Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


kezdolap1.jpgjatekok1.jpgletoltes1.jpg

Fable The Lost Chapters - Good or Evil?
Silver Chests Silver Keys
Demon Doors Ruházat

Demon Doors

 

 

Démon Kapuk Pontos Helyszínei és Megfejtései


 

Demon Door #1: (Heroes' Guild)

A vízesés közepén megtalálható ajtónak egy elég trükkös megoldása van. Kezdeti értetlenkedésemet felváltotta a megvilágosodás, amikor egyszer poénból megvilágítottam az kaput. Mert hát ugye, mindig azt mondta, hogy nem vagyunk elég fényesek. Hát adtam neki fényt. Amint megkaptátok a Guildmastertől a lámpát, álljatok a kapu elé és nyomjatok egy 'Use'-t. Bent találtok majd egy 'Elixir of Life'-ot, egy 'Howl Tatoo'-t és egy csomó könyvet.


 

Demon Door #2: (Greatwood Gorge)

Ez az ajtó azt kéri tőled, hogy mutass neki egy végletekig gonosz cselekedetet. Hogy teljesítsd a kérését, rosszat kell cselekedned, tehát gonoszok előnyben. Választhatsz, hogy megölsz minden arra járkáló emberkét (eszméletlenül ritkán megy arra valaki is), megeszel 10 kiscsibét előtte vagy már eredendően szarvaid vannak és pirosan füstölögsz. A jussod egy 'Willow's Pickhammer' lesz.Demon Door #3: (Greatwood Caves)
Ahhoz, hogy ezen az ajtón átkelj, 14+ Multipliert kell összehoznod. Ezt megteheted bent a Hobbeknál. Próbáld meg a bejárathoz közel egy 20 körülit összehozni, majd spuri kifelé. Kint trükkösen, mindig fog teremni egy homoktroll, akivel pótolhatjuk-visszatornázhatjuk 14-re a Multit. Bent hozzájutunk egy újabb fegyverhez, a ' The Cutlass Bluetane'-hez.Demon Door #4: (Darkwood Marshes)
Az ajtó egy feltétellel átenged. Meg kell küzdened az őrzőivel. Ha elfogadod a kihívást, egy rakat Hobbe fog teremni, a legkissebtől a legnagyobbig. Jutalmad egy teljes 'Will Dark Armor' lesz (felső, alsó, kesztyű, csizma).Demon Door #5: (Barrow Fields)
Az ajtó, addig nem fog beengedni, amíg nem eszed magad degeszre. Érdekes egy kívánalom, de nem teljesíthetetlen. Végy 30 combot vagy almatortát és vagy-vagy edd meg őket az ajtó előtt, teljes életerő mellett. Jutalmad egy 'Will Master's Elixir' lesz.Demon Door #6: (Witchwood Stones)
Egy küldetés része, hogy bejuss ebbe a barlangba (Find The Archaeologist). Az ajtó beenged, a nevéért cserébe. Tőle balra van 4 kőoszlop, azokat kell megfelelő sorrendben megütni, hogy kirakd az ajtó nevét, mely 4 betűből áll, nem mellékesen. Ezt megtudhatod az Avo Temploma előtt álló férfitól, egy drágakőért cserébe.Demon Door #7: (Knothole Glade)
Addig nem enged be, amíg nem bizonyítod neki erődet. Tornázd fel az 'Accuracy'-t vagy a 'Multi Arrow'-t és így már nagy valószínűséggel tudsz majd akkorát lőni a nyíllal, hogy beengedjen. Én személy szerint a 'Strength'-et részesítettem előnyben, így 6/7 álláson már átengedett. 'Elixir of Life' lesz a jutalmad, ami megnöveli az életerődet.Demon Door #8: (Grey House)
Hogy átkelj ezen az ajtón, el kell venned feleségül Lady Greyt. Bent egy újabb legendás fegyver lesz a tiéd. ' Ronok the Axe'.Demon Door #9: (Rose Cottage)
Hogy lenyűgözd ezen ajtónkat, adj neki egy kis édességet vagy egy pár szál rózsát. Vannak még kőbe zárt érző szívek. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy hála jeléül be fog minket engedni. Bent egy gyümölcs fog minket várni, egy 'Will Bright Armor' minden extrával (felső, alsó, kesztyű, no meg a csizma).Demon Door #10: (Abandoned Road)
Egy elég nehéz kérést kell ezen ajtónak teljesítenünk. Ugyanis azt kéri tőlünk, hogy 3 féle páncélban mutatkozzunk Egy 'Bright Plate Male'-ben, majd egy 'Will Dark Armor'-ban, végleg pedig egy 'Bandit Armor'-t kell neki magunkra húznunk. Ha beengedett, miénk lesz a ' Dollmaster's Mace'.Demon Door #11: (Lychfield Graveyard)
Ez az ajtó, csak akkor nyílik meg neked, ha segítettél visszaszolgáltatni Nostrónak a páncéljait. Ez egy küldetés része, így nem jár érte semmi plusz.
Demon Door #12: (Headsman's Hill)
Ahhoz, hogy elvedd Lady Greyt feleségül, be kell bizonyítanod, hogy méltó vagy hozzá. Meg kell küzdened Thunderrel, és le kell győznöd ahhoz, hogy az ajtó beengedjen.Demon Door #13: (The Darkwood Bordello)
Hogy átkelj a kupi mögötti ajtón, nagy feladat vár rád. A kapu, ugyanis addig nem enged át, amíg be nem bizonyítod, hogy egy igazi, 'belevaló csődör' vagy. Hát hajrá! Ha már ott vagyunk, szórakozzunk is egy kicsit. 10 menet után, már mehetünk is elkérni az ajtótól a jussunkat, ami egy 'Pimp Hat' lesz.Demon Door #14: (Lookout Point)
Ez az ajtó, addig nem aktiválódik, amíg le nem győzted elsőre Jacket (Chamber of Fate). Bent egy rejtvényt kell megoldanod, és ezek után megkapod a 'Fire Heart'-ot.Demon Door #15: (Necropolis)
Egy nagyon szomorú ajtóval lesz dolgunk. Egyetlen vágya, hogy ő is egy ezüst láda lehessen. Ebben nem tudunk neki segíteni, de beenged minket cserébe az ÖSSZES kis ezüst kulcsunkért. FONTOS, hogy ezt az ajtót hagyjuk legutolsónak, mert nem lesz visszaút, ha neki adtuk. Bent egy ősi fegyver a ' The Bereaver' vár majd minket.


 

Demon Doors

GAMELINE

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

6 odik demon door

(master of fable , 2016.07.06 17:40)

azt ussetek be hogy stan mert a nevét kéri

cdkulcs

(valaki, 2016.07.06 17:37)

tudtok mondani nekem cd kulcsot a játékhoz?

fable

(rrrrrr, 2012.01.01 10:53)

Nekem megvan magyarul a fable ha kell segítség nekem is írjatok!

Re: fable

(Csak egy ember, 2012.12.22 13:54)

Szia! Tudom hogy ez nem ide illik, rohadtul nem. De segítség kéne hogy kell magyarosítani a fable-t. Letöltöttem meg minden de nem értem hogy kell használni az Explorert. a .pdf fájl pedig nem tudom elindítani, és nincs kedvem azért olvasót letölteni. Ha ezt az üzenetet elolvasnád akkor írj le valami elérhetőségi címet hogy tudjak veled beszélni.

Fable

(Gameline, 2012.07.09 03:08)

Szia!
Ennél van sokkal egyszerűbb.
Oakvaleben veszel 30 rubintot és buy all majd sell all-al eladod mindet, majd knothhole gladben emeraldal is eltudod ezt játszani, lényeg hogy végül tartsd meg a termékeket és egy idő után már 200 drágakővel tudod ezt csinálni, szóval nekem a játék végére volt vaagy 10 millám :)
a játék kezdésekor pedig almákkal csinálod ugyanezt és akkor egyből szuper kardokkal mész meg páncélokkal, plusz sok sárga tapasztalatot kapsz :)

Fable csalás jód vagy aminek hivjátok

(domer, 2012.07.06 09:12)

Hello mindenki nagy fable rajongó vagyok és miután kivittem a játékot rájöttem hogy lehet szerezni benne 5000 aranyat viszonylag gyorsan.
fázisokban leirom:
végy 1 házat(én oakvelbe vettem mert ott nem is drága)
turbózd dfel addig hogy 2 trófeát lehessen felrakni
a falra,rakj fel 2darab 2500at érő trófeát..
törd be az ajtaját
add el (+ 5000ért fogod eladni mivel a trófeákat beleszámolja)
eladtad ,bemész a törött ajtón
leveszed a falról
megveszed a házat(ilyenkor már 5000rel olcsóbban)
sok szerencsét érdemek kipróbálni én szereztem ezzel a módszerrel kb 20 házat meg 200 000 aranyat:)

Fable

(Gameline, 2011.09.14 13:28)

Szia!
Hát akkor valamit rosszul csinálsz.
Fontos hogy a bandita ruhának minden darabja rajtad legyen.
Ellenőrizd az összes testrészt és próbáld meg úgy, ha úgyse enged be akkor többet nem nagyon tudok mondani.

Re: Fable

(Gameline, 2011.09.14 13:32)

Hát a fordításban nemnagyon tudok segíteni, mert nem játszottam még magyar fordítással, és nem tudom hogy pl a Plate Mailt mire fordítja :S
De úgye van a Will Dark Armor, az pl az a gonosz varázsló ruhája, meg ugye a bandit hát az bandita :DDD

mAKRANCI MONCA

(SEGÍTSÉG!, 2011.06.29 13:15)

Szia, 10-es déon ajtónél a páncélok magyar megfelelőis micsodák?

Re: mAKRANCI MONCA

(HalloMobil, 2011.09.13 19:34)

minek nem enged be 10. es démon kapuba (gonosz vok) mikor felveszem a andita ruhát nem enged be miért??

7-s kapu

(pityu, 2011.06.29 17:03)

elég hogyha szemen lövöd és akkor beenged nekem 1-s szintű ijászként simán kinyitottam

Fable

(Gameline, 2011.02.27 05:56)

huh hát az asszem úgy van hogy ha legyőzöd akkor megkapsz egy küldetést és akkor mehetsz be rajta.

wapor009@freemail.hu

(Kovács Attila, 2011.02.08 13:53)

Szia!
Nekem lenne egy olyan problémám, hogy van Lookout pointban egy demon door, ami csak akkor aktiválódik,ha legyőzőm ELSŐRE Jack-et. Én elsőre legyőztem de az ajtó nem aktiválódott. Tudnál nekem segíteni?? (Így nem tudok eljutni Lostbaybe, Necropolisba stb..)
Előre is köszönöm a segítségedet!!