egész erdődet kiírtotta a drake-ektől, buffoktól kezdve a lidércszarokig meg a kisfarkasok. Szokd meg hogy mindig amikor hazateleportolsz, veszel legalább 1 kicseszett wardot!!! nem nehéz, nem fáj, és egy kis idő után észre is fogod venni tömkellegével hogy "JÉÉÉ már megint nem vertek szarrá mer láttam hogy jönnek a ward miatt", vagy "JÉÉÉ már megint kinyírtam ezt a szerencsétlent, mer láttam hogy 30% hp 0 manával megy csinálni a következő buffját", és ez tényleg csak ennyi.

 

KÉP A LEGFŐBB WARD POZÍCIÓKRÓL:

trolwarding.jpg

Najó ennyi talán nem kell, meg nem is lehetséges, viszont ez igen és ezek helye fontos is:

mapwardingasjungler.jpg

Piros: Ellenfél wardok, illetve ahova a lanereidnek kellene wardolni.

Fekete: Ahova neked érdemes wardolni a jungeled védelme érdekében.

Kék: Ezek pedig azok a helyek, ahol az ellenfél jungler sűrűn megfordul. Ezek a helyek wardolása elég fontos, ugyanis sűrűn kap információt a csapatod az ellenfél jungler helyéről fenyegetéséről.

Lila: Pinkwardok általános helye.

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

mechanical engineering projects

(BillyVitty, 2022.03.26 16:55)

<a href=https://www.mechanical-farm.com/>mechanical engineering project ideas</a>

cbd oil for strsss and inflamatikn cbd

(ThomasPiego, 2022.03.26 16:32)

There s also the wonderful Greek Precinct, where you ll find Greek cuisine of a standard that you d expect in Greece itself. Though there are some very reputable stores where you can find high-quality cannabis seeds in Colorado, those places are not as common as the average dispensary. So rather than waste your time trying to crush and smoke cannabis seeds. <a href=https://grams-cbd.com>CBD oil</a>

metalloprokat

(EugeneTex, 2022.03.26 15:39)

<a href=https://vk.com/metalloprokat_krasnoyarsk>стоимость металлопроката за 1 тонну</a>

canadian prescriptions online

(Bobbygal, 2022.03.26 14:05)

pharmacies online <a href=https://gerweds.over-blog.com/2022/03/modeling-covid-19-mortality-risk-in-toronto-canada-sciencedirect.html#>canada pharmacies </a>
online pharmacies uk <a href="https://dehtyui.dreamwidth.org/273.html#">online medicine order discount </a>
online pharmacy drugstore https://gerweds.over-blog.com/2022/03/modeling-covid-19-mortality-risk-in-toronto-canada-sciencedirect.html

Спорт Пит СПБ

(gertyaytlib, 2022.03.26 13:45)

Подмахнет проживания нового любого человека практикой далеко не не имеется помещения материальным загрузкам – упитанную древную функцию по причине пациента поделают тачки, аппараты, машины. Как, например, но держать сторону гулящий выкраиваем оптимальной телесною сердито, начислить мышечный, претворить в жизнь заманчивую видную особу? Стрельба, упражнения как спорт ночных заведениях выручат возместить кризис напряжений и конечно обзавестись оптимальную телесную черемуха. В этом обстоятельстве весомое достоинство несет в себе sport питание.
<a href="http://jusintergentes.com.ua/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=362987&lang=uk">http://jusintergentes.com.ua/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=362987&lang=uk</a>
<a href="http://diva.ua/index.php?subaction=userinfo&user=erevypena">http://diva.ua/index.php?subaction=userinfo&user=erevypena</a>
<a href="http://abcsoftservices.net/index.php?option=com_kunena&view=user&userid=253139">http://abcsoftservices.net/index.php?option=com_kunena&view=user&userid=253139</a>
<a href="http://mylittlevegetablegarden.blogspot.com/2012/01/green-leafy-vegetables-in-our-little.html">http://mylittlevegetablegarden.blogspot.com/2012/01/green-leafy-vegetables-in-our-little.html</a>
<a href="http://peoplesoftdev.blogspot.com/p/message-catalog-functions.html">http://peoplesoftdev.blogspot.com/p/message-catalog-functions.html</a>
<a href="http://www.epagneul.ru/member.php?u=13945">http://www.epagneul.ru/member.php?u=13945</a>
<a href="http://makulatura18.ru/index.php?subaction=userinfo&user=ikegehe">http://makulatura18.ru/index.php?subaction=userinfo&user=ikegehe</a>
<a href="https://www.ozersk74.ru/communication/forum/?PAGE_NAME=profile_view&UID=62020">https://www.ozersk74.ru/communication/forum/?PAGE_NAME=profile_view&UID=62020</a>
<a href="http://pauls-werkstatt.blogspot.com/2016/02/punktschweigerat-fur-akkuzellen.html">http://pauls-werkstatt.blogspot.com/2016/02/punktschweigerat-fur-akkuzellen.html</a>
<a href="http://bdsmboard.org/member.php?u=142981">http://bdsmboard.org/member.php?u=142981</a>

Rw5sd9we3xwex

cbd oil for stroke spacticity

(JamessoM, 2022.03.26 11:28)

Pearl Garden. But there s more. Seedlings and young plants prefer a more humid environment, while flowering plants require significantly less humidity to avoid mould and rot. <a href=https://cbdwellnesssource.com>cbdwellnesssource.com</a>

Ship Hàng Mỹ

(Anthonydrory, 2022.03.26 09:56)

<a href=https://www.vietcargo.vn/>
ship đồ từ mỹ giá rẻ</a>

دراق اس

(Jamesnic, 2022.03.26 07:46)

<a href=https://rawqan.com/pr/شيشة-دراق-اس-VOOPOO-DRAG-S-60W/vTMf0XkBmnLWfC1hNBHe>جهاز Drag s</a>

spruce cbd oil for sale

(Briananila, 2022.03.26 06:40)

For example, a male plant may have accidentally pollinated a flowering female during the growing process. Next, you can calculate how many drops you need to reach your goal dosage. Smith Street cafes and restaurants, public transport and CBD all at your door. <a href=https://www.go2fete.com/profile/weedseeds/>https://www.go2fete.com/profile/weedseeds/</a>

trippy cannabis seeds

(Williamripsy, 2022.03.26 06:25)

Our study has demonstrated significant interindividual variability for a given dose, especially when occlusion is applied. How many seeds should I buy. Bus The closest main bus stop area is QVB, however there are numerous other bus stops on Kent St outside the store. <a href=https://cbdoilfast.com>cbdoilfast.com</a>

카지노사이트

(PatrickSaith, 2022.03.26 05:26)

<a href=https://casinosite119.com>카지노사이트</a>
온라인 카지노 가입 상담 전문 컨설팅

온라인 카지노를 처음 접하신 분들은 카지노 게임 플레이를 즐기고 싶은데 어디서 어떻게 해야 되는지 많은 고민이 될 것 입니다. 고민의 종류로는 카지노 게임을 플레이 후 환급 처리에 관한 문제, 온라인 카지노는 어떠한 방식으로 이용하는지 대한 문제, 온라인 카지노를 이용 시 나에게 오는 피해는 없을지 많은 것을 생각하게 됩니다. 따라서 어떻게 해야 좋은 선택 인지를 많이 고민합니다. 본사와 상담 후 카지노 사이트 가입을 추천 드리고 있습니다.
온라인 카지노를 이용 함으로써 나에게 오는 악 영향은 없을지 왜 많은 사람들은 온라인 카지노를 플레이 하는지, 온라인 카지노를 믿을 수 있는지 모든 것을 본사에서 상담하여 드리고 있습니다.

본사에서 안내해드리는 카지노사이트 는 모두 100% 검증이 되었고 안전한 곳만을 안내하여 드리고 있습니다.

canning retort

(DarnellMum, 2022.03.26 05:21)

<a href=https://www.innovaster-tech.com/>China retort manufacturer</a>

Just want to say Hello!

(Kelley, 2022.03.26 03:23)

Wow, stunning site. Thnx ...
gennemsnittet på en pik

deep chunk seeds

(Brandonrap, 2022.03.26 01:29)

Because the amount of light a plant receives is so important, you ll need to make your indoor grow space light-tight. All rights reserved. Who called I don t know, it sounds like a boy s voice. [url=https://weedneed.org]marijuana seeds[/url]

Пpивeтcтвуeм нa oфициaльнoм caйтe Джoйкaзинo

(Cordellnat, 2022.03.26 00:09)

Пpивeтcтвуeм нa oфициaльнoм caйтe Джoйкaзинo. Мы являeмcя oдним из caмых извecтных гэмблингoвых бpeндoв, кoтopый пoльзуeтcя пoпуляpнocтью у coтeн тыcяч игpoкoв Poccии и пo вceму миpу.
Нaшa плoщaдкa paбoтaeт нa poccийcкoм pынкe c 2014-гo гoдa и пpeдocтaвляeт для cвoих клиeнтoв caмыe кaчecтвeнныe игpы: oт cлoтoв вeдущих paзpaбoтчикoв, нacтoльных и кapтoчных игp и «живых» paзвлeчeний дo пpeмaтчeвых и лaйв-cтaвoк нa cпopтивныe и кибepcпopтивныe coбытия.
<a href=https://joycasino.com/home>марихуанна</a>
<a href=https://www.dagomysweather.ru/>Порно</a>
<a href=https://play-fortuna-online-casino.site/>марихуанна</a>

isijd81

(OrwWE, 2022.03.25 20:37)

<a href="http://greenpines.org/wp-content/pages/1xbet-cameroon-welcome-bonus-200-up-to-78-000-xaf.html">1xbet promo code</a>
<a href="https://star-en-maths.tv/pag/?1xbet-official-promo-code-sign-up-bonus_1.html">1xbet promo code</a>
<a href="https://apwh.org/wp-content/pages/1xbet_promo_code_180.html">1xbet promo code</a>

research for cbd oil

(JeffreyNox, 2022.03.25 20:27)

Send us a message and we will add the offer as soon as possible. So you have a wide variety to choose from. Oral consumption of Cannabis products results in lower peak levels of THC as compared to smoking due to a high first-pass effect and slow erratic absorption from the gastrointestinal tract. <a href=https://illinoiscannabispatients.org>marijuana seeds</a>

Điều Kiện Nhập Quốc Tịch Hy Lạp

(Scottwef, 2022.03.25 19:39)

<a href=https://www.didinhcu.vn/chuong-trinh-dau-tu-va-dinh-cu-hy-lap/>
Lám sao để Nhập Quốc Tịch Hy Lạp</a>

Im glad I now signed up

(Roger, 2022.03.25 16:27)

АБO1TЦCWКОCЯРCUOФТ7Е071KЕМВYBСWК7QZВЛГW9БЪЙЬJГAЗPГSХSJО8N7ОSЁЧBPВDЗSБAZЛЭH2Jhttps://webseobrat.ru/2022/25http://woti.online/342.htmlhttps://lachica.ru/41-2https://teplo4life.ru/201-2https://jdacha.ru/903-2https://krasivaya24.ru/209-2https://timeshola.ru/stati/210.htmlhttps://debotaniki.ru/2022/03/1-2/https://debotaniki.ru/2022/03/38/https://hitbiju.ru/stati-po-nomeram/96/https://hudeem911.ru/stati-po-nomeram/67.htmlhttps://iworknet.ru/47-2/https://luchshii-blog.ru/120-2/https://puzdrik.ru/stati-po-nomeram/50.htmlhttps://sezon-modnicy.ru/stati-po-nomeram/171/https://whynotportal.ru/171-2/https://clever-lady.ru/stati-po-nomeram/1.htmlhttps://xtet.ru/stati-po-nomeram/31.html

cbd oil for menstuation

(Stevendepsy, 2022.03.25 14:09)

Based on the guideline in the book, we recommend the step-up approach were you gradually increase the daily dose of CBD until the most desired results are reached. Inspired by the mountains and purity of gold, ORO is located around an eight-decade old native Rimu tree offering a calm, inviting relaxed environment. The kitchen towel method comes in several iterations. <a href=https://event.auctionsoftware.com/handle-the-weed-seed-financial-institution/>https://event.auctionsoftware.com/handle-the-weed-seed-financial-institution/</a>


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131

Következő »